Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Talia napisał(a):
Ja mam pytanko czy ktoś będzie samochodem na zlot? Chodzi o to czy w razie czego mógłby podjechać na dworzec nas zgarnąć, bo pkp chyba tam nie jedzie pod sam ośrodek? Oczywiście za zwrot kosztów paliwa :)

pkp w ogóle tam nei jedzie. :diabloti: z Katowic trzeba pksem. :D

Ja sama się zastanawiam jak my się do tego z Culineo, Anką, Klaudią i Mariuszem zmieścimy na raz, ale spoko. :diabloti:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Talia napisał(a):
To ładnie. Ubieram sukienkę i jadę na stopa!
A pks bez problemu zabiera?

myślę, że jakoś damy rade z tym pksem, jak nie to ja też mogę z moim psem obronnym ruszać stopem. :diabloti:
ps. Twoja osoba towarzysząca potwierdziła już swoją obecność czy nie? bo nie wiem czy mi coś nie umknęło przypadkiem. ;)

Culineo napisał(a):
oho ja też się zastanawiam :roll: kurwełe jak nas nei zabiora to ja nie wiem

damy rade Culineo, co jak co ale my sobie poradzimy na pewno . :evil_lol:

anka11 napisał(a):
dlatego ja jeszcze nie wiem czy biore psa, mialabym problem z glowy ^^

Wena musi być!

zootechniczka napisał(a):
Wlasnie dolaczam sie do pytania czy ktos bedzie samochodem i w razie czego podjedzie na pkp po ludzi jakby w pks psow nie brali? A i potwierdzam Adrian jedzie.

nie wiem czy ktoś będzie samochodem, ale jeśli już taki dobry ludź się znajdzie to chyba raczej nie będzie problemu żeby zrobił pare kursów za zwrotem kosztów czy coś. :D już zapisuje potwierdzenie Adriana. ;)

Posted

Dogomanka, potwierdzę wszystko na dniach. Muszę zadzwonić do babci czy na kilka dni się świniami zajmie, bo mama inaczej kasy nie da :D

Posted

Talia napisał(a):
Dogomanka, potwierdzę wszystko na dniach. Muszę zadzwonić do babci czy na kilka dni się świniami zajmie, bo mama inaczej kasy nie da :D

no dobra, spoko. :D

Posted

dogomanka_ napisał(a):
pkp w ogóle tam nei jedzie.
:diabloti: z Katowic trzeba pksem. :D

Ja sama się zastanawiam jak my się do tego z Culineo, Anką, Klaudią i Mariuszem zmieścimy na raz, ale spoko. :diabloti:

no to widzę że podróż będzie naprawdę ciekawa :D

Posted

[quote name='Tepes']z tego co widzę to nie ma już miejsca i musi iść na rezerwę i czekać aż ktoś zrezygnuje;)

okok to na rezerwe , chociaż nie wiem jakim cudem mój Mateusz znikł :razz: to wtedy ona by weszła na jego miejsce :)

Posted

Ja niestety muszę zrezygnować :( , bo mam problemy z dojazdem, a tak przynajmniej może pojechać ktoś kto wie że na 100% ma jak dojechać i chce jechać ;)

Także możesz mnie Polka wypisać ;)

Posted

My odpadamy :-( Wycofując autem, uderzyłam w inne, tata powiedział, że to, co miał mi zaplacić za zlot, poszło dla tego gościa :p Sama nie mam pieniędzy, więc niestety muszę zrezygnować. We wrześniu dopiero kasę będę mieć :roll:

Posted

Klaudia, ale jesli wszystko wypali to pewnie nasz domek juz liczy sobie 7 osob, chyba, ze jakos jeszcze sie upchnie(bo watpie, ze wyrzucisz ja do jakiegos innego ) :D

Posted (edited)

[quote name='anka11']Klaudia, ale jesli wszystko wypali to pewnie nasz domek juz liczy sobie 7 osob, chyba, ze jakos jeszcze sie upchnie(bo watpie, ze wyrzucisz ja do jakiegos innego ) :D

ona mówi mi teraz, że nie pójdzie do innego domku bo się wstydzi :roll:
więc, jeśli bd miejsce w domku to jedzie, a jesli nie to nie i tak to wygląda :)

APEL DO BEWARKI !

uprzejmie proszę, żebyś pojechała, bo Anula powiedziała, że jak nei jedziesz to ona też nie i nam się zlot posypie ! :D

Edited by Culineo
Posted

[quote name='Krystak']Jaaaaaki fajny zlot się szykuje. Heh pomarzyc se​ chociaż można :). Będę czekał na fotki chociaż ;)
A co stoi na przeszkodzie żeby jechać? Zapraszamy jeżeli tylko jest miejsce ;)
[quote name='Culineo']
APEL DO BEWARKI !

uprzejmie proszę, żebyś pojechała, bo Anula powiedziała, że jak nei jedziesz to ona też nie i nam się zlot posypie ! :D
Hahaha :D nie ma innej opcji, plany mi nie wypaliły, więc zlotu nie odpuszcze ^^

Posted

[quote name='dogomanka_']pkp w ogóle tam nei jedzie. :diabloti: z Katowic trzeba pksem. :D

Tam nie ma problemu z dojazdem!

Do Będzina PKP a z Będzina autobusem miejskim

http://rozklady.kzkgop.pl/index.php?co=rozklady&submenu=trasy&nr_linii=269

Tarnowskie Góry dworzec PKP autobus do Siewierza przystanek Siewierz Camping n/ż

http://rozklady.kzkgop.pl/index.php?co=rozklady&submenu=trasy&nr_linii=738

Z Katowic co 40 minut jest PKS

Posted

oo, dzieki za informacje! :)

chociaz myslalam, ze skoro autobus miejski to na lajcie przewiezie sie psa, ale przeczytalam, ze wchodzi sie jednymi drzwiami czyli kierowca moze wyprosic od razu na wejsciu, wiec wlasciwie to samo co pks i czas jazdy taki sam

Posted

anka11 napisał(a):
oo, dzieki za informacje! :)

chociaz myslalam, ze skoro autobus miejski to na lajcie przewiezie sie psa, ale przeczytalam, ze wchodzi sie jednymi drzwiami czyli kierowca moze wyprosic od razu na wejsciu, wiec wlasciwie to samo co pks i czas jazdy taki sam

W regulaminie jest na pisane że można przewozić psy więc nie powinno być problemu. Przynajmniej taką mam nadzieje :). Oby tylko można było bilet u kierowcy zakupić to już będę cała happy ;)

Posted

Jechałam miejski z Jetsanem, wchodziłam przednimi drzwiami, nikt mnie nie wyrzucił, tylko w autobusie się pusto zrobiło :P
Bilet dla psa 3zł, kaganiec i w drogę, nie ma prawa Was nie wpuścić ;)