Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

C&B napisał(a):
Spoko, ja rok temu jechałam jako 14 latka, żyję :diabloti:

taaaaak ? to młodsza odemnie byłaś a jak myślałam, że to ja byłam najmłodsza :lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Z tego co widzę to tu większość osób w wieku nastu lat.To ja się powinnam zastanwiać czy nie za stara jestem. Bo mam 21 lat a rocznikowo to nawet 22. Ale cóż najwyżej odmłodzę się duchowo :). W sumie mam brata w wieku 16 lat więc przyzwyczajona jestem do takiego towarzystwa :)

Posted

zootechniczka napisał(a):
Z tego co widzę to tu większość osób w wieku nastu lat.To ja się powinnam zastanwiać czy nie za stara jestem. Bo mam 21 lat a rocznikowo to nawet 22. Ale cóż najwyżej odmłodzę się duchowo :). W sumie mam brata w wieku 16 lat więc przyzwyczajona jestem do takiego towarzystwa :)

w tamtym roku było tylko 15, 16 lat a potem reszta pełnoletnia :)
teraz już pewnie większość ok. 20 lat więc taka stara to nie jesteś :evil_lol:

C&B napisał(a):
Suprajs :diabloti:

dziwne :hmmmm: :lol:

Posted

oj tam za stara nigdy Ulv chyba zawsze była najstarsza i sie nie przejmowała;)
ja mam no 20;)

Posted

A ja Wam powiesz szczerze,że lepiej sie dogaduje ze starszymi od siebie -po prostu juz taka jestem. Noooooo juz prawie jestem pewna,ze sie zapisuję :D co tam,że bede musiała dojechać 373,8 km :D

Posted

Maalwi napisał(a):
A ja Wam powiesz szczerze,że lepiej sie dogaduje ze starszymi od siebie -po prostu juz taka jestem. Noooooo juz prawie jestem pewna,ze sie zapisuję :D co tam,że bede musiała dojechać 373,8 km :D

ja też tak mam :D
ja za to mam 383 km :)

Posted

Pola bo ucieło CI towarzyszącego od zootechniczki Ewka i mojego towarzyszącego wex ich tam wrzuc i podej konto kaj wysłac kasa
i moja osoba możesz pogrubić i Bewarka tyż bo tyż widza, że uwaliło ją

Posted

Talia napisał(a):
Mi się wydaje, czy mnie nie ma na liście?

nie ma Cie bo dogo ostatnio wariowało i wszystko co było tydzień wczesni sie nie zapisało;)

Posted

Ja w razie czego sobie przyjadę z namiotem, najwyżej będę spać w kałuży, jak Natalia i Anka w tamtym roku :diabloti:
Nienawidzę Was za ten termin :eviltong:

Posted

To ja się wstępnie zapisuje :diabloti:

Jeśli umrę z głodu, albo mój pies ochrypnie , albo zostanie zeżarty, cała wine zwalam na dogomankę ! :evil_lol::cool1:

Posted

Culineo napisał(a):

ja za to mam 383 km :)

A ja 450 + 70 do Białegostoku :diabloti:

ja intensywnie myślę, czy jechać, do 20 się określę :evil_lol:

Posted

Dopisz Adriana (moja osoba towarzysząca). Na 100% to jeszcze nie wiem czy pojedzie ale do 20 dam znać.

już tam sobei edytuję. :)

Rumi. napisał(a):
Ja czekam na wyniki z matmy, wtedy moja mama powiedziała iż zdecyduje czy mogę jechać czy nie.... Mam nadzieję iż to będzie do 20. Ah i zmień mój nick na który czekałam ponad rok ;) A te dwa psy to zresztą suczki sznaucery mini ^^

zmieniam nick i czekam na potwierdzenie. :D swoją drogą wydawało mi się, że mialaś tylko jedną suczkę? coś się w tym zmieniło? :D

Maalwi napisał(a):
kurde, troche sie boje tego wyzywienia... no i jeszcze jedna ważna kwestia- Bibi była by chyba najmniejsza z wsyzstkich psów, a ona sie dużych psów boi i piłuje morde na nie :angryy:

jak będzie piłować to będzie, w końcu jej się znudzi. :D

Maalwi napisał(a):
No w sumie Bibuła się przyzwyczaja dosć szybko ;)
Mam 15 lat :)
A w planie zlotu są "tylko" spacery? ;)

plan zlotu zależy od tego co kto chce robić. :D

Culineo napisał(a):
taaaaak ? to młodsza odemnie byłaś a jak myślałam, że to ja byłam najmłodsza :lol:

też tak myślałam. :D

och no rzeczywiście stara jesteś, najlepiej do sanatorium dla seniorów wyjedź, a nie na zlot. :diabloti:

Tepes napisał(a):
Pola bo ucieło CI towarzyszącego od zootechniczki Ewka i mojego towarzyszącego wex ich tam wrzuc i podej konto kaj wysłac kasa
i moja osoba możesz pogrubić i Bewarka tyż bo tyż widza, że uwaliło ją

już tam pozmieniam

Maalwi napisał(a):
To ja się wstępnie zapisuje :diabloti:

Jeśli umrę z głodu, albo mój pies ochrypnie , albo zostanie zeżarty, cała wine zwalam na dogomankę ! :evil_lol::cool1:

dzięki, najlepiej na mnie zwalić. :diabloti:

Tepes napisał(a):

po za tym Pola podaj konto

Culineo napisał(a):
Pola pojaw się na dgm i zrób liste: )

jezus maria, człowieka nie było dwa dni na dgm, a tutaj wszyscy się dobijają jakby mnie nie było z miesiąc. :evil_lol:

Konto będe podawać na PW, więc kto chce niech pisze. ;)

Posted

Culineo napisał(a):
ja chce i już :D

ty to se możesz. :diabloti:

Ludu, zobaczcie tam na pierwszą stronę i upominajcie się co jest źle itp.

Maalwi
wpisałam Cię na listę rezerwową bo na tej ogólnej póki co nie ma miejsca, ale raczej na pewno się jakieś miejsce zwolni, to wskoczysz tam. ;)

Posted

Paulina (Rumi) się dorobiła drugiej sznaucerki, zgarnęła młodą zanim ta zdążyła trafić do schroniska ;)
A pies Pao ma na imię Wiki tak dla ścisłości.

Życie organizatora trudne życie
Nie doczytałam, tylko Łukasz jedzie, Arek nie?

Posted

Avaloth napisał(a):
Paulina (Rumi) się dorobiła drugiej sznaucerki, zgarnęła młodą zanim ta zdążyła trafić do schroniska ;)
A pies Pao ma na imię Wiki tak dla ścisłości.

Życie organizatora trudne życie :diabloti:
Nie doczytałam, tylko Łukasz jedzie, Arek nie?

no proszę, nie spodziewałam się, że Paulina się drugiego psa dorobiła. :)
Tak, jedzie tylko Łukasz. ;P

Posted

Ja mam pytanko czy ktoś będzie samochodem na zlot? Chodzi o to czy w razie czego mógłby podjechać na dworzec nas zgarnąć, bo pkp chyba tam nie jedzie pod sam ośrodek? Oczywiście za zwrot kosztów paliwa :)