Tepes Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 powiem CI tak jest JAKIŚ przystanek zaraz przy ośrodku ale co to za przystanek to ja nie wiem:evil_lol: Quote
anka11 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Wena wcale nie jest szczekajaca bez powodu, przeciez zawsze jakis jest! :evil_lol: to mnie tez pogrubic prosze ;) Quote
Culineo Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 anka11 napisał(a):Wena wcale nie jest szczekajaca bez powodu, przeciez zawsze jakis jest! :evil_lol: to mnie tez pogrubic prosze ;) np.... BO TAK ! :D i piszczy też z ważnych powodów :lol: Quote
polciuaa Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 anka11 napisał(a):Wena wcale nie jest szczekajaca bez powodu, przeciez zawsze jakis jest! :evil_lol: to mnie tez pogrubic prosze ;) nie no oczywiście, każdy powód jest dobry. :evil_lol: już pogrubiam :loveu: klaudusia0219 napisał(a):np.... BO TAK ! :D i piszczy też z ważnych powodów :lol: piszczy szczególnie z ważnych powodów. :evil_lol: Quote
polciuaa Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Z serii: Ogłoszenia parafialne. :evil_lol: Ze względu na te awarie na dgm i na to, że zeżarło tutaj trochę postów bardzo proszę zajrzyjcie wszyscy na pierwszą stronę i napiszcie jeszcze raz kogo mam dopisać do listy, bo niestety mam sklerozę i już mi wyleciało z głowy wszystko. :roll: teraz to mi się tutaj bałagan zrobi. :roll: Poza tym proszę, potwierdzajcie swoją obecność, czas na zastanowienie przedłużamy do max 20 kwietnia. :) Poza tym nr 2: Lista była już pełna, ale jeśli znajdzie się ktoś, kto chciałby jechać i to niech i tak tutaj napiszę, zrobię wtedy listę rezerwową, ponieważ pewnie do 20 zwolni się jeszcze kilka miejsc. ;P Poza tym nr 3: Jeśli o czymś zapomniałam to prosze się upominać głośno i wyraźnie. :diabloti: Quote
polciuaa Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Naklejka napisał(a):Nas proszę wypisać... :( ahh no tak, jezu jaką ja mam sklerozę. :evil_lol: Quote
zootechniczka Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Dopisz Adriana (moja osoba towarzysząca). Na 100% to jeszcze nie wiem czy pojedzie ale do 20 dam znać. Quote
Rumi. Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Ja czekam na wyniki z matmy, wtedy moja mama powiedziała iż zdecyduje czy mogę jechać czy nie.... Mam nadzieję iż to będzie do 20. Ah i zmień mój nick na który czekałam ponad rok ;) A te dwa psy to zresztą suczki sznaucery mini ^^ Quote
Maalwi Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 a ze tak sie spytam, wyzywienie na własną rękę? ja bym może pojechała, ale nie wiem jak reszcie ludzi bedzie odpowiadało towarzystwo nastolatki ;) Quote
Culineo Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Maalwi napisał(a):a ze tak sie spytam, wyzywienie na własną rękę? ja bym może pojechała, ale nie wiem jak reszcie ludzi bedzie odpowiadało towarzystwo nastolatki ;) na własną ręke :diabloti: chociaż podstawą żywieniową na zlocie sa zupki chińskie :) ja mam 16 lat i jade w tym roku drugi raz :) jest spoko i nikt się nie wywyższa (prawie :diabloti: ) ;) Quote
Tepes Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 tak wyżywienie na własną rękę;) ośrodek owszem ma bar ale jak i co w nim to nie wiem;) o ile wiem to nie tylko Ty będziesz nastolatką więc zapraszamy ^^ Quote
Maalwi Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 kurde, troche sie boje tego wyzywienia... no i jeszcze jedna ważna kwestia- Bibi była by chyba najmniejsza z wsyzstkich psów, a ona sie dużych psów boi i piłuje morde na nie :angryy: Quote
Tepes Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Miska od Bewarki jest mniejsza;) i ona tez jest nieśmiałym psem i sie okropnie bała np mojego Boczka, po kilku dniach leżała z nim w łóżku Quote
Culineo Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Maalwi napisał(a):kurde, troche sie boje tego wyzywienia... no i jeszcze jedna ważna kwestia- Bibi była by chyba najmniejsza z wsyzstkich psów, a ona sie dużych psów boi i piłuje morde na nie :angryy: e tam wyżywieniem się tam nikt nie martwi :) zawsze się coś zje, albo i nie, ale nie ma czasu o tym myśleć :) Wena Anki też na początku piłowała ryj, ale później jej się znudziło , bo ileż można ? nie widziała efektów to po co ? :) a w jakim wieku jesteś, że tak spytam ? :) Quote
Maalwi Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 No w sumie Bibuła się przyzwyczaja dosć szybko ;) Mam 15 lat :) A w planie zlotu są "tylko" spacery? ;) Quote
Culineo Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Maalwi napisał(a):No w sumie Bibuła się przyzwyczaja dosć szybko ;) Mam 15 lat :) A w planie zlotu są "tylko" spacery? ;) w planie zlotu jest napawanie się obecnością innych psów i psiarzy ( ja w tym roku będe się też strała wykorzystać czas na nauke psa w rozproszeniu :lol: ) a ogólnie to siedzimy, gadamy, spacerujemy itp :) Quote
Stevie Rae Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Ja się też wciąż zastanawiam, chętnie bym się z Kapslem wybrała. Tylko, że chyba będę najmłodszą uczestniczką, i trochę mnie to martwi, mówiąc szczerze ... :) Quote
Maalwi Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Culineo napisał(a):w planie zlotu jest napawanie się obecnością innych psów i psiarzy ( ja w tym roku będe się też strała wykorzystać czas na nauke psa w rozproszeniu :lol: ) a ogólnie to siedzimy, gadamy, spacerujemy itp :) Może byc ciekawie :D No cóż, zastanowie się jeszcze bo w sumei to na razie nie mam innych planów na wakacje ;) Quote
anka11 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 z tego co pamietaam moj pies darl ryja za kazdym razem jak widzial psy nie ze swojego domku, najgorzej bylo jak sie zbieralismy na spacer wszystkich, ale potem sie zamknal nawet jak Bibi bedzie szczekac to nikt nie bedzie sie krzywo patrzyl czy cokolwiek ;) Quote
Maalwi Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Stevie Rae napisał(a):Ja się też wciąż zastanawiam, chętnie bym się z Kapslem wybrała. Tylko, że chyba będę najmłodszą uczestniczką, i trochę mnie to martwi, mówiąc szczerze ... :) Ile latek sobie liczysz? według mnie wiek nie gra roli :diabloti: Quote
Culineo Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Maalwi napisał(a):Ile latek sobie liczysz? według mnie wiek nie gra roli :diabloti: wiek nie aczkolwiek nie wiadomo czy wytrzyma się tam z alkoholikami i wariatami :D mój się rzucał na psy i nawet tego mi nikt za bardzo nie miał za złe :) Quote
Maalwi Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Culineo napisał(a):wiek nie aczkolwiek nie wiadomo czy wytrzyma się tam z alkoholikami i wariatami :D mój się rzucał na psy i nawet tego mi nikt za bardzo nie miał za złe :) Ja wytrzymam :diabloti: Noo to jeszcze mam 5 dni do zastanawiania się ;) Quote
C&B Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Stevie Rae napisał(a):14 :evil_lol: Spoko, ja rok temu jechałam jako 14 latka, żyję :diabloti: Quote
Recommended Posts