C&B Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Sweet']E tam:P to odpada:P:P o patrz 1 LO:P co tam 2 lata różnicy :evil_lol: :diabloti: Ja myślę że jakiś portal randkowy? :diabloti:[/QUOTE] tak myślałam :evil_lol: uwierz mi, on też nie jest w twoim typie raczej :diabloti: on nie jest w typie nikogo :cool3: zaraz nas organizatorka pogoni, i tyle z tego będzie :diabloti: Quote
Sweet Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='C&B']tak myślałam :evil_lol: uwierz mi, on też nie jest w twoim typie raczej :diabloti: on nie jest w typie nikogo :cool3: zaraz nas organizatorka pogoni, i tyle z tego będzie :diabloti:[/QUOTE] haha :P No dobra, ja wiem, że znasz mój typ mniej więcej więc ci ufam :evil_lol: E tam:P Polka mnie lubi :P Quote
C&B Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Sweet']haha :P No dobra, ja wiem, że znasz mój typ mniej więcej więc ci ufam :evil_lol: E tam:P Polka mnie lubi :P[/QUOTE] typu twojego nei znam, ale znam mojego brata :grins: udaje! :diabloti: Quote
anka11 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [QUOTE]na herbatę? jakby powiedział, że na piwo, to można by było myśleć [/QUOTE] dzentelmenowi nie wypada :D [QUOTE]moim zdaniem - ani trochę chyba, że lubisz długowłosych, megachudych blondynów, wykolczykowanych i wytatuowanych od góry do dołu[/QUOTE] przynajmiej blondyn, a nie czarny :lol: jestem ciekawa jak wyglada ^^ Quote
Noelle Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) [quote name='anka11']dzentelmenowi nie wypada :D [/QUOTE] no w sumie racja :evil_lol: w ogóle uświadomiłam sobie dzisiaj, że jakbym pojechała na zlot... to ja przecież będę obchodzić tam urodziny xd a więc %%%%%%%%% x 100? hahahaha:evil_lol: Edited May 9, 2012 by Noelle Quote
Tepes Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [COLOR=#0000ff]jakbym pojechała... jedziesz a nie marudzisz babo:evil_lol:[/COLOR] Quote
Culineo Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 urodziny na zlocie :diabloti.... przynajmniej będziemy mieli jakąś okazje, a nie, że tak bez :lol: Quote
polciuaa Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='dog193']Pisała już co zdaje :diabloti: Ach Wrocław, i te wspomnienia :loveu: :evil_lol: Swoją drogą wtedy byłam dopiero [B]po gimnazjum, a teraz już matura[/B]... ale ten czas leci ;)[/QUOTE] no, masakra z tym jakaś. :D [quote name='Sweet']Nieważne że cioteczny, [B]ale przystojny?[/B]:P O Poznań to u mnie ^^ :P ale on młodszy chyba jest ode mnie nie?? :P haha:P[/QUOTE] też chciałam pytać, ale doszłam do wniosku, że się powstrzymam. :evil_lol: [quote name='C&B']moim zdaniem - ani trochę :diabloti: chyba, że lubisz długowłosych, megachudych blondynów, wykolczykowanych i wytatuowanych od góry do dołu :diabloti: młodszy, 1 LO :evil_lol: ej, to jest wątek zlotu czy jakiś portal randkowy? :eviltong:[/QUOTE] jak bardzo długowłosych? :evil_lol: PORTAL RANDKOWY! DLA ZDESPEROWANYCH! :loveu: :diabloti: [quote name='C&B']tak myślałam :evil_lol: uwierz mi, on też nie jest w twoim typie raczej :diabloti: on nie jest w typie nikogo :cool3: zaraz nas organizatorka pogoni, i tyle z tego będzie :diabloti:[/QUOTE] gdzie tam pogoni, organizatorka sama lubi spamować. :evil_lol: [quote name='Sweet']haha :P No dobra, ja wiem, że znasz mój typ mniej więcej więc ci ufam :evil_lol: E tam:P [B]Polka mnie lub[/B]i :P[/QUOTE] pewna jesteś? :evil_lol: [quote name='anka11']dzentelmenowi nie wypada :D przynajmiej blondyn, a nie czarny :lol: jestem ciekawa jak wyglada ^^[/QUOTE] ja też jestem ciekawa! [B]C&B[/B] dawaj jego zdj! :evil_lol: [quote name='Noelle']no w sumie racja :evil_lol: w ogóle uświadomiłam sobie dzisiaj, że jakbym pojechała na zlot... to ja przecież będę obchodzić tam swoją 18nastkę :crazyeye: a więc %%%%%%%%% x 100? hahahaha:evil_lol:[/QUOTE] ty jedziesz, a nie. :evil_lol: swoją drogą: stawiasz falchę i będziemy cię lać pasem po tyłku! :multi: [quote name='Culineo']urodziny na zlocie :diabloti.... przynajmniej będziemy mieli jakąś okazje, a nie, że tak bez :lol:[/QUOTE] to była moja pierwsza myśl jak mi Natalia napisała o tych urodzinach: przynajmniej będzie jakiś pretekst. :evil_lol: Quote
Sweet Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='dogomanka_'] też chciałam pytać, ale doszłam do wniosku, że się powstrzymam. :evil_lol: PORTAL RANDKOWY! DLA ZDESPEROWANYCH! :loveu: :diabloti: pewna jesteś? :evil_lol: [/QUOTE] Haha:evil_lol: ja zawsze o to pytam :diabloti: I już sie wyjaśniło wszystko na jakim wątku czy czymś tam jesteśmy :evil_lol: Oczywiście, a może nie?? :evil_lol: Quote
polciuaa Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='Sweet']Haha:evil_lol: ja zawsze o to pytam :diabloti: I już sie wyjaśniło wszystko na jakim wątku czy czymś tam jesteśmy :evil_lol: Oczywiście, a może nie?? :evil_lol:[/QUOTE] ja tak samo zawsze o to pytam. :evil_lol: no, w sumie żeby tutaj nie spamować może przenieśmy się do mnie do galerii? bo tam się nic nie dzieje, a tutaj nie będziemy robić offu. :D a czym sobie na moją sympatię zasłużyłas? :evil_lol: Quote
komar Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Zaczynam się bać tego zlotu;D zamiast gitarry wezme skrzynke piwa co by tam przetrwać:D Quote
polciuaa Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='komar']Zaczynam się bać tego zlotu;D zamiast gitarry wezme skrzynke piwa co by tam przetrwać:D[/QUOTE] niee! gitara też musi być! :D wreszcie przy ognisku będzie co robić. :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Czy jakby mi się udało urwać z pracy to sa jeszcze miejsca? :) Quote
anka11 Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [QUOTE]ja też jestem ciekawa! C&B dawaj jego zdj! [/QUOTE] jestem za! :diabloti: nie ma to jak 18 na zlocie uhuhuhuhu :> Quote
dog193 Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Słuchajcie, mam dobre wieści :D Ubłagałam tatuśka i zapłaci mi za zlot :D Co prawda długo musiałam się płaszczyć (od czasu, w którym napisałam, że nie jadę), ale podziałało! Nie pisałam, żeby nie zapeszać :evil_lol: Więc można mnie wpisać na listę, widzę że miejsc już nie ma, proszę więc o wydupcenie Iśki i wpisanie mnie za nią, jako pogrbiona osoba :diabloti: Quote
Tepes Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [COLOR=#0000ff]hahaha osz Ty okrutniku:evil_lol: fajnie:loveu::loveu:[/COLOR] Quote
Sweet Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='dogomanka_']ja tak samo zawsze o to pytam. :evil_lol: no, w sumie żeby tutaj nie spamować może przenieśmy się do mnie do galerii? bo tam się nic nie dzieje, a tutaj nie będziemy robić offu. :D a czym sobie na moją sympatię zasłużyłas? :evil_lol:[/QUOTE] haha:evil_lol: Dobrze, że nie tylko ja tak mam:P Spoko, ale nie mam linku do twojej galeryjki :diabloti: Całokształtem ^^ PS. napisałam matmę rozszerzoną^^ Pokonałam ją :cool3::diabloti: Quote
Talia Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Jeee D o g 1 9 3 jedzie! Teraz to mam po co tam jechać! :multi: Quote
C&B Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Pola, Anka - obiecuję, że na zlot załatwię jego zdjęcie i wam pokażę! :evil_lol: Quote
Avaloth Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Haha może niech od razu każdy przywiezie zdjęcia swoich braci/kuzynów, będziemy się wymieniać? :diabloti: U mnie niestety mogą być problemy, ale jest jeszcze opcja że przyjadę dzień później. Za dwa dni powiem ostatecznie, a w razie czego przyjadę na podłogę :eviltong: Quote
ulvhedinn Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='ulvhedinn']Czy jakby mi się udało urwać z pracy to sa jeszcze miejsca? :)[/QUOTE] Odpisze mi ktoś...? Quote
Noelle Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='Avaloth']U mnie niestety mogą być problemy, ale jest jeszcze opcja że przyjadę dzień później. Za dwa dni powiem ostatecznie, a w razie czego przyjadę na podłogę :eviltong:[/QUOTE] oj tam od razu na podłogę :diabloti: chętnie Cię przygarnę do łóżka :D tylko weź se jakiś śpiwór, nic innego, bo ja kołdry/koce, itp. wszystko kradnę w nocy i się w to zawijam. :evil_lol: Quote
dog193 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Ulv, to już Polka musi odpisać, tzn [b]Pani Organizator[/b] :diabloti: Quote
Luzia Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 No to jeśli nie ma możliwości namiotowania to ja na pewno nie przyjadę ;) Quote
Recommended Posts