Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bewarka napisał(a):
Ja wole 5 też, bo w pon nie bedzie mial mnie kto zabrać :razz: i dzięki temu dziewczyny krakowskie też nie :eviltong:

haha no wlasnie, jestem za 5 :D

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

no to w takim razie nie przekładam terminu. ;)
zaraz te domki zrobie więc jak coś to paczajcie na pierwszą stronę i zgłaszajcie tutaj zażalenia. :diabloti:

Poza tym z kolejnych ogłoszeń parafialnych:
Przypominam, że już jest 28 maj, do końca maja muszę wysłać zaliczkę do ośrodka więc proszę, streszczajcie się w tymi wpłatami.

Edited by dogomanka_
Posted

ale ja mam Ania przesiadke we wro także do pociągu wsiądziemy razem
aa, aa rozumiem :D bo ten link co dalas nie dzialal i nie wiedzialam czy to jest jeden

nie ma to jak 4 osoby wplacily a juz prawie koniec maja :P

Posted

anka11 napisał(a):
aa, aa rozumiem :D bo ten link co dalas nie dzialal i nie wiedzialam czy to jest jeden

nie ma to jak 4 osoby wplacily a juz prawie koniec maja :P

dokładnie, więc PROSZĘ O WPŁATY!

Posted

Ludzie weźcie zacznijcie wpłacać!
Jest już praktycznie koniec maja a my nie mamy z czego zaliczki zapłacić!

Po za tym jeszcze będę przypominać, ale proszę NIE ZAPOMNIEĆ 50 zł kaucji bo nogi z dupy powyrywam:diabloti:

Posted

przepraszam, ale wcześniej zapomniałam na śmierć, jak tylko dostanę pieniądze na konto, a najpóźniej będzie to jutro to od razu wysyłam Tobie więc najpóźniej pojutrze będą ;)

Posted

Rumi. napisał(a):
przepraszam, ale wcześniej zapomniałam na śmierć, jak tylko dostanę pieniądze na konto, a najpóźniej będzie to jutro to od razu wysyłam Tobie więc najpóźniej pojutrze będą ;)

Bewarka napisał(a):
Ja truje dópę już od kilku dni :razz: i mają zapłacić dziś, w końcu... :cool3:

Noelle napisał(a):
Ania wyśle razem za mnie i za siebie dziś lub jutro, więc będzie kaska :D Klaudia też jutro powinna przesłać :)

noo, nareszcie się ogarniacie powoli! :razz: jak tylko kaska dojdzie od razu tutaj dam znać. ;)

Posted

Wybaczcie ale Adrian jednak zrezygnował, bo prawdopodobnie nie dostanie urlopu od szefa. Jeszcze raz przepraszam za tego debila.
Komar mam nadzieje ze i tak mnie podwieziesz na zlot, niestety nie mam prawojazdy ale zajmuje mało miejsca wiec spoko zmiesci sie jeszcze pare osób.

Posted (edited)

zootechniczka napisał(a):
Wybaczcie ale Adrian jednak zrezygnował, bo prawdopodobnie nie dostanie urlopu od szefa. Jeszcze raz przepraszam za tego debila.
Komar mam nadzieje ze i tak mnie podwieziesz na zlot, niestety nie mam prawojazdy ale zajmuje mało miejsca wiec spoko zmiesci sie jeszcze pare osób.

no to szkoda bardzo, ale cóż zrobić, jak mus to mus.

No więc mamy jeszcze jedno wolne miejsce na już, ktoś chętny? :D

Dotarła wpłata od Bewarki, ClaudiaAnna i Mariusza. :)

Edited by dogomanka_
Posted

[quote name='komar']a tak patrze na pierwsza stronę i widzę, że nie ma wpłaty od pani organizator??:D Co to w ogole ma być?? :D
[quote name='dog193']Haha, właśnie, właśnie :D Na innych krzyczy, sama nie płaci :D
bo ja tylko musze ruszyć tyłek i wpłacić pieniądze i moge to zrobić w każdym momencie. :evil_lol: poza tym, jako Pani Organizator, mam większe przywileje. :evil_lol:

[quote name='Noelle']wpłata za mniei za Ankę została wysłana wczoraj!! :D
narazie jeszcze nie dotarła, ale jak dojdzie to dam znać. ;)

Doszła wpłata Anki11 ​:)

Posted

[quote name='Noelle']dotarła wplata moja i Anki?

Klaudia jak się okazało, na zlot nie jedzie..
wpłaty jescze nie ma, na pewno wszystko tam powpisywałyście dobrze? bo od Culineo wpłata doszła, a Wy chyba wcześniej przelewałyście
przepraszam bardzo, ale jednak potwierdzała swoją obecność i co ja mam teraz zrobić? w kilka dni mam nagle znaleźć 2 osoby jeszcze? czy może mam z własnej kieszeni za nią i za Adriana dokładać? nie atakuję ani Ciebie Noelle, ani Zootechniczki tylko niestety jedynie za waszą sprawą mogę dotrzeć do Adriana i Klaudii. Niestety, ale moim zdaniem, powinni oni zapłacić za swoje miejsca bądź znaleźć kogoś, kto na ich miejsca wskoczy. Ja rozumiem, że zawsze może coś wypaść tak jak np Adrianowi z pracą, jednak gdy ktoś coś deklaruje to powinien za to brać pełną odpowiedzialność, a nie zmieniać zdanie i to już po terminie, w którym miałam przelać kase do ośrodka. :roll:

Posted

nie wiem, pieniądze przelała na 100% mama Anki... powinny już przecież dotrzeć, kurde...

sama się wkurzyłam i to samo powiedziałam jej, zwłaszcza, że pisała mi, że jedzie raczej na 100%...

Posted (edited)

Rozumiem cię dogomanko ze się wkurzyłaś. Bo ja też byłam nieźle wkurwiona jak się dowiedziałam ze miał w sobotę wpłacić a w poniedziałek mi pisze ze nie wpłacił i ze prawdopodobnie nie będzie mógł jechać. Ja jeszcze do niego napisze i spróbuje go przekonać.

Dobra napisałam do niego po weekendzie ma wpłacic. Bede go jeszcze o to nekac. HE

Edited by zootechniczka
Posted

moja wpłata powinna dotrzeć w poniedziałek jeśli jeszcze nie dotarła, Pola proszę jeśli jest możliwość mogłabyś mnie wpisać na miejsce Klaudii w domku? ponieważ chciałabym być z Natalią ;)