polciuaa Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 [quote name='komar']moja dojdzie rano;)[/QUOTE] dotarła. :D Quote
polciuaa Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 [quote name='Tepes']Martyna tez przelała kasę;) spoko, jak dojdzie przelew to dam tutaj znać. :D Quote
zootechniczka Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Ja dopiero w piątek zrobię przelew bo wcześniej nie mam jak. Więc w sobotę, niedziele powinna dojść wpłata. Quote
polciuaa Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 zootechniczka napisał(a):Ja dopiero w piątek zrobię przelew bo wcześniej nie mam jak. Więc w sobotę, niedziele powinna dojść wpłata. nie ma sprawy, wazne zeby kazdy wyslal zaliczke do konca maja. ;) Quote
komar Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 zootechniczka napisał(a):Ja dopiero w piątek zrobię przelew bo wcześniej nie mam jak. Więc w sobotę, niedziele powinna dojść wpłata. wpłaty nie dochodzą w weekendy:D Quote
polciuaa Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 komar napisał(a):wpłaty nie dochodzą w weekendy:D aa czepiasz się. :evil_lol: Anula, przekaż Martynie, że wpłata od niej dotarła. ;) EDIT: Ludzie, właśnie zauważyłam, że 5 sierpnia to jest niedziela, więc czy nie lepiej, ze względu na dojazd, byłoby przełożyć zlot na 6? bo wydaje mi się, że w niedziele jednak trudniej się tam będzie dostać niż w poniedziałek, ale to już zależy od was. ;) Quote
komar Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 dla mnie to obojętne bo i tak bede jechal cały dzień (z Gdańska);P ale tak to bede mógł troche odpocząć po drodze:P Quote
dog193 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Ja prawdopodobnie jadę samochodem, więc ja wolę 5 :evil_lol: Quote
Culineo Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 a ja powiem, że mam taki dojazd, ale ktos mnie musi wziąć, albo zaprowadzić na pks z katowic do siewierza :D Anka jedziemy tym co dojeżdza do katowic ok. 13.22 ? http://2012.rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=s4&seqnr=4&ident=9w.01846914.1337937825&OK#focus najkrócej i ty bys we Wrocławiu wlazła :D hyhyh Quote
dog193 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Ja jak pojadę samochodem to biorę Anulę i Martynę, nie wiem o której zajedziemy, ale ew mogę się wrócić potem po kogoś do Katowic, jednak za zwrot kosztów paliwa ;) Quote
Culineo Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 no nie kuźwa za darmo kursuj :D wiadomo, że jakby zaistniała taka możliwość, żebyś np wzięła mnie i Anke to ci oddamy :) Quote
dog193 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Haha, o ile Shark i Wena zmieszczą się w moim samochodzie, który raczej duży nie będzie :evil_lol: Quote
Culineo Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 nie wiadomo czy wenuśki jedzie a jbc Shark może jechać w bagażniku, albo w nogach, albo lezeć na kocu obok, ew nawet na kolana go wezme jak trzeba będzie :D Quote
polciuaa Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Culineo napisał(a):a ja powiem, że mam taki dojazd, ale ktos mnie musi wziąć, albo zaprowadzić na pks z katowic do siewierza :D Anka jedziemy tym co dojeżdza do katowic ok. 13.22 ? http://2012.rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=s4&seqnr=4&ident=9w.01846914.1337937825&OK#focus najkrócej i ty bys we Wrocławiu wlazła :D hyhyh no a ja myslalam, ze my sie ustawimy w Kato i razem pksem pojedxiemy. :D wtedy ktos by nam tylko zgarnal bahaze i byloby okej a innym pasuje ten ten 5 czy bardziej 6? posprawdzajcie sobie czy w niedziele normalnie te pksy i pociagi kursuja zeby potem nie bylo, ze ktos nie ma sie jak doturlac. ;) Quote
dog193 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Pani Organizator, pani tam powinna być pierwsza, odebrać klucze z recepcji do domków i w ogóle wszystko ustalić :evil_lol: Quote
Karilka Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Rozumiem, że nie ma już miejsca dla Karilki i Dolczyka + coś?:shake: Quote
Culineo Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 kuźwa domki układaj Pola, matura się skończyła ! jak dla mnie może byc i tak, że z Kato pojedziemy wszyscy razem a bagaże sie komus podrzuci :D Quote
zootechniczka Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Jak mnie z Adrianem komar podwiezie a jak na razie wynika ze tak to mi lepiej 5 pasuje :) A i zrobiłam dziś wpłatę na poczcie a kiedy dojdzie to się okaże ;) Quote
polciuaa Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 dog193 napisał(a):Pani Organizator, pani tam powinna być pierwsza, odebrać klucze z recepcji do domków i w ogóle wszystko ustalić :evil_lol: zapomniałam, że to moja brocha w tym roku. :evil_lol: Karilka napisał(a):Rozumiem, że nie ma już miejsca dla Karilki i Dolczyka + coś?:shake: no póki co raczej nie ma, jakby się coś zwolniło to dam znać. ;) Culineo napisał(a):kuźwa domki układaj Pola, matura się skończyła ! jak dla mnie może byc i tak, że z Kato pojedziemy wszyscy razem a bagaże sie komus podrzuci :D jutro ułoże domki na pewno. :D zootechniczka napisał(a):Jak mnie z Adrianem komar podwiezie a jak na razie wynika ze tak to mi lepiej 5 pasuje :) A i zrobiłam dziś wpłatę na poczcie a kiedy dojdzie to się okaże ;) jak dojdzie wpłata to dam tu znać. ;) Quote
anka11 Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 nooooo pksem razem z kato jedziem raczej ;) EDIT druga rzecz Klaudia, ze jak bym miala wsiadac do Ciebie to troche dupnie, bo po I moge Cie nie znalezc po II moze nie byc miejsca akurat tak zebysmy siedzialy razem ;) wolalabym zebysmy razem jechaly z wro, chyba, ze wolisz od razu od siebie Quote
Bewarka Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Ja wole 5 też, bo w pon nie bedzie mial mnie kto zabrać :razz: i dzięki temu dziewczyny krakowskie też nie :eviltong: Quote
Recommended Posts