polciuaa Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Talia napisał(a):Ja mam pytanko czy ktoś będzie samochodem na zlot? Chodzi o to czy w razie czego mógłby podjechać na dworzec nas zgarnąć, bo pkp chyba tam nie jedzie pod sam ośrodek? Oczywiście za zwrot kosztów paliwa :) pkp w ogóle tam nei jedzie. :diabloti: z Katowic trzeba pksem. :D Ja sama się zastanawiam jak my się do tego z Culineo, Anką, Klaudią i Mariuszem zmieścimy na raz, ale spoko. :diabloti: Quote
Talia Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 To ładnie. Ubieram sukienkę i jadę na stopa! A pks bez problemu zabiera? Quote
Culineo Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 oho ja też się zastanawiam :roll: kurwełe jak nas nei zabiora to ja nie wiem Quote
anka11 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 dlatego ja jeszcze nie wiem czy biore psa, mialabym problem z glowy ^^ Quote
zootechniczka Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Wlasnie dolaczam sie do pytania czy ktos bedzie samochodem i w razie czego podjedzie na pkp po ludzi jakby w pks psow nie brali? A i potwierdzam Adrian jedzie. Quote
polciuaa Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Talia napisał(a):To ładnie. Ubieram sukienkę i jadę na stopa! A pks bez problemu zabiera? myślę, że jakoś damy rade z tym pksem, jak nie to ja też mogę z moim psem obronnym ruszać stopem. :diabloti: ps. Twoja osoba towarzysząca potwierdziła już swoją obecność czy nie? bo nie wiem czy mi coś nie umknęło przypadkiem. ;) Culineo napisał(a):oho ja też się zastanawiam :roll: kurwełe jak nas nei zabiora to ja nie wiem damy rade Culineo, co jak co ale my sobie poradzimy na pewno . :evil_lol: anka11 napisał(a):dlatego ja jeszcze nie wiem czy biore psa, mialabym problem z glowy ^^ Wena musi być! zootechniczka napisał(a):Wlasnie dolaczam sie do pytania czy ktos bedzie samochodem i w razie czego podjedzie na pkp po ludzi jakby w pks psow nie brali? A i potwierdzam Adrian jedzie. nie wiem czy ktoś będzie samochodem, ale jeśli już taki dobry ludź się znajdzie to chyba raczej nie będzie problemu żeby zrobił pare kursów za zwrotem kosztów czy coś. :D już zapisuje potwierdzenie Adriana. ;) Quote
Talia Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Dogomanka, potwierdzę wszystko na dniach. Muszę zadzwonić do babci czy na kilka dni się świniami zajmie, bo mama inaczej kasy nie da :D Quote
polciuaa Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Talia napisał(a):Dogomanka, potwierdzę wszystko na dniach. Muszę zadzwonić do babci czy na kilka dni się świniami zajmie, bo mama inaczej kasy nie da :D no dobra, spoko. :D Quote
Krystak Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Jaaaaaki fajny zlot się szykuje. Heh pomarzyc se chociaż można :). Będę czekał na fotki chociaż ;) Quote
ClaudiaAnna Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 dogomanka_ napisał(a):pkp w ogóle tam nei jedzie. :diabloti: z Katowic trzeba pksem. :D Ja sama się zastanawiam jak my się do tego z Culineo, Anką, Klaudią i Mariuszem zmieścimy na raz, ale spoko. :diabloti: no to widzę że podróż będzie naprawdę ciekawa :D Quote
Culineo Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 zostało jeszcze jedno miejsce ? bo ja mam chętną koleżanke bez psową :) Quote
Tepes Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 z tego co widzę to nie ma już miejsca i musi iść na rezerwę i czekać aż ktoś zrezygnuje;) Quote
Culineo Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 [quote name='Tepes']z tego co widzę to nie ma już miejsca i musi iść na rezerwę i czekać aż ktoś zrezygnuje;) okok to na rezerwe , chociaż nie wiem jakim cudem mój Mateusz znikł :razz: to wtedy ona by weszła na jego miejsce :) Quote
Sweet Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Ja niestety muszę zrezygnować :( , bo mam problemy z dojazdem, a tak przynajmniej może pojechać ktoś kto wie że na 100% ma jak dojechać i chce jechać ;) Także możesz mnie Polka wypisać ;) Quote
Maalwi Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Ooo to ja wskakuje na listę? Ha, powiem Wam nawet ,ze jakiś pozytek moze ze mnie być, bo ja dojeżdżam samochodem ! :eviltong: Quote
dog193 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 My odpadamy :-( Wycofując autem, uderzyłam w inne, tata powiedział, że to, co miał mi zaplacić za zlot, poszło dla tego gościa :p Sama nie mam pieniędzy, więc niestety muszę zrezygnować. We wrześniu dopiero kasę będę mieć :roll: Quote
anka11 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Klaudia, ale jesli wszystko wypali to pewnie nasz domek juz liczy sobie 7 osob, chyba, ze jakos jeszcze sie upchnie(bo watpie, ze wyrzucisz ja do jakiegos innego ) :D Quote
C&B Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Ja tez odpadam, chyba jednak troche za daleko ... ;) Quote
Culineo Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 (edited) [quote name='anka11']Klaudia, ale jesli wszystko wypali to pewnie nasz domek juz liczy sobie 7 osob, chyba, ze jakos jeszcze sie upchnie(bo watpie, ze wyrzucisz ja do jakiegos innego ) :D ona mówi mi teraz, że nie pójdzie do innego domku bo się wstydzi :roll: więc, jeśli bd miejsce w domku to jedzie, a jesli nie to nie i tak to wygląda :) APEL DO BEWARKI ! uprzejmie proszę, żebyś pojechała, bo Anula powiedziała, że jak nei jedziesz to ona też nie i nam się zlot posypie ! :D Edited April 17, 2012 by Culineo Quote
Bewarka Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 [quote name='Krystak']Jaaaaaki fajny zlot się szykuje. Heh pomarzyc se chociaż można :). Będę czekał na fotki chociaż ;) A co stoi na przeszkodzie żeby jechać? Zapraszamy jeżeli tylko jest miejsce ;) [quote name='Culineo'] APEL DO BEWARKI ! uprzejmie proszę, żebyś pojechała, bo Anula powiedziała, że jak nei jedziesz to ona też nie i nam się zlot posypie ! :D Hahaha :D nie ma innej opcji, plany mi nie wypaliły, więc zlotu nie odpuszcze ^^ Quote
Culineo Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Bewarka napisał(a):Hahaha :D nie ma innej opcji, plany mi nie wypaliły, więc zlotu nie odpuszcze ^^ no i bardzo dobrze :loveu: Quote
Monalisa4 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 [quote name='dogomanka_']pkp w ogóle tam nei jedzie. :diabloti: z Katowic trzeba pksem. :D Ja sama się zastanawiam jak my się do tego z Culineo, Anką, Klaudią i Mariuszem zmieścimy na raz, ale spoko. :diabloti: Tam nie ma problemu z dojazdem! Do Będzina PKP a z Będzina autobusem miejskim http://rozklady.kzkgop.pl/index.php?co=rozklady&submenu=trasy&nr_linii=269 Tarnowskie Góry dworzec PKP autobus do Siewierza przystanek Siewierz Camping n/ż http://rozklady.kzkgop.pl/index.php?co=rozklady&submenu=trasy&nr_linii=738 Z Katowic co 40 minut jest PKS Quote
anka11 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 oo, dzieki za informacje! :) chociaz myslalam, ze skoro autobus miejski to na lajcie przewiezie sie psa, ale przeczytalam, ze wchodzi sie jednymi drzwiami czyli kierowca moze wyprosic od razu na wejsciu, wiec wlasciwie to samo co pks i czas jazdy taki sam Quote
zootechniczka Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 anka11 napisał(a):oo, dzieki za informacje! :) chociaz myslalam, ze skoro autobus miejski to na lajcie przewiezie sie psa, ale przeczytalam, ze wchodzi sie jednymi drzwiami czyli kierowca moze wyprosic od razu na wejsciu, wiec wlasciwie to samo co pks i czas jazdy taki sam W regulaminie jest na pisane że można przewozić psy więc nie powinno być problemu. Przynajmniej taką mam nadzieje :). Oby tylko można było bilet u kierowcy zakupić to już będę cała happy ;) Quote
Naklejka Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Jechałam miejski z Jetsanem, wchodziłam przednimi drzwiami, nikt mnie nie wyrzucił, tylko w autobusie się pusto zrobiło :P Bilet dla psa 3zł, kaganiec i w drogę, nie ma prawa Was nie wpuścić ;) Quote
Recommended Posts