*Odi* Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Witam, Od miesiąca jestem posiadaczka Odiego :) ma 11 tyg i jest mixem pudla toy oraz yorka :) na początku bardzo przypominał pudla ale teraz z czasem jasnieje mu sierść na pyszczku, uszkach oraz łapkach. Juz sama nie wiem czy bardziej się wdał w pudla czy yorka :) jest czarny ale tak jak pisałam wyżej pyszczek, uszka i łapki mu jasnieja na taki siwo beżowy kolorek, na zdjęciu tego tak nie widać, ostatnie troszke rozjasnilam,żeby pokazać. Tydzień temu ważył 1,6kg ile orientacyjnie może ważyc jako dorosły piesek? Jest z niego niezły rojberek ;) Pozdrawiam Quote
gryf80 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 po "związku mieszanym"czasem ciężko określić co wyrośnie.może pudlowaty z prostym włosem? Quote
*Odi* Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 możliwe :) czas pokaże co z niego wyrosnie :) Quote
sachma Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 wyrośnie kundelek ;) nic innego wyrosnąć nie może z mieszanki dwóch ras. Quote
*Odi* Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 zdaje sobie z tego sprawe,że to nie będzie rasowy piesek, ale i tak jest śliczny :) Quote
gryf80 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 jeśli bedzie mial w miarę proste włosy to mozesz strzyc go na yorka. Quote
Recommended Posts