__Lara Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Avilia napisał(a):A ja co mam powiedzieć?!To mój Klocuś ukochany;( Ale na szczęście będę miała okazję go pożegnać. Avilia, kochana nasza, nie narzekaj na brak psich przyjaciół :eviltong::diabloti: Quote
Klaudus__ Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Na brak nie narzekamy... Ale to trudne... Pamiętam dzień jak zobaczyłam Go w kojcu... Codzienne odwiedziny i spacery - to tak bardzo zbliża... One są nasze... Gdy któryś psiak odjeżdża - to trudne przeżycie... Ja bardzo się emocjonalnie z Nimi związuję... Quote
__Lara Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 [quote name='Klaudus__'] Na brak nie narzekamy... Ale to trudne... Pamiętam dzień jak zobaczyłam Go w kojcu... Codzienne odwiedziny i spacery - to tak bardzo zbliża... One są nasze... Gdy któryś psiak odjeżdża - to trudne przeżycie... Ja bardzo się emocjonalnie z Nimi związuję... Klaudus__ nie dziwię się, absolutnie się nie dziwię, wręcz rozumiem co masz na myśli. Dla mnie 2 godziny razem starczyły, aby pokochać Kukiego jak własnego psa. A Wy jesteście z tymi psami prawie na co dzień. W schronisku w Zabrzu też mam swoją ulubienicę, znam to uczucie. Quote
AtaO Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Mozart, przygotowany jesteś do drogi.....jeszcze kilkanaście godzin i będziesz już szczęśliwy..... Cieszę się, że Ci się udało.... Trzymaj się psiaku!!! Quote
Lobaria Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 AtaO napisał(a):Mozart, przygotowany jesteś do drogi.....jeszcze kilkanaście godzin i będziesz już szczęśliwy..... Cieszę się, że Ci się udało.... Trzymaj się psiaku!!! Nie będzie to pełne szczęście - hotelik kojcowy - ale domku poszukamy... I ważne - bedziesz już bezpieczny, bez widma Mysłowic... Quote
Klaudus__ Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Wielki dzień... Przyjadę do Punktu wieczorem... - a Was nie będzie... :( Quote
__Lara Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Klaudus__'] Wielki dzień... Przyjadę do Punktu wieczorem... - a Was nie będzie... :( Piesku, jedź szczęśliwe, jedźcie szczęśliwie! Quote
AtaO Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 No i co chłopaku, jesteś już w drodze? Czekamy na info...:) Quote
Lobaria Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 MOZART NA MIEJSCU :multi:, hotelik sprawił bardzo dobre wrażenie - czyściutkie, zadbane boksy, duży wybieg, zadbane psiaki. Chłopak w podrózy był bardzo grzeczny. Włascicielka hoteliku, Pani Agnieszka, króra jest mgr inz. zootechniki, oceniła Mozarta na najwyźej 4 lata. Zdjęcia z podrózy wieczorem. Bardzo dziekujemy Bożence i Jej mężowi za dowiezienie Mozarta. Quote
Avilia Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 [quote name='Lobaria']MOZART NA MIEJSCU :multi:, hotelik sprawił bardzo dobre wrażenie - czyściutkie, zadbane boksy, duży wybieg, zadbane psiaki. Chłopak w podrózy był bardzo grzeczny. Włascicielka hoteliku, Pani Agnieszka, króra jest mgr inz. zootechniki, oceniła Mozarta na najwyźej 4 lata. Zdjęcia z podrózy wieczorem. Bardzo dziekujemy Bożence i Jej mężowi za dowiezienie Mozarta. Super;) Ale Mozart młody tylko duchem:) Ma na pewno więcej niż 4 lata.Ok.6. Quote
Lobaria Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Avilia napisał(a):Super;) Ale Mozart młody tylko duchem:) Ma na pewno więcej niż 4 lata.Ok.6. 4 czy 6 to też młodość :), tylko ciut dojrzalsza... Quote
monika083 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Lobaria napisał(a):4 czy 6 to też młodość :), tylko ciut dojrzalsza... moj Brunek w tym roku jakos musi konczyc (lub juz skonczyl) 6 lat , a zachowuje sie ciagle jak szczenior, tylko wlasnie taki madrzejszy jest, ale wariuje ciagle, 6 lat to mlody pies. Quote
__Lara Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Pewnie, że młody :) Avilia :loveu: powodzenia kochana! ;) Quote
Lobaria Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Przerwa w podróży na szamanko... ... i siusianko... Quote
Lobaria Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Teren w hoteliku opanowany... A miałem nadzieję, że do domu jadę... Quote
AtaO Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 No czytasz w moich myślach, chciałam napisać, że fotki znowu są tylko na fb, ale odpisałabyś mi, że wystarczyło je skopiować. Bałam się....:razz: Quote
Lobaria Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 AtaO napisał(a):No czytasz w moich myślach, chciałam napisać, że fotki znowu są tylko na fb, ale odpisałabyś mi, że wystarczyło je skopiować. Bałam się....:razz: Przyznam, że czasami liczę na taką pomoc, ponieważ nie wiem już, w co łapcie wsadzić... Quote
Avilia Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 __Lara napisał(a):Pewnie, że młody :) Avilia :loveu: powodzenia kochana! ;) Dzięki!:) Ciekawe jak tam nasz chłopiec przeżył pierwszą noc? Quote
Klaudus__ Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Chyba znam fotografa tych zdjęć w Pszczynie... :P Muszę przyznać Olka,że krajobrazy ujęliście piękne :P Quote
Lobaria Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Chłopak chyba zadowolony z miejsca i towarzystwa :) Quote
Lobaria Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Nikt Ciebie tu nie podziwia, a dla Ciebie dziś ważny dzień - TRZYMAJCIE KCIUKASY OD 15 -TEJ - WYZYTA PA :) Quote
Recommended Posts