Avilia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Lobaria napisał(a):Muszę wstawić więcej pieknych zdjęc z hoteliku, tekst trzeba ułożyc, ja nie wiem, w co ręce wsadzić... Wczoraj cały dzień na wydarzeniu Lakiego... Dawaj focisze,muszę mojego przystojniaka zobaczyć:) Quote
Lobaria Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Avilia napisał(a):Dawaj focisze,muszę mojego przystojniaka zobaczyć:) Chwilka, trza ratować Fago, Lakiego, sunię z betonu... przyslij mi na pw maila, to puszczę ze swojego to, co dostałam z hoteliku Quote
Avilia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Lobaria']Chwilka, trza ratować Fago, Lakiego, sunię z betonu... przyslij mi na pw maila, to puszczę ze swojego to, co dostałam z hoteliku Ale też domów trzeba szukać dla tych które już wyciągnięte,bo zaczynamy mieć stado psów po hotelach rozprowadzonych...I to jeszcze bez braku kompletnych deklaracji;/ adopcje.zwierzat@poczta.fm Quote
Lobaria Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Avilia']Ale też domów trzeba szukać dla tych które już wyciągnięte,bo zaczynamy mieć stado psów po hotelach rozprowadzonych...I to jeszcze bez braku kompletnych deklaracji;/ adopcje.zwierzat@poczta.fm Oczywiście, ale teraz w punkcie tragedia - 20 psiaków... trza ratować Quote
Avilia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 HELP! Klaudia znalazła maleńkie szczeniaki!Dopiero co pootwierały oczy!Nie wiemy co z nimi zrobić! Pomóżcie! Quote
asiuniab Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 nie do wiary, mówią, że od przybytku głowa nie boli, skąd te bidy i gdzie je można ulokować???? Quote
Avilia Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 asiuniab napisał(a):nie do wiary, mówią, że od przybytku głowa nie boli, skąd te bidy i gdzie je można ulokować???? Dopóki ludzie nie zmądrzeją to ciągle będzie tych zwierząt za dużo:( Mam foty Mozarta,wkleję dzisiaj. Proszę o pomoc w ogłaszaniu. Quote
Tofikowa Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 monika083 napisał(a):chcialam pomyslec nad jakims oryginalnym tekstem do ogloszen, po weekendzie cos wymysle i probie mu troche. Monika dałaś radę z tekstem? Quote
__Lara Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Tofikowa napisał(a):Monika dałaś radę z tekstem? No co z tym tekścikiem właśnie?:razz: Quote
asiuniab Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='Avilia'] piękne, dostojne i zadowolone pycho:) Quote
Tofikowa Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 (edited) skleciłam taki tekst do nowych ogłoszeń Mozarta, można byłoby dodać więcej konkretów, do kogo kontakt? Historia Mozarta-przeczytaj do końca. Kilka miesięcy temu trafił do jednego ze śląskich schronisk. Porzucony i zraniony, z nadzieją spoglądał na przechodzących ludzi. Ale nikt nie zatrzymywał się przy Jego boksie. Nasłuchiwał, wypatrywał, czekał. Pewnego dnia do boksu Mozarta zajrzała wolontariuszka, dla której Mozart nie był „jednym z wielu”. Obiecała Mu NOWY DOM. Przyszedł czas na realizację tej obietnicy. Musimy dotrzymać słowa danego Mozartowi. Mozart bardzo źle znosił schroniskowe warunki. Dlatego został umieszczony w domu tymczasowym. Tutaj na nowo uczy się zaufania do ludzi. Mozart jest bardzo poukładanym pieskiem, ma około 5 lat. Wspaniale chodzi na smyczy. Spacery z Nim będą dla Ciebie prawdziwą przyjemnością. Nie zauważyliśmy w nim żadnej agresji, jest ufnym i mądrym psiakiem. Szukamy dla Mozarta kogoś kto Go bezinteresownie pokocha. Bo Mozart tak właśnie będzie kochał-całym sobą. Mozart uwielbia spełniać życzenia człowieka, będzie szczęśliwy mogąc coś dla Ciebie zrobić. A Ty będziesz szczęśliwy mając tak wyjątkowego psa. Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Edited June 30, 2012 by Tofikowa Quote
Lobaria Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 [quote name='Tofikowa']skleciłam taki tekst do nowych ogłoszeń Mozarta, można byłoby dodać więcej konkretów, do kogo kontakt? Historia Mozarta-przeczytaj do końca. Kilka miesięcy temu trafił do jednego ze śląskich schronisk. Porzucony i zraniony, z nadzieją spoglądał na przechodzących ludzi. Ale nikt nie zatrzymywał się przy Jego boksie. Nasłuchiwał, wypatrywał, czekał. Pewnego dnia do boksu Mozarta zajrzała wolontariuszka, dla której Mozart nie był „jednym z wielu”. Obiecała Mu NOWY DOM. Przyszedł czas na realizację tej obietnicy. Musimy dotrzymać słowa danego Mozartowi. Mozart bardzo źle znosił schroniskowe warunki. Dlatego został umieszczony w domu tymczasowym. Tutaj na nowo uczy się zaufania do ludzi. Mozart jest bardzo poukładanym pieskiem, ma około 5 lat. Wspaniale chodzi na smyczy chłonąc radośnie wiosenne powietrze. Spacery z Nim będą dla Ciebie prawdziwą przyjemnością. Nie zauważyliśmy w nim żadnej agresji, jest ufnym i mądrym psiakiem. Szukamy dla Mozarta kogoś kto Go bezinteresownie pokocha. Bo Mozart tak właśnie będzie kochał-całym sobą, do końca świata. Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Bardzo fajne ogłoszenie, ale to wiosenne powietrze nieaktualne... Rozmawiałam dziś z hotelikiem. Mozart jest bardzo nastawiony do pracy dla człowieka, do spełniania życzeń, jest szczęślowy, gdy może coś wykonać. To duży plus w ogłoszeniach. Quote
Tofikowa Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Lobaria napisał(a):Bardzo fajne ogłoszenie, ale to wiosenne powietrze nieaktualne... Rozmawiałam dziś z hotelikiem. Mozart jest bardzo nastawiony do pracy dla człowieka, do spełniania życzeń, jest szczęślowy, gdy może coś wykonać. To duży plus w ogłoszeniach. no racja, wiosna już dawno za nami:lol: poprawiłam a jak do innych psów, kotów? Quote
Lobaria Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Tofikowa napisał(a):no racja, wiosna już dawno za nami:lol: poprawiłam a jak do innych psów, kotów? Do suń rewelacja, do samców bez agresji, kotów tam nie mają Quote
AtaO Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Mozart, jak miło zobaczyć Cię tak szczęśliwego.....:) Quote
Lobaria Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Mozart, ty tam nie możesz zbyt długo siedzieć... Do domu marsz... Czy ogłoszenia aktywne? gumtree na Warszawę daje świetny odzew Quote
asiuniab Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Elu, wykupię kilka bazarków dla psiaków ze Pszczyny, ale właśnie pytałam na wątku pszczyniaków na fb na jakie województwo, i na które bidy (bo na wszystkie nie dam rady, ale chociaż tak z 5 psiaków na razie), czy w tej sytuacji (czyli wakacje i raczej czas mało adopcyjny, choć sama uważam, że to najlepszy czas, żeby się zaznajomić i zaprzyjaźnić z psem) na te które mają największe szanse na adopcje, czy właśnie te które mają je troszkę mniejsze? Bo po hotelikach i dt, jest ich niestety dużo. I a propo Warszawy i gumtree to wyróżniłam tam właśnie Marcelę i w ostatnim tygodniu Lumpo, i widzę, mimo ogromu wejść, że dzieciaki stamtąd domku nie dostały, ale z drugiej strony Trufel miał wyróżnienie na gumtree w Wielkopolsce to wejść było niecałe 200 przy 600 wejściach na warszawkę. Proszę o podpowiedź, komu i gdzie. Quote
Lobaria Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='asiuniab']Elu, wykupię kilka bazarków dla psiaków ze Pszczyny, ale właśnie pytałam na wątku pszczyniaków na fb na jakie województwo, i na które bidy (bo na wszystkie nie dam rady, ale chociaż tak z 5 psiaków na razie), czy w tej sytuacji (czyli wakacje i raczej czas mało adopcyjny, choć sama uważam, że to najlepszy czas, żeby się zaznajomić i zaprzyjaźnić z psem) na te które mają największe szanse na adopcje, czy właśnie te które mają je troszkę mniejsze? Bo po hotelikach i dt, jest ich niestety dużo. I a propo Warszawy i gumtree to wyróżniłam tam właśnie Marcelę i w ostatnim tygodniu Lumpo, i widzę, mimo ogromu wejść, że dzieciaki stamtąd domku nie dostały, ale z drugiej strony Trufel miał wyróżnienie na gumtree w Wielkopolsce to wejść było niecałe 200 przy 600 wejściach na warszawkę. Proszę o podpowiedź, komu i gdzie.[/QUOTE] Wieczorem to ogarnę i napiszę. Quote
Tofikowa Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 zamówiłam pakiet ogłoszeń dla Mozarta może być na woj. malopolskie? telefon do Klaudii czy do innej osoby? Quote
Lobaria Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='Tofikowa']zamówiłam pakiet ogłoszeń dla Mozarta może być na woj. malopolskie? telefon do Klaudii czy do innej osoby?[/QUOTE] Dzięki, małopolska tak, w drugiej kolejności mazowieckie, potem śląskie. telefon do mnie - 508 502 280 Quote
Recommended Posts