asiuniab Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 jakie szczęście, niech już będzie tak zawsze:) Quote
Lobaria Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Wieści z domku - Pani Mozartem zachwycona, dziękowała, że właśnie Jego Jej zaproponowałam :) Na kaczki i kota nie zwraca uwagi, na widok małej suni Pani merda ogonkiem, jest wesoły, chce już całować Panią... Będą zdjęcia, ale Pani nie potrafi mmsa wysłać, coś tam ma z ustawieniami źle. Quote
asiuniab Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Super Motzart, udało Ci się chłopaku:) mam nadzieję, że takie szczęście spotka i Mańka i Edka, na nich też już czas, żeby trafili do domku:) Quote
__Lara Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Gratuluję!!!!! Mozarcik w domku :D :D :D :D :D Quote
Lobaria Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Z bazarku Isiak doszło do Mozarta 23 zł - dziękujemy bardzo - może przerzucimy to na Smutka vel Czarka - jeśli się zgodzicie - Mozart chyba wyjdzie w finansach na zero :) 180 zł kosztował z naszej strony transport / 100 zł dorzucił domek /, zostanie jeszcze rozliczenie za wrzesień hoteliku / bo płatne było z dołu / i ew. po 12 zł za miesiące, które hotelikowi wpłacałam 360 zł, mimo ze miesiąc miał 31 dni / doba hotelowa za Mozarta to 12 zł /. Czekam na ostateczne rozliczenie od właścicielki hoteliku. Quote
Klaudus__ Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Czekamy na zdjęcie z niecierpliwością :) Quote
Lobaria Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Mozart wydaje się być wychudzony :( - ale domek go tuczy Quote
asiuniab Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 o jejku, a dlaczego On jest taki rzeczywiście wychudzony?? Quote
Avilia Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='Lobaria']Mozart wydaje się być wychudzony :( - ale domek go tuczy Boże święty jak on wygląda?! On od nas wyszedł z lekką nadwagą!!!Ten pies uwielbia jeść! Matko czy on w tym hotelu coś jadł?! Bardzo proszę o namiary na hotel. Quote
Isiak Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Zatkało mnie... Wystarczy spojrzeć na jego pierwsze zdjęcia na wątku, jeszcze w Punkcie - nie był chudy, wyglądał przyzwoicie... O jesooo... Quote
Avilia Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 __Lara napisał(a):Martwię się o Mozarta :( On już jest w DS. On z hotelu taki wyszedł. Nie zostawimy tego, jeszcze raz proszę o podanie namiaró na hotel. Quote
monika083 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 faktycznie chudzienki...w poscie 218 jest fotka z przyjazdu Mozarta do hotelu, widac duuuzo boksow i psow.. nie wiem ilu pracownikow ma ten hotel, ale przy takiej ilosci zwierzat nie wierze,ze mozna kazdego codziennie indywdualnie przypilnowac czy zjadl,czy nie ,czy mu inny podebral.. ten hotel na fotce skojarzyl mi sie troche ze schronem. Quote
monika083 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 i jak Mozart, przybal troche cialka? Byc moze on ma taa smukla sylwetke, w schronie mial malo ruchu to tyl, w hotelu moze wiecej sie ruszal, tylkoze sylwetka sylwetka ale jemu zebra moznaby bylo polczyc..no chybaze ma cos z charta (tak jak nam w schronie pwiedzieli jak adoptowalsmy Brusia,a on byl poprostu wychudzony) na wszelki wyadek(gdyby ciagle chudl) mozna poradzic panstwu Mozara przebadanie krwi. Quote
Avilia Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 monika083 napisał(a):i jak Mozart, przybal troche cialka? Byc moze on ma taa smukla sylwetke, w schronie mial malo ruchu to tyl, w hotelu moze wiecej sie ruszal, tylkoze sylwetka sylwetka ale jemu zebra moznaby bylo polczyc..no chybaze ma cos z charta (tak jak nam w schronie pwiedzieli jak adoptowalsmy Brusia,a on byl poprostu wychudzony) na wszelki wyadek(gdyby ciagle chudl) mozna poradzic panstwu Mozara przebadanie krwi. Jakoś mam wrażenie, że dużym niedopatrzeniem ze strony hotelu było to, że pies tak schudł... W Punkcie wyglądał o niebo lepiej. Ciekawe czy nabrał już ciałka? Quote
Lobaria Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Avilia']Jakoś mam wrażenie, że dużym niedopatrzeniem ze strony hotelu było to, że pies tak schudł... W Punkcie wyglądał o niebo lepiej. Ciekawe czy nabrał już ciałka?[/QUOTE] Tak, waży 29 kg, dziś został zaczipowany:) Żeberek nie widać, pupcia też zaokrąglona :) Pani Ewa zachwycona chłopakiem. Dostałam zdjęcia na kom, może dziś - jutro uda się wstawić, a w sobotę powinny być następne, bo tamte już ciut czekają w mojej komórce. Buda ocieplona i Mozart lubi w niej siedzieć :) Po wizycie u weta od razu się do niej schował i był zadowolony, że wrócił na swoje - kurczę, jeszcze się boi, ze jak gdzieś jedzie, to może nie wrócić... Szkoda, że w domku doopci nie grzeje, ale jak będzie naprawdę zimno, to przekroczy próg. Pogonił kota Ewy i teraz kot boi się wychylać poza okno. Quote
Avilia Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 AtaO napisał(a):A fotki .....? Może są już nowe ? Są, są - mam na komórce, dzisiaj zrzucę. I niestety mam wrażenie, że chyba w hotelu w którym przebywał to oszczędzali na jego jedzeniu...Teraz wygląda bardzo ładnie. Quote
__Lara Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Avilia napisał(a):Są, są - mam na komórce, dzisiaj zrzucę. I niestety mam wrażenie, że chyba w hotelu w którym przebywał to oszczędzali na jego jedzeniu...Teraz wygląda bardzo ładnie. :/ przynajmniej wiadomo do jakiego hotelu nie dawać na przyszłość. Quote
Klaudus__ Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Najważniejsze,że wszystko u Mocusia dobrze :) Quote
Lobaria Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Nie jest dobrze - pogryzł dotkliwie chłopczyka, którego bardzo dobrze zna... Trwają konsultacje u behawiorystow... Miałam nawet śmiałość poprosić Jamora o bezpłatną konsultację / za to, że będę tańczyć na rurze ;) / Sprawa naprawdę poważna... Quote
__Lara Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Lobaria']Nie jest dobrze - pogryzł dotkliwie chłopczyka, którego bardzo dobrze zna... Trwają konsultacje u behawiorystow... Miałam nawet śmiałość poprosić Jamora o bezpłatną konsultację / za to, że będę tańczyć na rurze ;) / Sprawa naprawdę poważna... O cholewcia :( :( :( Quote
Recommended Posts