asiuniab Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='Avilia']Kochaniutki mój, lżej Ci będzie![/QUOTE] myślisz, że się ucieszy?;) Quote
Lobaria Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='asiuniab']myślisz, że się ucieszy?;)[/QUOTE] Myślę, że dziś będzie bardzo nieszczęśliwy :( Mam dzwonić po 19 -tej Quote
Lobaria Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Widzę, że zainteresowanie Mozartem zerowe... :shake: Quote
asiuniab Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='Lobaria']Widzę, że zainteresowanie Mozartem zerowe... :shake:[/QUOTE] Lobaria, nie zerowe; a jak sprawa z Panią, której proponowałaś Motzarta, odezwała się??? Quote
Lobaria Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='asiuniab']Lobaria, nie zerowe; a jak sprawa z Panią, której proponowałaś Motzarta, odezwała się??? Tak, zaraziłam Panią Mozartem skutecznie - potrzebna osoba do wizyty PA pod Warszawą, miejscowość Czosnów !!!! Tam, gdzie sławna knajpa U Witaszka :) Quote
asiuniab Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Lobaria'] Tak, zaraziłam Panią Mozartem skutecznie - potrzebna osoba do wizyty PA pod Warszawą, miejscowość Czosnów !!!! Tam, gdzie sławna knajpa U Witaszka :) :) Elu świetna robota, chylę głowę i trzymam kciuki, żeby udało się wszystko sfinalizować:) Quote
monika083 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 megii1 jest z Serocka,na mapie pokazalo mi,ze to 36 km od Czosnowa. Quote
Lobaria Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Andżelika z fb zrobi wizytę we czwartek, dowiezie do domku potrzebne rzeczy - jestem dobrej myśli - domek pytał jak często i czym Mozart był dotychczas karmiony, a nie, czy coś zniszczy :) Będzie psem stróżującym w wygodnym kojcu z wielką, ocieploną budą, ale jednocześnie będzie członkiem Rodziny Quote
__Lara Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 O ludzie, ostatnio coś się kręci z tymi adopcjami :D Trzymam mocno kciuki!!!! Quote
Avilia Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Lobaria']Andżelika z fb zrobi wizytę we czwartek, dowiezie do domku potrzebne rzeczy - jestem dobrej myśli - domek pytał jak często i czym Mozart był dotychczas karmiony, a nie, czy coś zniszczy :) Będzie psem stróżującym w wygodnym kojcu z wielką, ocieploną budą, ale jednocześnie będzie członkiem Rodziny Jakie potrzebne rzeczy? Raczej ciężko, żeby pies przebywający w kojcu coś zniszczył...Tylko czemu kojec? Czy on będzie z niego wypuszczany? Będzie chodził na spacery? Czy będzie zamknięty 24 godziny na dobę? A zimą? Co z zimą? Czy podczas mrozów zabiorą go do domu? Quote
Avilia Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Dodam, że jestem nastawiona sceptycznie do tego, że Mozartową budę to MY mamy ocieplić... A jak zachoruje to co? My mamy leczyć? Nie na tym polega adopcja. Nie szukamy pierwszego lepszego domu. Szukamy domu najlepszego. Który będzie miał za co psa utrzymać...A tu widzę może być problem. Quote
Lobaria Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Avilia']Dodam, że jestem nastawiona sceptycznie do tego, że Mozartową budę to MY mamy ocieplić... A jak zachoruje to co? My mamy leczyć? Nie na tym polega adopcja. Nie szukamy pierwszego lepszego domu. Szukamy domu najlepszego. Który będzie miał za co psa utrzymać...A tu widzę może być problem.[/QUOTE] Nie, Panią stać na ocieplenie, ale nie ma fachowca, a skoro Andżelika zaoferowała, że przywiezie kasetony... Pani chciała ocieplić przed wizytą. Poczekajmy na wynik wizyty... Mozart ma być wypuszczany, o to pierwsze zapytałam... I o łańcuch - Pani wręcz się obruszyła, że posądzam o to. Spokojnie, Andżelika wybada. Trudno znaleźć dla owczarka dom, w którym będzie spał w łóżku... Quote
Avilia Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Lobaria']Nie, Panią stać na ocieplenie, ale nie ma fachowca, a skoro Andżelika zaoferowała, że przywiezie kasetony... Pani chciała ocieplić przed wizytą. Poczekajmy na wynik wizyty... Mozart ma być wypuszczany, o to pierwsze zapytałam... I o łańcuch - Pani wręcz się obruszyła, że posądzam o to. Spokojnie, Andżelika wybada. Trudno znaleźć dla owczarka dom, w którym będzie spał w łóżku...[/QUOTE] Ale ja tu nie piszę o spaniu w łóżku - moja osobista sunia w nim nie śpi, więc nie wymagam tego od przyszłych domów. Po prostu zawsze byłam za tym, aby psy mieszkały razem z ludźmi, w domach / mieszkaniach, a nie na dworze. Quote
Lobaria Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Po wizycie - Andżelika oceniła dom na 5+, a może nawet na 6 !!! To co, pakowanie walizek ????? Kochana, bardzo dziękujemy za zrobienie wizyty - czekamy na Twoją relację. I szukamy transportu Wieliczka - Czosnów pod Warszawą Quote
Lobaria Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Mozacie, nikt sie nie cieszy z Twojego szczęścia, a już transport mamy na sobotę załatwiony :) Quote
Avilia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Lobaria']Mozacie, nikt sie nie cieszy z Twojego szczęścia, a już transport mamy na sobotę załatwiony :)[/QUOTE] Jak to nikt? Ja się cieszę!!! Nawet jak się uda to na poadopcyjną podjadę osobiście :) Quote
Isiak Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Super, że psiak wreszcie będzie miał dom :) Z bazarku poszło dla niego 23 zł. Lobaria, masz zatkaną skrzynkę. Link do bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232268-KONIEC-Szampon-i-ksi%C4%85%C5%BCki-o-pupilach-do-21-09-do-23-00-na-Mozarta-i-Arkadi%C4%99 Quote
asiuniab Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 ja również się cieszę szczęściem naszych weteranów, że i na Nich przyszła kolej:) jeszcze Edziowi dom trzeba znaleźć i Mańkowi i Wilczkowi i kilku jeszcze i tym na bieżąco do punktu trafiającym, i będę miała spokojny sen:) Quote
Klaudus__ Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Super! Jeden do przodu :) Szczęścia chłopaku! Bo Ci się należy! Quote
ewu Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Lobaria']Mozacie, nikt sie nie cieszy z Twojego szczęścia, a już transport mamy na sobotę załatwiony :)[/QUOTE] Cieszę się ale nie mogłam zamieszczać postów bo za długo się logowało:) Powodzenia kochany:) Quote
ewu Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Ciągle myślę o naszej Monie, może by poprosić o jakieś wieści... Quote
Lobaria Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 W tym samym czasie co Ikarek, do domu pod Warszawą dojechał Mozart :) na podziękowania i rozliczenia będzie czas jutro/ pojutrze. Teraz się cieszmy i... Chyba szampana stawiam wam wszystkim :) Quote
Avilia Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Lobaria']W tym samym czasie co Ikarek, do domu pod Warszawą dojechał Mozart :) na podziękowania i rozliczenia będzie czas jutro/ pojutrze. Teraz się cieszmy i... Chyba szampana stawiam wam wszystkim :) Bardzo się cieszę :) Nie omieszkam go odwiedzić jak będę w Warszawie, a mam zamiar być początkiem listopada :) Jak stawiasz to się napiję ;D Quote
Lobaria Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Avilia']Bardzo się cieszę :) Nie omieszkam go odwiedzić jak będę w Warszawie, a mam zamiar być początkiem listopada :) Jak stawiasz to się napiję ;D[/QUOTE] Stawiam dla naszych dwóch ulubieńców - Mozarta i Ikarka - szczęścia, chłopaki :) Quote
Recommended Posts