Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiuniab']Lobaria, nie zerowe;
a jak sprawa z Panią, której proponowałaś Motzarta, odezwała się???

Tak, zaraziłam Panią Mozartem skutecznie - potrzebna osoba do wizyty PA pod Warszawą, miejscowość Czosnów
!!!! Tam, gdzie sławna knajpa U Witaszka :)

Posted

[quote name='Lobaria']
Tak, zaraziłam Panią Mozartem skutecznie - potrzebna osoba do wizyty PA pod Warszawą, miejscowość Czosnów
!!!! Tam, gdzie sławna knajpa U Witaszka :)
:) Elu świetna robota, chylę głowę i trzymam kciuki, żeby udało się wszystko sfinalizować:)

Posted

Andżelika z fb zrobi wizytę we czwartek, dowiezie do domku potrzebne rzeczy - jestem dobrej myśli - domek pytał jak często i czym Mozart był dotychczas karmiony, a nie, czy coś zniszczy :)

Będzie psem stróżującym w wygodnym kojcu z wielką, ocieploną budą, ale jednocześnie będzie członkiem Rodziny

Posted

[quote name='Lobaria']Andżelika z fb zrobi wizytę we czwartek, dowiezie do domku potrzebne rzeczy - jestem dobrej myśli - domek pytał jak często i czym Mozart był dotychczas karmiony, a nie, czy coś zniszczy :)

Będzie psem stróżującym w wygodnym kojcu z wielką, ocieploną budą, ale jednocześnie będzie członkiem Rodziny

Jakie potrzebne rzeczy?
Raczej ciężko, żeby pies przebywający w kojcu coś zniszczył...Tylko czemu kojec? Czy on będzie z niego wypuszczany? Będzie chodził na spacery?
Czy będzie zamknięty 24 godziny na dobę? A zimą? Co z zimą? Czy podczas mrozów zabiorą go do domu?

Posted

Dodam, że jestem nastawiona sceptycznie do tego, że Mozartową budę to MY mamy ocieplić...
A jak zachoruje to co? My mamy leczyć?
Nie na tym polega adopcja. Nie szukamy pierwszego lepszego domu. Szukamy domu najlepszego. Który będzie miał za co psa utrzymać...A tu widzę może być problem.

Posted

[quote name='Avilia']Dodam, że jestem nastawiona sceptycznie do tego, że Mozartową budę to MY mamy ocieplić...
A jak zachoruje to co? My mamy leczyć?
Nie na tym polega adopcja. Nie szukamy pierwszego lepszego domu. Szukamy domu najlepszego. Który będzie miał za co psa utrzymać...A tu widzę może być problem.[/QUOTE]

Nie, Panią stać na ocieplenie, ale nie ma fachowca, a skoro Andżelika zaoferowała, że przywiezie kasetony... Pani chciała ocieplić przed wizytą.
Poczekajmy na wynik wizyty...

Mozart ma być wypuszczany, o to pierwsze zapytałam... I o łańcuch - Pani wręcz się obruszyła, że posądzam o to.

Spokojnie, Andżelika wybada.
Trudno znaleźć dla owczarka dom, w którym będzie spał w łóżku...

Posted

[quote name='Lobaria']Nie, Panią stać na ocieplenie, ale nie ma fachowca, a skoro Andżelika zaoferowała, że przywiezie kasetony... Pani chciała ocieplić przed wizytą.
Poczekajmy na wynik wizyty...

Mozart ma być wypuszczany, o to pierwsze zapytałam... I o łańcuch - Pani wręcz się obruszyła, że posądzam o to.

Spokojnie, Andżelika wybada.
Trudno znaleźć dla owczarka dom, w którym będzie spał w łóżku...[/QUOTE]

Ale ja tu nie piszę o spaniu w łóżku - moja osobista sunia w nim nie śpi, więc nie wymagam tego od przyszłych domów. Po prostu zawsze byłam za tym, aby psy mieszkały razem z ludźmi, w domach / mieszkaniach, a nie na dworze.

Posted

Po wizycie - Andżelika oceniła dom na 5+, a może nawet na 6 !!!
To co, pakowanie walizek ?????

Kochana, bardzo dziękujemy za zrobienie wizyty - czekamy na Twoją relację
.
I szukamy transportu Wieliczka - Czosnów pod Warszawą

Posted

[quote name='Lobaria']Mozacie, nikt sie nie cieszy z Twojego szczęścia, a już transport mamy na sobotę załatwiony :)[/QUOTE]

Jak to nikt? Ja się cieszę!!!
Nawet jak się uda to na poadopcyjną podjadę osobiście :)

Posted

ja również się cieszę szczęściem naszych weteranów, że i na Nich przyszła kolej:) jeszcze Edziowi dom trzeba znaleźć i Mańkowi i Wilczkowi i kilku jeszcze i tym na bieżąco do punktu trafiającym, i będę miała spokojny sen:)

Posted

[quote name='Lobaria']Mozacie, nikt sie nie cieszy z Twojego szczęścia, a już transport mamy na sobotę załatwiony :)[/QUOTE]
Cieszę się ale nie mogłam zamieszczać postów bo za długo się logowało:) Powodzenia kochany:)

Posted

W tym samym czasie co Ikarek, do domu pod Warszawą dojechał Mozart :) na podziękowania i rozliczenia będzie czas jutro/ pojutrze. Teraz się cieszmy i... Chyba szampana stawiam wam wszystkim :)

Posted

[quote name='Lobaria']W tym samym czasie co Ikarek, do domu pod Warszawą dojechał Mozart :) na podziękowania i rozliczenia będzie czas jutro/ pojutrze. Teraz się cieszmy i... Chyba szampana stawiam wam wszystkim :)

Bardzo się cieszę :) Nie omieszkam go odwiedzić jak będę w Warszawie, a mam zamiar być początkiem listopada :)
Jak stawiasz to się napiję ;D

Posted

[quote name='Avilia']Bardzo się cieszę :) Nie omieszkam go odwiedzić jak będę w Warszawie, a mam zamiar być początkiem listopada :)
Jak stawiasz to się napiję ;D[/QUOTE]

Stawiam dla naszych dwóch ulubieńców - Mozarta i Ikarka - szczęścia, chłopaki :)