Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lobaria']Kochana Aga z fb zadeklarowała 50 zł /mies do grudnia i już wpłynęło - dziękujemy:Rose:
Na dziś na koncie Mozarta 131 zł.

Trzeba ruszyć wątkiem.Zrobić poważną zbiórkę.Bo w końcu Mozart będzie musiał na samą zimę opuścić hotel i wrócić do schronu;(

Posted

Avilia napisał(a):
Będzie bazarek dla Mozka,połowa dochodu na jego utrzymanie w hotelu.

Super, a dziś doszło dla Mozatra 30 zł od pani Jolanty W. z FB - dziękujemy pięknie :)

Posted

[quote name='Lobaria']Dziś przyszło dla Mozarta / na kastrację - od Pani Danuty G.- 20 zł i Pani Danuty O. - 25 zł - dziękujemy bardzo

na razie mamy 95 zl na ok. 200 zł potrzebnych[/QUOTE]

A ile kastracja?

Posted

Darczyńcami, o których pisałam wcześniej są Paulina H. i Paweł O. / z TEJ RODZINY O :) /, która tak pomaga Pszczyniakom :) a dziś wpłynęła też dyszka od Iwony G - serdecznie dziękujemy !!!!

mamy 125 zł na 200 zł potrzebnych

Posted

[quote name='Lobaria']Darczyńcami, o których pisałam wcześniej są Paulina H. i Paweł O. / z TEJ RODZINY O :) /, która tak pomaga Pszczyniakom :) a dziś wpłynęła też dyszka od Iwony G - serdecznie dziękujemy !!!!

mamy 125 zł na 200 zł potrzebnych[/QUOTE]

To już niewiele zostało do uzbierania!Prosimy o pomoc!

Posted

[quote name='asiuniab']Motzart, ktoś się tu szykuje z zamachem na Twoje jajunia:diabloti:[/QUOTE]

Dzwonię do hoteliku, aby ciachnicie załatwił - nie można dłużej czekać - Mozart przed zimą MUSI mieć dom :)

Posted

Mamy 145 zł na ciachnęcie Mozarta - hotelik w pn umówi termin... Jeśli nikt już się nie dołoży - reszta pójdzie z KPPPP.
Burza u mnie staszna - wyłączam kompa

Na szczęście naumiałam mojego Blunia " niebania się burzy " :)