Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja przez jakiś czas karmiłam ProNature i mordy były zadowolone,cena jak dla mnie bardzo dobra. Wielu z moich znajomych przestawiło swoje psiaki na ta karmę i jest bardzo zadowolonych, widzałam tez kilka miotów odchowanych na Pronature. Moje psiaki jedzą teraz 1st choice (wersja super premium) ale czasami dostają również te karmę.

• 6 months later...
Posted

kupilam 18kg worek dla psow, przed wczoraj na wystawie, za duzo narazie nie moge powiedziec, ma aldny zapach, psy niejadki narazie wcinaja z wielkim zapałem, moment znika porcja odpowiednia dla nich

Posted

Karmiłam wersją bez kukurydzy, pszenicy i soi. Niestety, stan sierści się pogorszył i na tym skończyła się nasza przygoda z tą karmą.

• 4 weeks later...
  • 2 years later...
Posted

Czy ktoś z Was zna i poleca karmę Pronature? Chcę zmienić seniorowi - aktualnie je Eukanubę, ale jadł już RC, Profilum, Dog Chow, odmówił jedzenie Husse. Eukanuba mu smakuje, ale widzę, że Pronature ma podobną cenę. Ktoś może polecić?

Aha, pies to jamnik, więc małe krokiety wymagane :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Znam ta karme,karmilam nia kiedys psy a teraz zamowilam 20 kg dla kota hairball .Obecnie moja mama daje ja swojemu psu. Pies ladnie sie po niej zalatwia i korzystnie wyglada, co wiecej je juz ktorys worek seniora i nie znudzila mu sie :) Co do krokietu to nie pamietam jak wyglada ale jak bede u niej moge sprawdzic :)

• 1 month later...
Posted

Lawinka napisał(a):
Sprawdzilam i sa troche mniejsze od 1 groszowki, bym załączyła zdjęcie ale nie wiem jak :shake:

Dzięki, już nie trzeba :) Zamówiłam Profine, ale przez przypadek dostałam Pronature (Profine mają dosłać). Jestem zadowolona, karma chyba smaczna, bo mój jamnior (lat 15) do tej pory jadł Eukanubę i trzeba mu ją było mieszać z mokrym, a Pronature jak otworzyłam to mi wyżerał z ręki :D

Posted

a ja myślę że jest kilka wątków o Pronature, które tu znalazłem - może warto to jakoś scalić?

Jeśli chodzi o samą karme Pronature to naprawdę warto ją sobie obejrzeć np. w wersji Lamb & Rice - to jedna z niewielu karm, o których słyszałem jako tzw. 100% jagnieciny - tu nie ma żadnego kurczaka , wyłącznie jagnięcina !!!

Kiedyś mieliśmy worek dla dużych ras , pies który jest reaczej kłopotliwy i nie toleruje wielu karm tą przyjmował bez żadnego problemu i jadł bardzo chętnie

Posted

kiedyś też mieliśmy Pronature i też była bardzo smakowita dla naszego psa.

Pronature ma skład trochę uczciwszy od Profine bo jak pamiętam podają ilość suchego mięsa w składzie.

• 4 months later...
Posted

Pronature jest według mnie naprawdę niezłą karmą,moja Kora bardzo ładnie ją wcina (wersja small adult), w przeciwieństwie do brita (kupiłem worek 15kg bo polecił mi znajomy i leży sobie do utylizacji).Dlatego juz mam dośc eksperymentowania z czeskimi karmami (bo są do kitu i słabe jakościowo).Wolę wydać 150-160zł za 15kg Pronature i wiedzieć że kupiłem całkiem niezłą karmę niż 100-140 zł za czeski syf niewiadomego pochodzenia (brity,fiminy itd)

Posted

Jamnior póki co Pronature sobie chwali. Przez chwilę jadł Profine, bo w końcu do nas dotarło, ale miał sraczkę - może się zbiegło w czasie, a może to po karmie, w każdym razie kupujemy Pronature dla Seniorów. Brit Adult je moje suczysko, ale on cokolwiek by nie zjadła, to zawsze robi "klocki duplo" ;)

Posted

karmie Pronature (adult large breed) moja labradorkę i jest wszystko ok.Od niedawna karmie tez mojego drugiego psiaka (wczesniej eksperymentowałem z britem i innymi czeskimi karmami) wersją Pronature small adult i jestem bardzo zadowolony .Po pierwsze chętnie jedzona po drugie w przystępnej cenie i niezła jakościowo.

• 9 months later...
Posted

testujemy teraz deluxe od pronature , mamy pierwszy worek dla naszej panny.

do linii zostały dodane karmy bez pszenicy i kukurydzy , skład wygląda nieźle, białko jak wcześniej dobrej jakości na plus to że jest cały zestaw.

jest już w misce od tygodnia

• 1 month later...