Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

jak zwykle strasznie cieszyl sie ze spacerku... boje sie o niego, glaskajac go w okolicach kregoslupa odcinka krzyzowego poczulam guza... i juz moj pesymizm daje mi w kosc :(
Inez a masz zdjecia tej rudej suni ze szczenietarni- wrzuc ja prosze, zasluguje na domek :)

• 2 weeks later...
Posted

Bafi ma teraz wspolokatora w klatce, ktory jest bardzo pdobny do niego, tylko ze ona ma ok 8 lat a ten drugi to maluch, ok 4 miesiące.

Pewien pan ktory przyszedl oglądac szczeniaki pytal czy to mamusia z dzeckiem. :evil_lol: :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Baffik na allegro robi furore :) ma 3 obserwujących po jednym dniu ogłoszenia, mam pytania odnośnie jego zachowania itp ale konkretów jak narazie nie ma ...
Trzymajcie kciuki !

Posted

Śliczny,spokojny,zrównoważony piesek idealny dla osób dojrzałych,ceniących spokój ciszę,porządek.Taki pies przyjaciel,który nie absorbuje swoją obecnością,tylko po prostu jest.....
Nie wierzę,że nikt nie chce takiego psa:shake::shake:

Posted

Baffik na allegro robi furore ma 3 obserwujących po jednym dniu ogłoszenia, mam pytania odnośnie jego zachowania itp ale konkretów jak narazie nie ma ...
jak ja go wystawiałam to tez mial obserwujących ale nic z tego nie wychodziło. Bafq, tak dlugo juz czekasz... :(

Posted

Inez napisał(a):
jak ja go wystawiałam to tez mial obserwujących ale nic z tego nie wychodziło. Bafq, tak dlugo juz czekasz... :(

Inez wróciłaś :):):)

Prawda, na allegro obserwują, pytają ale bez konkretów...

Załatwiłam dziewczyne, która przyjedzie ze mną do Baffika - mam cichą nadzieje, że zewnętrzna pielegnacja pomoże... tak długo już jest w Schronisku ...

Posted

doris_day napisał(a):
Inez wróciłaś :):):)

Prawda, na allegro obserwują, pytają ale bez konkretów...

Załatwiłam dziewczyny, która przyjedzie ze mną do Baffika - mam cichą nadzieje, że zewnętrzna pielegnacja pomoże... tak długo już jest w Schronisku ...

co to znaczy zalatwilam dziewczyny?:)