justine. Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 jak dla mnie jest slicznie. ale jak uwazasz to do ciebie beda ewentualnie dzwonic. tofiku tu jest watek Saby, prosilabym takie piekne ogloszenie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63442 a moze banerek ktos umie? Quote
Inez Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Bafi cos chyba przytył? :cool3: Dobrze karmią w tym naszym schronie :eviltong: Quote
justine. Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 :-( Baffi dalej czeka, psiaki przychodza i odchodza do nowych domkow a on dalej tam, nawet zaczal juz siwiec :-( Quote
justine. Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Inez a dzwonil ktos do ciebie? tyle pozrywanych numerow z ogloszenia... Quote
justine. Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 jak zwykle strasznie cieszyl sie ze spacerku... boje sie o niego, glaskajac go w okolicach kregoslupa odcinka krzyzowego poczulam guza... i juz moj pesymizm daje mi w kosc :( Inez a masz zdjecia tej rudej suni ze szczenietarni- wrzuc ja prosze, zasluguje na domek :) Quote
justine. Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 podnosze Baffiego.kiedy wkoncu znajdzie ten domek? Quote
Inez Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Bafi ma teraz wspolokatora w klatce, ktory jest bardzo pdobny do niego, tylko ze ona ma ok 8 lat a ten drugi to maluch, ok 4 miesiące. Pewien pan ktory przyszedl oglądac szczeniaki pytal czy to mamusia z dzeckiem. :evil_lol: :evil_lol: Quote
doris_day Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Śliczny Baffik :) Spokojny i łagodny... Może spróbujemy załątwić mu wizyte u fryzjera ? ? ? ? Co wy na to dziewczyny ? Quote
justine. Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 pomysl dobry, ale gdzie kto i jak? :) tymczasem do gory grubasku :) Quote
doris_day Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 BAFFI ma allegro :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=216819370 Shot with Canon PowerShot A100 at 2007-07-17 Shot with Canon PowerShot A100 at 2007-07-17 Zaczełam szukac kogoś kto przyjechał by do schronu aby wymoczyć i obciąć Baffiego - zapłace za ta wizyte Jeśli macie kogoś takiego dajcie znać :) MUSIMY ZABRAĆ SIĘ OSTRO DO ROBOTY BO BAFFIK TAK DŁUGO DALEJ NIE MOZE CZEKAC :) Quote
doris_day Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Baffik na allegro robi furore :) ma 3 obserwujących po jednym dniu ogłoszenia, mam pytania odnośnie jego zachowania itp ale konkretów jak narazie nie ma ... Trzymajcie kciuki ! Quote
amelka0 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Śliczny,spokojny,zrównoważony piesek idealny dla osób dojrzałych,ceniących spokój ciszę,porządek.Taki pies przyjaciel,który nie absorbuje swoją obecnością,tylko po prostu jest..... Nie wierzę,że nikt nie chce takiego psa:shake::shake: Quote
Inez Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Baffik na allegro robi furore ma 3 obserwujących po jednym dniu ogłoszenia, mam pytania odnośnie jego zachowania itp ale konkretów jak narazie nie ma ...jak ja go wystawiałam to tez mial obserwujących ale nic z tego nie wychodziło. Bafq, tak dlugo juz czekasz... :( Quote
doris_day Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Inez napisał(a):jak ja go wystawiałam to tez mial obserwujących ale nic z tego nie wychodziło. Bafq, tak dlugo juz czekasz... :( Inez wróciłaś :):):) Prawda, na allegro obserwują, pytają ale bez konkretów... Załatwiłam dziewczyne, która przyjedzie ze mną do Baffika - mam cichą nadzieje, że zewnętrzna pielegnacja pomoże... tak długo już jest w Schronisku ... Quote
justine. Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 doris_day napisał(a):Inez wróciłaś :):):) Prawda, na allegro obserwują, pytają ale bez konkretów... Załatwiłam dziewczyny, która przyjedzie ze mną do Baffika - mam cichą nadzieje, że zewnętrzna pielegnacja pomoże... tak długo już jest w Schronisku ... co to znaczy zalatwilam dziewczyny?:) Quote
Recommended Posts