Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzisiaj ze mna tez byl na spacerku i dostal gratis troche dobrego jedzonka ktore wciagnal pospiesznie :) jest taki wesolutki na tych spacerkach i taki "wylewny" ze mozna by pomyslec ze zalatwia sie tylko na dworze, jak jakas wolontariuszka go wyprowadzi :)
Inez a co z ta dziewczyna z Lublina?

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Inez a co z ta dziewczyna z Lublina?

no własnie ta dziewczyna jest z Lublina ale teraz jest za granicą, bedzie za jakiś miesiąc w Polsce a dokładnie w Gdańsku i wtedy najprawdopodobiej przyjedzie do Szczecina by go obejrzeć.

Posted

Tylko że właśnie taki dojrzały pies jak żaden inny doceni doceni nowy domek i będzie przeogromnie wdzięczny.
Pies który przez 7 lat był pieszczony,głaskany,bezgranicznie ufał panu,naprawdę przeżywa straszne męki w schronisku.Dla niego jest to straszny szok.

Posted

Wolontariuszka Beata go ostrzygła- nie znam:razz: .

Własnie kombinuje jak by tu zmienić zdjęcia w dotychczasowym ogloszeniu na allegro, ale chyba będe musiała zakończyc aukcję i zrobic nową.

A ja? Ja chyba nie uwierze że to Bafi dopóki nie zobacze na własne oczy..:lol:

Posted

no wlasnie! bylam dzisiaj w schronie, patrze nie ma Bafiego, juz sie przestraszylam ze dali go na ogolne, a tu mi mowia ze tam jest, tylko teraz inaczej wyglada. to ja smigiem z powrotem i patrze ze jakies sznaucerowate siedzi, dopiero jak szczeknal tym swoim barytonem to doszlo do mnie ze to on :crazyeye: totalna metamorfoza :cool3: :lol: wyglada super, dzisiaj mial swoj dzien :)

Posted

AnkaG napisał(a):
A Guzika byś poznała na ulicy znając tylko ze schronu ? Co fryzura czyni z psa. :diabloti:

Napewno bym nie poznała, tym bardziej że on byl na początku dla mnie jedynie mixem sznaucera :eviltong: Znawczyni :oops: . Ten z wałbrzycha też przeszedł cudną metamorfozę.

Mam nadzieje że teraz będzie łatwiej o domek dla Bafisia :multi: .

Justyna, wstawisz go na ale grataka?
Opis moze byc ten z allegro.

Dorothy, on jest mniej więcej wielkości szanucera średniego.
Hehehe...łysolek, a jeszcze niedawno byl kudlacz.

Posted

z Bafciem cos niedobrze :shake: chcialam go wziac na spacer ale ledwo chodzi, nie mogl sie zalatwic, ma jakas przepukline, wetka sama nie wie co mu jeste :shake: nie chce jesc i posmutnial bardzo :-(

Posted

justine. napisał(a):
z Bafciem cos niedobrze :shake: chcialam go wziac na spacer ale ledwo chodzi, nie mogl sie zalatwic, ma jakas przepukline, wetka sama nie wie co mu jeste :shake: nie chce jesc i posmutnial bardzo :-(

o nie, jakie smutne wieści...:-(
Bafiś wracaj do zdrówka.

Domek pilnie potrzebny!

Posted

Justine jak to WETKA SAMA NIE WIE=
wiesz ze to jest wyrok na tego psa?
ile on ma lat?
nie leczony (przez wetke ktora sama nie wie:angryy:) moze po prostu zejsc ktoregos dnia
i tyle
czy dalabys rade jakos tam zaangazowac sie w jego sprawe?czy to przepuklina? widzialas ja? jak wyglada?
czemu nie mogl sie zalatwic to niedobrze, to zly objaw :-(