justine. Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 dzisiaj ze mna tez byl na spacerku i dostal gratis troche dobrego jedzonka ktore wciagnal pospiesznie :) jest taki wesolutki na tych spacerkach i taki "wylewny" ze mozna by pomyslec ze zalatwia sie tylko na dworze, jak jakas wolontariuszka go wyprowadzi :) Inez a co z ta dziewczyna z Lublina? Quote
Inez Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Inez a co z ta dziewczyna z Lublina? no własnie ta dziewczyna jest z Lublina ale teraz jest za granicą, bedzie za jakiś miesiąc w Polsce a dokładnie w Gdańsku i wtedy najprawdopodobiej przyjedzie do Szczecina by go obejrzeć. Quote
amelka0 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Mam nadzieję,że dziewczyna jak już przyjedzie to nie wyjedzie bez psiaka(no chyba,że ktoś ją wcześniej ubiegnie):lol: Quote
justine. Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 podnosimy Bafcia! przeciez to taki kochany, uroczy i grzeczny piesek!! Quote
Inez Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Kto przygarnie Bafiego? On tak niewiele potrzebuje do szczęścia.... Quote
justine. Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Bafcio wiem ze to twoje 7latek to nie malo, ale moze znajdzie sie ktos... :( hopaj!! Quote
amelka0 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Tylko że właśnie taki dojrzały pies jak żaden inny doceni doceni nowy domek i będzie przeogromnie wdzięczny. Pies który przez 7 lat był pieszczony,głaskany,bezgranicznie ufał panu,naprawdę przeżywa straszne męki w schronisku.Dla niego jest to straszny szok. Quote
justine. Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 no widziesz amelka, my to wiemy..... inni nie.... Quote
AnkaG Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Inez kto go ostrzygł? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale fajowo wygląda. Może teraz allegro z nową fryzurą? Quote
Inez Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Wolontariuszka Beata go ostrzygła- nie znam:razz: . Własnie kombinuje jak by tu zmienić zdjęcia w dotychczasowym ogloszeniu na allegro, ale chyba będe musiała zakończyc aukcję i zrobic nową. A ja? Ja chyba nie uwierze że to Bafi dopóki nie zobacze na własne oczy..:lol: Quote
AnkaG Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 A Guzika byś poznała na ulicy znając tylko ze schronu ? Co fryzura czyni z psa. :diabloti: Quote
justine. Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 no wlasnie! bylam dzisiaj w schronie, patrze nie ma Bafiego, juz sie przestraszylam ze dali go na ogolne, a tu mi mowia ze tam jest, tylko teraz inaczej wyglada. to ja smigiem z powrotem i patrze ze jakies sznaucerowate siedzi, dopiero jak szczeknal tym swoim barytonem to doszlo do mnie ze to on :crazyeye: totalna metamorfoza :cool3: :lol: wyglada super, dzisiaj mial swoj dzien :) Quote
amelka0 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 No proszę jaki przystojniaczek,zobaczycie że taraz szybko go ktoś wypatrzy;) Quote
Dorothy Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ale ladny lysolek:evil_lol: czy on naprawde ytaki malutki? na tych zdjeciach wyglada do kolana. Quote
Inez Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 AnkaG napisał(a):A Guzika byś poznała na ulicy znając tylko ze schronu ? Co fryzura czyni z psa. :diabloti: Napewno bym nie poznała, tym bardziej że on byl na początku dla mnie jedynie mixem sznaucera :eviltong: Znawczyni :oops: . Ten z wałbrzycha też przeszedł cudną metamorfozę. Mam nadzieje że teraz będzie łatwiej o domek dla Bafisia :multi: . Justyna, wstawisz go na ale grataka? Opis moze byc ten z allegro. Dorothy, on jest mniej więcej wielkości szanucera średniego. Hehehe...łysolek, a jeszcze niedawno byl kudlacz. Quote
justine. Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Bafcio jest na alegratka, mojpupil i kupiepsa :) tylko nie umiem zalinkowac :) Quote
Inez Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 justine. napisał(a):Bafcio jest na alegratka, mojpupil i kupiepsa :) tylko nie umiem zalinkowac :) świetnie, dzięki! :laugh2_2: Quote
Inez Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Bafi na allegro: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=177989360 Quote
justine. Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 z Bafciem cos niedobrze :shake: chcialam go wziac na spacer ale ledwo chodzi, nie mogl sie zalatwic, ma jakas przepukline, wetka sama nie wie co mu jeste :shake: nie chce jesc i posmutnial bardzo :-( Quote
Inez Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 justine. napisał(a):z Bafciem cos niedobrze :shake: chcialam go wziac na spacer ale ledwo chodzi, nie mogl sie zalatwic, ma jakas przepukline, wetka sama nie wie co mu jeste :shake: nie chce jesc i posmutnial bardzo :-( o nie, jakie smutne wieści...:-( Bafiś wracaj do zdrówka. Domek pilnie potrzebny! Quote
Dorothy Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Justine jak to WETKA SAMA NIE WIE= wiesz ze to jest wyrok na tego psa? ile on ma lat? nie leczony (przez wetke ktora sama nie wie:angryy:) moze po prostu zejsc ktoregos dnia i tyle czy dalabys rade jakos tam zaangazowac sie w jego sprawe?czy to przepuklina? widzialas ja? jak wyglada? czemu nie mogl sie zalatwic to niedobrze, to zly objaw :-( Quote
Recommended Posts