justine. Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 i to nawet tu??? co sie dzieje?????????? Quote
justine. Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Inez, oswiadczam ze Baffik jest w DOMU, wzial go starszy pan ktory juz mial psiaki wiec wie co i jak. i o co ten szum? Quote
Inez Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Wyjaśniłam ci wszystko na gg. Mam jeszcze raz o tym pisac? :roll: Quote
justine. Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 nie, ale moglabys przeprosic doris Quote
Inez Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Za nic nie mam zamiaru przepraszać. Nie powiedziełam nic czego bym żałowała. A jesli doris wie gdzie pies mieszka to niech poda schronisku bo ciagle tam widnieje jako pies w domu tymczasowym. Quote
epe Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Wszystkie pieski,które tu są na wątkach,że znalazły domki w Niemczech mają ciąg dalszy swojego życia w postaci zdjęć w tych domach /nawet jeśli to DT!/ oraz opisu jak się zachowują i czują!! Sądzę Inez ,że jeśli Doris wie gdzie pojechał jej ulubiony tymczasowicz to napewno postara się,aby ten pan,który go podobno wziął odezwie się poprzez Julię i prześle fotki! Poczekajmy!!! Quote
Recommended Posts