Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak smutno się rozstawać ...

My podjęlismy decyzję, że Nuka zostaje ze względu na to, że mimo, że to sznaucer miniaturowy, to pewnie by znowu wylądowała w schronie.

Robiła w domu, miesiąc ja trzymałam na lekach uspakajających (totalna nerwica), miała kaszel kenelowy itd.

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Doris zgadzam sie,Dom Tymczasowy to plusy i minusy,Koksiu juz tyle czasu na tymczasie,że w gre wchodzi tylko Szczecin,bo już tak mocno kocha mnie a ja jego,że nie wyobrazam sobie się z nim rozstać.
Kiedy więc są potrzebne tymczasy?1)Wtedy kiedy się ratuje życie,lub 2)kiedy wiadomo,że domek będzie za parę dni.
Ja wzięłam Koksia ze względu na 1)punkt,Ty Bafika również,ale i przy okazji szybko spełniłaś punkt drugi-więc głowa do góry!Cieszyć się-nie płakać:lol::loveu:!!

Posted

Dopiero dzisiaj była akcja plakat.

Obwiesiłam Bezrzecze i Wołczkowo.

Jutro mama obwiesi rynek na osiedlu Zawadzkiego i sklepy. Bo moja mama to taka babcia ze spidem.

Posted

I stało się - pojechał Baffik w wielki świat. Chyba bardziej przeżywałam to od niego bo położyłam mu kołderkę na której spał na siedzeniu pasazera, położył się i był już gotowy do drogi :) podobno podróż spędził na kolanach u Julii... poszczęściło się kochanemu maluchowi bo jak narazie zostanie w domu u Agnieszki

Posted

bardzo sie ciesze, kolejny psiaczek uratowany dzieki dobrej woli i milosci do zwierzat, drugiego takiego baffika nie bedzie, ale jak dobrze na serduszku ze byl i ze bedzie mu dobrze poza kratami.

Posted

Mam ciekawa sytuacje w domu - moj Omar zaczal sikac mi w domu :) nie robił tego nigdy wczesniej.Chyba zaznacza teren po Baffiku...Trwa to juz kilka dni i mam nadzieje,ze dojdzie do siebie, ciekawe prawda?:)

Posted

Może uznał że popełnił błąd nie robiąc tego do tej pory i zemściło się to bo przyprowadziłaś do domu rywala. Teraz już będzie regularnie zaznaczał na wszelki wypadek. :evil_lol:

Posted

No no biega po lesie 2 godziny, przychodzimy do domu i biegnie do pokoju, kuca, siiiii i jest szczesliwy jak szczeniaczek :) ubaw po pachy - musze popracowac nad nim -ah ten Baffik nauczył go złych manier

Posted

Fajne fotki. :loveu:

Pamiętam Buffika jak byłam w schronie pomóc Inez go trochę rozczesać (mam przecinak do kołtunów).

A to nowy domek czy tymczas?

(A Lukę to już mozesz usunąć z podpisu ...)

Posted

Pojechal do Agnieszki do domu skad trafic mial do domu docelowego
Dowiem się wiecej to napisze

Zdjecia dodane ostanio sa u mnie w domku

Inez, nie bylo Ciebie tutaj,odpuściłaś sobie temat Baffika - wczoraj na mnie naskoczyłaś i widze dalej to robisz...Mogłaś zabrać go ze schroniska, działać w jego sprawie a nie po tak długim czasie budzisz się z pomysłami ! Nie dałabym go nikomu komu bym nie wierzyła. Zamiast oskarżać mnie i szukać dziury w całym zrob coś konkretnego i nie zasłaniaj sie tym co chciałaś zrobić - tylko to zrób !

Posted

No widzisz, co innego piszesz na forum, co innego na PW, a zpelnie co innego mówisz w realu! Mam jeszcze to PW w ktorym wczoraj pisałas o tym ze Bafi bedzie jedną noc u Agnieszki a puźniej w niemieckim schronisku. I nie pisz że odpściłam sobie temat Bafika, bo to ze nie miałam internetu to nie znaczy ze dalsze losy "naszych" psów przestały mnie obchodzić. Skoro taki był zamiar żeby go przekazac organizacji to po co ta cała szopka z domem tymczasowym?

Nie dałabym go nikomu komu bym nie wierzyła.

wiesz, puste te Twoje slowa. Jeszcze niedawno mówiłaś ze nie wyslalabyś do Niemiec psa z którym jesteś bardzo związana.