doris_day Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Zawiodłam się bardzo no ale coz... Dzwoniłam dzisiaj do schroniska i pytałam rowniez o Baffika - powiedziano mi,ze ma 12 lat ? potwierdzacie to? wydaje sie byc duzo mlodszy :) Quote
doris_day Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 A tutaj ciszaaaaaaaaaaa........... Na allegro było 2 osberwujacych lecz na tym sie skonczylo.. Quote
amelka0 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Znowu mówią co innego raz a co innego drugi raz z wiekiem tak jak u Tancerzyka było Quote
amelka0 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 nie ma co potafią" zachęcić" do adopcji w schronie,wiecie nie chodzi mi o to aby odejmować połowę lat i kłamać,ale naprawdę uważam,jak wszystkie moje koleżanki kociarki,które oddają koty,że(kiedyś tego nie rozumiałam)lepiej rok odjąć(jak sie nie jest pewnym)niż 6 lat dołożyć!!Przecież to mu odcina na poważnie szansę na dom,nie mogę zrozumieć że najpierw podają wiek zupełnie inny a potem znów inny:shake::-(Wychodzi na to że najlepiej by było go wykupić,wziąć sprawy w swoje rece i wtedy podać swoją wersję wieku jak pojawi sie kupiec odpowiedni go zachęcić,Tylko gdybyśmy mogły liczyć na tymczas.....Wtedy by miał szansę.... Quote
kasia124 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 trzymam kciuki za bafika, od pierwszego zdjecia wiedzialam ze to sznaucerek(a przynajmniej sznaucerkowaty) super ze mozecie tam do schroniska fryzjera przyprowadzic bo slyszalam ze w innych jest to nie do pomyslenia. Quote
doris_day Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 amelka0 napisał(a):Tylko gdybyśmy mogły liczyć na tymczas.....Wtedy by miał szansę.... myślałam już o tym wcześniej i podjełam decyzje, że wezme Baffika na tymczas ...moge jedynie do stycznia ale mam nadzieje,ze do tego czasu znajdziemy wspolnymi siłami odpowiedni domek :) nie moge dzisiaj pojechac do schroniska i mam straszne wyrzuty sumienia bo sobota zawsze była Jego - Baffik jest cudownym psem wracam 24-25.08 i wtedy biegiemmmmmm do malucha ... Quote
amelka0 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Doris kochana jesteś,tylko dom tymczasowy go ratuje,tak jak dla Bursztynki z mojego podpisu przydałby d.t się widziałam ją dzisiaj jest w stanie opłakanym,pyszczek pogryziony,nosek nie wiem czy nie złamany,już nie wiem co robić.... Quote
doris_day Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Inez, ja tez :) Mam nadzieje,ze do stycznia poradzimy sobie Quote
justine. Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 poradzimy, pomozemy, tez sie ogromnie ciesze! Quote
doris_day Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Byłam dzisiaj z Baffikiem na dłuzszym spacerku - juz mu obiecalam,ze wroce po niego:) Quote
justine. Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 no Bafciu a ty gdzie tak daleko spadles sloneczko!! Quote
doris_day Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 :) w sobote/niedziele zabieram Baffika do mnie :) Mam nadzieje,ze nie bedzie walk z moim psem :) Quote
justine. Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 hurrrrrrrrrrrraaaaaaa :multi: :multi: :megagrin: :laugh2_2: :Cool!: :cunao: :cunao: czekalam az to powiesz, jejku wariuje ze szczecia :cool3: Dorotko jestes wielka!!:Rose::Rose: Quote
doris_day Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 nie ukrywam,ze tez sie ciesze i to BARDZO ale i troszke boje jak dogadaja sie chlopaki... Quote
justine. Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 bedzie dobrze, to juz starszy, lagodny psiak... zreszta tyle zyje w schronie umie sie dogadac Quote
doris_day Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Hmmm...moj piesek ma 13 lat, przyznam,że troche rozpieszczony - bo niby czemu nie :):):) i przez to jest zazdrośnik ale jestem dobrej myśli - ustawie odpowiednio towarzystwo hehe :) Quote
justine. Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 po takim kursie masz wiedze ;) czas podzialac w praktyce, szanucerek Baffi dzisiaj pieknie sie przywital :) chcialabym z Toba pojechac po niego :) Quote
doris_day Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Juz przygotowuje domek na przybycie nowego gościa... moj Omar chodzi i oglada wszystko co sie nowego pojawi :) szkoda Justyna,ze nie bedzie Ciebie ale zawsze zapraszam do mnie:) Quote
Recommended Posts