justine. Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Bafcio jest taki grzeczny i spokojny, nada sie do kazdego mieszkania z kochajacym panciem!!! Bafcio prosi o domek!!! Quote
amelka0 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Bafcio zasługuje na Najlepszy Domek,kto mu taki oferuje??? Quote
amelka0 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Cóż,mogę tylko ponieś bidaka,tylko tyle mogę... Quote
justine. Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 amelka a co z tym panstwem co stracili Foksika, wezma jakiegos pieska? Quote
justine. Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 amelka0 napisał(a):Tak,oczywiście! hmm przedstawilas moze Bafcia? Quote
amelka0 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 W schronie jeszcze Pani nie była,ale pokazałam Jej w internecie Quote
justine. Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Baffi to niesamowity pies. Inteligencior. Stara sie jak najdluzej nie siusiac w klatce, za to jak tylko wytknie nos z budynku schroniska to robi sioooo ile sie da, na kooo zatrzymuje sie po kilkanascie razy. zawsze wie gdzie chowam lakocie i slucha sie jak spuszcze go ze smyczy. przy tym uwielbia sie tulac i wszedzie podbiegnie nawet kulejac z wywieszonym jezorkiem. dzisiaj byl taki grzeczniutki na spacerku z kolezanka jamniczka... kiedy wkoncu znajdzie domek???!!!!! Quote
Inez Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Bafcio kochany:loveu: , jak on juz długo czeka...:shake: Widze że po operacji czuje sie całkiem nieźle? I sierść zaczyna odrastać. Quote
Sawanna Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Psiak wstawiony na www.apzd.xx.pl :loveu: Mogę jeszcze zrobić dla niego plakacik;)jeśli jeszcze nie ma...:loveu: Quote
justine. Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 dzieki tofik :multi: :Rose: Bafi to naprawde super pies zasluguje na najlepszy domek!! poprosze o plakacik chetnie sobie wydrukuje i wywiesze w sklepie Quote
Sawanna Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 " class="ipsImage" alt=""> Jak coś to moge poprawić :D Quote
justine. Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 pieknie, tylko bafik wyglada teraz inaczej bo jest obciety :) no i ma niestety ok 7-8 lat :( tak jest na stronie schroniska i tak mowila babka z biura Quote
Sawanna Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 U mnie jest ale wstawie jeszcze raz :D Mam nadzieje że już widać?:p Quote
justine. Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 widac widac :) Aga zgadzasz sie na odbieranie ewentualnych telefonow?:) Toficzku kochany a czy moge cie zatrudnic do jeszcze jednego ogloszenia??:) ale juz innego psiaka?? Quote
Inez Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Aga zgadzasz sie na odbieranie ewentualnych telefonow? Jasne, powiedz mi tylko czy od strony zdrowotnej juz wszystko z nim w porzątku? Załatwia się normalnie? wszystko sie ładnie goji? Aha, i ja uważam że leprze do ogloszenia byloby to zdjęcie ze strony schroniska, gdzie widac Bafiego w całej okazalości. Quote
justine. Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 http://www.szczecin.schronisko.net/adopcja3923-2.html tu sa te zdjecia, nie chcialabym robic tofikowi problemu wiec jak uwazacie marcin mowil ze juz ok, ma co prawda golutkie okolice odbytu i troche wypukle i dlugo sie zalatwia, ale kooo idzie normalnie :) ostato wykapal sie z radosci w tym jeziorze gdzie spuszczane sa scieki :) musialam go pozniej szorowac :D Quote
Sawanna Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Myśle że to zdjęcie jest dobre bo łapie za serce:loveu: Justine oczywiście:p Quote
Inez Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Myśle że to zdjęcie jest dobre bo łapie za serce Ale niezbyt dobrze prezentuje psiaka, no ale jak uważacie.... Quote
Recommended Posts