Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam.

Mam na imię Monika, mieszkam Sobie w Niemczech :)

Mam psiaczka o zacnym imieniu Astro ^^ Astro jest jak to mówią 'wybuchową' mieszanką :cool3: A dokładniej Amstaff'a z Chow-Chow'em. Astro jest bardzo uparty, i najchętniej wszystko by robił po Swojemu ^^

Jest psiaczkiem przygarniętym z ulicy.

Dodam kilka zdjęć które będą ( jeżeli ktoś się nami zainteresuję ) dodawane jak najczęściej bo bardzo interesuję się fotografią, i w przyszłym tygodniu otrzymam Swoją pierwszą lustrzankę ^^

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Monika_1584 napisał(a):
Kilka zdjęć z ostatniego spaceru, przepraszamy za nieobecność :oops: Chociaż z tego co widzę i tak nie wiele osób do nas zagląda ...

a nie ładnie ignorować tych, którzy zagladają..

Posted

Matko, ale on zjawiskowy. :o
Piękny pies o powalającej urodzie!

A skoro już masz dobry aparat i lubisz fotografię to taka mała rada. ;)
Staraj sie nie ucinać psa w kadrze, zwracaj uwagę na łapy, uszy - żeby się wszystko zmieściło.
Ja wiem, że czasem ciężko, sama się staram a i tak wychodzi jak wychodzi ale grunt to się nie poddawać, co nie? :lol:

Posted

Cześć! :) Trafiłam tu z wątku fotograficznego, masz bardzo pięknego psa o zjawiskowej urodzie ! :loveu:

Mieszanka wybuchowa, ale chyba kochana co? :)

Zapraszam też do mnie ;)

Posted

Witamy nowych odwiedzających i dziękujemy :)

Astro no jest zjawiskowy, ale przy tym dość uparty - dwie uparte rasy, niektórzy mówią że ma coś z Akity - też tak sądzę bo ale w Mojej okolicy żadnej Akity nie było... skąd on się wziął ? Nikt nie wie ;P

Dziękuję za poradę do zdjęć - postaram się :) Na razie mam kilka chyba z Piątku, dziś chciałam iść na spacer al pogoda dobija, cały dzień lało, jutro też ma padać :roll:

Zdjęcia :

Posted

O przeniesienie napisz na PW do któregoś z modów. WP fajna sprawa widzę, że na razie ciągnął dętkę ale przy większych ciężarach lepiej zainwestować w tabletki na stawy.No i się powtórzę, że zjawiskowy jest.