Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nam jak Ramzesowy wyżarł watoline misiową to włożyliśmy do środka 2 piłki... jedna jako głowa, druga tułów... ale że nie chciało mi sie zaszywać misia to mamy teraz 2 piłki i pokrowiec misiowy... :loveu: a misia mieliśmy wyjątkowo trwałego... wyglądał na takie gówniane, delikatne coś a przeżył tyle, że ho ho... misio był z hiszpani bo rodzina mamy przywiozła (dzieciaki) dla swojego taty no i Ramca sie zajął misiem, coby mu sie nic nie stało... ale już jak pojechaly :diabloti:

Posted

Buahahaha, kabanosiki leprze niz rekaw, normalnie dowcip dnia.

Ale ja chcialam tak dyskretnie zauwazyc, ze kaczka miala byc dla ayshe, a nie dla jej psow :razz:

Posted

To będe musiał poszukać super wytrzymałej kaczki:diabloti:
Ayshe jaki dokłóadniej masz rodzaj rękawa.Zdobyłem nowe fundusze w marcu na rękaw z gappay i zastanawiam się jaki wybrać:oops:

Posted

w jakim wieku jest pies?czy robil cos z ipo?pracowal z pozorantem?a ty?najpierw sobie kup ipowski gryzak i naucz psa chwytu pod czyims okiem.ipo to sprawdzenie psa ,jego mozliwosci.pies nie moze zuc ,glamac,bawic sie szyjac i clamkajac przedmioty,piki,guryzaki itp.tutaj cala zabawa polega na spokojnym pelnym chwycie.nie wszystkie psy sobie z tym radza.wtedy trzeba pracowac nad tym wyciszeniem psa trzymajacego cus.jesli pies jest mocno zeschizowany praca trwa dluuugo.chodzi o nerwowosc na chwycie.tak wiecjesli pies ma twardy chwyt nie ma co sie macerowac i kupujesz twardy rekaw.jesli pies ma problemy-to mozesz zaczac od klina.
pierwszy krok-idz to szkoleniowca/pozoranta ktory ci pokaze co i jak.

Posted

hmm obecnie Afi ma pluszaczka.. ale jej wystarzca zwiniete skarpetki albo szmatki:Dale ona nie ejst łonkiem wiec szaaaa:mad:

Cekiniasty ma pilki,pilki i pilki;p roznej wielkosci i kolorow.. gappay'owska ma ejdna.. nowa srednia.. i ja pokochal... reszta lezy w pokoju na poleczce jego;p i ma jeszcze taki sznuuur z 2 pilkami tenisowymi... no bo on ma domowe pilki i spacerowe:Dale spacerowe sa rzecz jasna lepsze wiec te w pokoju sie tylko kurza... a najfajniejsza zabawka jest...... pluszak ukradziony Alfie:D:Dale wtedy sa wojny:D:Dale jak z geby wypusci to nawet nei zauwaza jak mala kluska podbiega pod jego lapy chwyta pluszaka i znika:dto trwa doslownie sekunde:D

Posted

Boidae napisał(a):
Suka 6 lat. Kontakt miała 2 razy, mogę powiedziec z czystym sumieniem ze całkeim nie źle jej szło. Atakowała wtedy na miekki
proponuje kupienie ipowskiego gryzaka,ale tego najwezszego[dlugasny na maksa i najwezszy wymiar].jak masz pozoranta to mozesz mu kupic rekaw.samemu mozna troche pozorowac ale czesto przydaje sie taki z lapanki ktos z pojeciem zeby nie rozpirzyc psa.tjtaki ktory swojej meskosci nie udowadnia przy pracy z psem na rekawie tylko realizuje sie...hmmm...powiedzmy w inny sposob.pozorant przede wszystkim musi pracowac dla dobra rozwoju psa.

Posted

Pozorantów mam 2 100% którzy nie będą robić takich jazd:cool1:
A z łapanki zbytnio nie planujemy.
Pojadę do tulec na trening i niech ktoś co się na tym zna oceni jaki mam kupić

Posted

Jak tu wesolo w tym watku :evil_lol:
A Max nie ma kurczaczka :diabloti:, moze mu kupie :cool3: Odczepi sie wtedy od mebli, bo na razie najfajniejsza zabawka jest gabka z kanapy :angryy: Jak tak dalej pojdzie, to zostane bez kanapy :mad:

Posted

ayshe napisał(a):
a po cholere ci kanapa?:cool3: :diabloti:

:hmmmm: Niech sie zastanowie... moze zeby czasami odpoczac na niej po trudach szkoleniowych ;) :cool1:
Ale za to moge powiedziec, ze mam ON-ka kanapowego :diabloti:

Posted

marmara_19 napisał(a):

a najfajniejsza zabawka jest...... pluszak ukradziony Alfie:D:Dale wtedy sa wojny:D:Dale jak z geby wypusci to nawet nei zauwaza jak mala kluska podbiega pod jego lapy chwyta pluszaka i znika:dto trwa doslownie sekunde:D

U mnie jst to samo.Pati ma Wariata-to pluszowy szop pracz z lumpa za 2 złote:cool3: Aicha bez przerwy kombinuje jak go ukraść.Pati warczy,wyrywają sobie.Chowam Wariata do pufy to Aicha sobie ja otwiera:crazyeye:

Z innych ulubionych zabawek są patyczki i patyczki,kijki,badylki i patyczki.:p To na dworze.W domu wszystko co można żuć-kocyki:mad: ,poduszki,szmatki,skarpetki.Ostatnio super zabawką była gumka wyciągnięta z moich dresów.Przytrzymywała sobie łapką i strzelała sobie w paszcze :evil_lol: poczym było żużlowanie po chacie.

Piłki-hm-jakoś nie uwielbia.Ta ze sznurkiem próbuje uwolnić od sznurka.tenisowa es fajna bo sie obija i mozna poskakac na nia.Gumowa tez bo mozna zuc.Ale zeby biegać po piłke?lepsze sa patyczki.:cool1:

No i węzełek.To juz jej 3.Najpierw odgryza wystające nitki.Lubi węzełek.Sama przynosi żeby rzucić.W domu:cool1:

Posted

mój młody ma jeszcze takiego dinozaura... w domu zwany dizonaurem, który ryczy... wszystkie gumowe zabawki piszczą a nasz dizonaur ryczy... jak włączyłam go w zoologiku to miałam głupawkowy napad śmiechu i powiedziałam, że musimy go mieć w domu... :cool3: i tak Ramca dostał prezent od Mikołaja, jako że z żarcia nic dostać nie mógł... mówie wam jak fajnie jest jak się siedzi, coś robi, myśli... a pies bierze dizonaura i zaczyna zażynać i im głośniej i dłużej ryczy tym jest fajniej... mieliśmy też piszczącego ogórka ale chyba krety się nim zadowoliły... :evil_lol: ale jazdy też były fajne :diabloti: szczególnie jak mój nerwowy tata oglądał wiadomości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ostatnią zdobyczą psicy jest pluszak pantera, generalnie bez watoliny w głowie i bez oczu...ale najbardziej lubi zwędzić coś z łazienki , toalet, szcztka do czyszczenia ubrań i ścierki oczywiście...

ze swoją panterką... prosze zwrócic uwagę na akcję uszu :evil_lol:

• 1 month later...