ayshe Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 morighan napisał(a):kurczaczka...:oops::lol: :lol: :lol: :lol: ja z wami nie moge:lol: :lol: :lol: Quote
morighan Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ayshe napisał(a)::lol: :lol: :lol: :lol: ja z wami nie moge:lol: :lol: :lol: ale kurczaczek jest taki fajny..taki zolty..i nawet w jednym kawalku:evil_lol: Quote
ayshe Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 jak moje dziecko chcialo sie pobawic z piesiami misiaczkiem to po chwili bylo duuuzo kawaleczkow rozdzieranych na trocinki:diabloti: .moje boorasy sie nie nadaja do pluszaczkow i wydmuszek[:evil_lol: ].sa za barzo chamowate takie:cool3: :diabloti: Quote
mch Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 zapomnialam o źabie od niej jest ksywa ,drugie imie Gromka :evil_lol: ,kiedy sie pojawila u nas w domu żył z nią z tydzien, nosil wszedzie, do spania bral ze sobą . poprzednią źabe gwiznął nam syn kolezanki, psy wiedza ze tam ta źaba jest i kazdą wizyte w ich mieszkaniu zaczynają od poszukiwania źaby . dodam ze źaba wytrzymuje szarpanie ,przeciąganie , memlanie , b.b.dobry materiał. Quote
ayshe Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 oplulam se monitor:evil_lol: :evil_lol: ooo mamusku:drink1: Quote
Boidae Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Chyba tylko moja Diuna nie ma żadnego pluszaka:loveu: PS: Jak by taki duzy owczarek wyglądał z pluszową kaczuszką w zębach Quote
Eddiii Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='ayshe']jutro mam slady o 4.ja to nie wiem czy czasem by sie przydal bo to czasem u uwe oznacza posiadanie niewyczerpywalnych zrodel mocy:roll: .chcialaby CZASEM wyspac sie w weeken a nie zapierniczac po ciemku i blocie/sniegu 4 kilosy z jednym psem a potem 4 z drugim.:mad: .zwariowac mozna.:placz: no przeca powiedzialam -czasami- a czasami sie wyspac :evil_lol: [quote name='morighan']kurczaczka...:oops: no... w koncu jedna normalna :lol: [quote name='ayshe']jak moje dziecko chcialo sie pobawic z piesiami misiaczkiem to po chwili bylo duuuzo kawaleczkow rozdzieranych na trocinki:diabloti: .moje boorasy sie nie nadaja do pluszaczkow i wydmuszek[:evil_lol: ].sa za barzo chamowate takie:cool3: :diabloti: jakiegos kiepskiego misiaczka kupilas :evil_lol: [quote name='mch']zapomnialam o źabie od niej jest ksywa ,drugie imie Gromka :evil_lol: ,kiedy sie pojawila u nas w domu żył z nią z tydzien, nosil wszedzie, do spania bral ze sobą . poprzednią źabe gwiznął nam syn kolezanki, psy wiedza ze tam ta źaba jest i kazdą wizyte w ich mieszkaniu zaczynają od poszukiwania źaby . dodam ze źaba wytrzymuje szarpanie ,przeciąganie , memlanie , b.b.dobry materiał. :evil_lol: super Quote
ayshe Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 oj kobitki kobitki :roll: :lol: ..kurczaczki,zabki,szopki,kaczuszki i wydmuszki:cool1: .... Quote
ayshe Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Eddiii napisał(a):no przeca powiedzialam -czasami- a czasami sie wyspac no tak na czasami to ja nie mam TZta niestety.:cool1: . Quote
Eddiii Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ayshe napisał(a):no tak na czasami to ja nie mam TZta niestety.:cool1: . no i dlatego sie nie wysypiasz :eviltong: a ja dzis nie mam:multi: Quote
Boidae Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Jakiej wielkości kupiliście te pilki gappay? Quote
Boidae Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 One leca razem z tym sznurkiem czy jakoś się odeczepiają:oops:? Quote
mch Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 a ruda jak byla mala miala jeszcze lalkę ale to chyba wszystkie male dziewczynki bawią sie lalkami ? najpierw wyrwala jej warkocze ,potem nózki , potem rączki :evil_lol: Quote
Eddiii Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 :evil_lol: leca ze sznurkiem:evil_lol: a sznurek jest po to by wyrwac z mordy jak ci przyniesie, no i zeby sie poprzeciagac. a najfajniej jest miec dwie naraz: jedna rzucasz (razem ze sznurkiem :lol: ) - przynosi, wypluwa - rzucasz druga (tez ze sznurkiem:lol: ) itd Quote
Eddiii Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 mch napisał(a):najpierw wyrwala jej warkocze ,potem nózki , potem rączki :evil_lol: no mowilam przeciez ze kadlubki sa najlepsze :evil_lol: :loveu: Quote
Boidae Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Masz na sznurku 50cm czy 150cm?:razz: Quote
BeataG Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Boidae napisał(a):Chyba tylko moja Diuna nie ma żadnego pluszaka:loveu: PS: Jak by taki duzy owczarek wyglądał z pluszową kaczuszką w zębach Nie tylko, moje też nie mają i nigdy nie miały. Emil to z zabawek najchętniej paróweczki lub inne żarcie :evil_lol:, a u Wermuta pluszak nie wytrzymałby nawet 10 sekund, a ja potem musiałabym pilnować, czy i którą stroną wyszły strzępki. :cool3: U nas tylko gryzaki i piłki gappaya (bo np. piłki trixie żyły ok 5 minut). Mamy również własny klin, a przez pewien czas mieliśmy w domu 2 rękawy gappaya i Wermut niemal się do nich modlił. :loveu: Quote
ayshe Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 50cm .pilki sa do wybiegania i zeby mi daly zajecia prowadzic-se zuja.:evil_lol: .do pracy im krotszy sznurek tym lepszy-siem mniej dinda.ale do pracy to gryzak lepszy. Quote
Eddiii Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 mam i takie i takie :loveu: do wybiegania na dwie pilki lepsze sa 50cm, bo pies nie przydeptuje sobie jak biegnie;) Quote
Boidae Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Piłki zamówiony 150cm jedna i 50cm druga. Quote
Boidae Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Specjalnie dla ayshe, swietna zabawka:D http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=5300&action=prod Quote
ayshe Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 HA HA HA baaardzo smieszne:roll: :evil_lol: Quote
Boidae Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Jak tylko to zabczyłem odrazu pomyślałem o tobie:diabloti: Quote
ayshe Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Boidae napisał(a):Jak tylko to zabczyłem odrazu pomyślałem o tobie:diabloti:och dzieki ci bardzo:diabloti: Quote
Recommended Posts