Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak moje dziecko chcialo sie pobawic z piesiami misiaczkiem to po chwili bylo duuuzo kawaleczkow rozdzieranych na trocinki:diabloti: .moje boorasy sie nie nadaja do pluszaczkow i wydmuszek[:evil_lol: ].sa za barzo chamowate takie:cool3: :diabloti:

Posted

zapomnialam o źabie

od niej jest ksywa ,drugie imie Gromka :evil_lol: ,kiedy sie pojawila u nas w domu żył z nią z tydzien, nosil wszedzie, do spania bral ze sobą .

poprzednią źabe gwiznął nam syn kolezanki, psy wiedza ze tam ta źaba jest i kazdą wizyte w ich mieszkaniu zaczynają od poszukiwania źaby .
dodam ze źaba wytrzymuje szarpanie ,przeciąganie , memlanie , b.b.dobry materiał.

Posted

[quote name='ayshe']jutro mam slady o 4.ja to nie wiem czy czasem by sie przydal bo to czasem u uwe oznacza posiadanie niewyczerpywalnych zrodel mocy:roll: .chcialaby CZASEM wyspac sie w weeken a nie zapierniczac po ciemku i blocie/sniegu 4 kilosy z jednym psem a potem 4 z drugim.:mad: .zwariowac mozna.:placz:

no przeca powiedzialam -czasami- a czasami sie wyspac :evil_lol:

[quote name='morighan']kurczaczka...:oops:

no... w koncu jedna normalna :lol:

[quote name='ayshe']jak moje dziecko chcialo sie pobawic z piesiami misiaczkiem to po chwili bylo duuuzo kawaleczkow rozdzieranych na trocinki:diabloti: .moje boorasy sie nie nadaja do pluszaczkow i wydmuszek[:evil_lol: ].sa za barzo chamowate takie:cool3: :diabloti:

jakiegos kiepskiego misiaczka kupilas :evil_lol:

[quote name='mch']zapomnialam o źabie

od niej jest ksywa ,drugie imie Gromka :evil_lol: ,kiedy sie pojawila u nas w domu żył z nią z tydzien, nosil wszedzie, do spania bral ze sobą .

poprzednią źabe gwiznął nam syn kolezanki, psy wiedza ze tam ta źaba jest i kazdą wizyte w ich mieszkaniu zaczynają od poszukiwania źaby .
dodam ze źaba wytrzymuje szarpanie ,przeciąganie , memlanie , b.b.dobry materiał.

:evil_lol: super

Posted

a ruda jak byla mala miala jeszcze lalkę

ale to chyba wszystkie male dziewczynki bawią sie lalkami ?
najpierw wyrwala jej warkocze ,potem nózki , potem rączki :evil_lol:

Posted

:evil_lol: leca ze sznurkiem:evil_lol: a sznurek jest po to by wyrwac z mordy jak ci przyniesie, no i zeby sie poprzeciagac. a najfajniej jest miec dwie naraz: jedna rzucasz (razem ze sznurkiem :lol: ) - przynosi, wypluwa - rzucasz druga (tez ze sznurkiem:lol: ) itd

Posted

Boidae napisał(a):
Chyba tylko moja Diuna nie ma żadnego pluszaka:loveu:
PS: Jak by taki duzy owczarek wyglądał z pluszową kaczuszką w zębach

Nie tylko, moje też nie mają i nigdy nie miały. Emil to z zabawek najchętniej paróweczki lub inne żarcie :evil_lol:, a u Wermuta pluszak nie wytrzymałby nawet 10 sekund, a ja potem musiałabym pilnować, czy i którą stroną wyszły strzępki. :cool3:

U nas tylko gryzaki i piłki gappaya (bo np. piłki trixie żyły ok 5 minut). Mamy również własny klin, a przez pewien czas mieliśmy w domu 2 rękawy gappaya i Wermut niemal się do nich modlił. :loveu:

Posted

50cm .pilki sa do wybiegania i zeby mi daly zajecia prowadzic-se zuja.:evil_lol: .do pracy im krotszy sznurek tym lepszy-siem mniej dinda.ale do pracy to gryzak lepszy.