Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mie mam zabawek.:evil_lol: .
pilki gappaya :loveu: ,gryzaki roznej masci:loveu: :loveu: a najwieksza zabawka jest....rekaw z pozorantem:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

ayshe napisał(a):
mie mam zabawek.:evil_lol: .
pilki gappaya :loveu: ,gryzaki roznej masci:loveu: :loveu: a najwieksza zabawka jest....rekaw z pozorantem:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Jak wyżej :cool3: :lol: :evil_lol:

Posted

my mamy całe mnóstwo zabawek :evil_lol: :
4 pileczki gappaya ,
gruby sznur ,

i... jak sobie znajdą jakąś piłkę za boiskiem bo sie nie chciało komus szukac w krzakach to sobie biorą i przynosza do domu :evil_lol:

Posted

Gdzie można nabyć te piłki gappaya?

Pozdro:p Zauważyłem że w większości kobiety siedza na tym forum:eviltong:,a na największym terrarystycznym większośc to faceci:diabloti:

Posted

smieszne jestescie - z tym pozorantem zwlaszcza :evil_lol:
a my mamy, oprocz tego jw, roznej masci zabaweczki :lol: pluszaki - glownie wydmuszki, jakiegos takiego malego zwierzaczka piszczalke - ktory o dziwo juz zyje ze 2 miesiace, malego misiaczka - kadlubka, ale rece i nogi jego tez sa, tylko ze sa oddzielnymi zabaweczkami; kaczuszke - zwinieta z lazienki hotelu w niemczech; no i takie tam inne ... :diabloti:

Posted

Najlepsze zabawki to takie,które można żuć.Czyli kocyki,skarpetki,itd.Następnie gumka z moich dresów,którą se można strzelać i na nią polować.potem są różnego rodzaju kable.I podłoga.mam tera puzzle.fajna jest też poduszka z pierza.

A z takich prawdziwych zabawek to najlepszy jest Wariat-pluszowy szop naszej drugiej suczy.Dzielnie Aicha go podkrada,ale zawsze dostaje po nosie od Pati.Piłki fajne piszczące-można żuć godzinami i doprowadzić pańcie do obłędu.No i najlepszy es węzełek.Właśnie kończy demolować drugi.Żuje go a potem jakoś rozwiązuje i wyciąga niteczkę po niteczce.

Posted

Eddiii napisał(a):
smieszne jestescie - z tym pozorantem zwlaszcza :evil_lol:
a my mamy, oprocz tego jw, roznej masci zabaweczki :lol: pluszaki - glownie wydmuszki, jakiegos takiego malego zwierzaczka piszczalke - ktory o dziwo juz zyje ze 2 miesiace, malego misiaczka - kadlubka, ale rece i nogi jego tez sa, tylko ze sa oddzielnymi zabaweczkami; kaczuszke - zwinieta z lazienki hotelu w niemczech; no i takie tam inne ... :diabloti:
:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: tiaaaa w sumie czego ja sie moglam spodziewac po mamusi......kaczuszek:PROXY5: :cooldevi: :megagrin: :megagrin: :megagrin: .
a timonek to co/pozorancika nie lubi z rekawem he?akurat:evilbat:

Posted

ayshe napisał(a):
:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: tiaaaa w sumie czego ja sie moglam spodziewac po mamusi......kaczuszek:PROXY5: :cooldevi: :megagrin: :megagrin: :megagrin: .
a timonek to co/pozorancika nie lubi z rekawem he?akurat:evilbat:

nie no pozorant jest super, ale jakos nie mam takiego w domu :evil_lol:
a kaczuszka i kadlubek - sa najlepsi :p - przynosi mi je nieustajaco :lol:

Posted

Eddiii napisał(a):
nie no pozorant jest super, ale jakos nie mam takiego w domu :evil_lol:
a kaczuszka i kadlubek - sa najlepsi :p - przynosi mi je nieustajaco :lol:
kaczuszka i kadlubek-najlepszym psyjacielem syncia:laugh2_2: .
a rekaw masz-TZ zalozy albo jakis jelen i timek bedzie zachwycony-pozorant to tylko takie cos co nosi rekaw i zwiewa albo trzeba go pilnowac bo jak sie ruszy to aaaam:mdrmed:

Posted

ayshe napisał(a):
a rekaw masz-TZ zalozy albo jakis jelen i timek bedzie zachwycony-pozorant to tylko takie cos co nosi rekaw i zwiewa albo trzeba go pilnowac bo jak sie ruszy to aaaam:mdrmed:

tia.. lepiej nie ... nie mam uwe :razz: juz wole sama zajmowac sie szkoleniem, choc doskonala nie jestem :diabloti:

Posted

Eddiii napisał(a):
tia.. lepiej nie ... nie mam uwe :razz: juz wole sama zajmowac sie szkoleniem, choc doskonala nie jestem :diabloti:
i ciesz sie...no ze nie masz uwe:cool1: .doskonaly to nikt nei jest.:roll: :evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):
i ciesz sie...no ze nie masz uwe:cool1: .doskonaly to nikt nei jest.:roll: :evil_lol:

:hmmmm: no czasami moze by sie przydal :evil_lol:
doskonaly... ale zawsze mozna byc lepszym :stupid:

ayshe napisał(a):
:lol: :lol: :lol: :lol: razem z timonem mnie rozbrajacie:lol:

:buzi:

Posted

Eddiii napisał(a):
:hmmmm: no czasami moze by sie przydal :evil_lol:

jutro mam slady o 4.ja to nie wiem czy czasem by sie przydal bo to czasem u uwe oznacza posiadanie niewyczerpywalnych zrodel mocy:roll: .chcialaby CZASEM wyspac sie w weeken a nie zapierniczac po ciemku i blocie/sniegu 4 kilosy z jednym psem a potem 4 z drugim.:mad: .zwariowac mozna.:placz:

Posted

Boidae napisał(a):
Obie jestescie nie do zajechania:evil_lol:
Gdzie i za ile kupiłaś rękaw?
pracujemy na rekawach schweikerta.grupa onkowa pracuje na gappay'owskich.do kupienia...w gappay'u:p .