Boidae Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Jakie zabaweczki uwielbiają wasze owczarki?:cool3: Jakie macie zabawki i ile?;) Pzdr. Kacper Quote
ayshe Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 mie mam zabawek.:evil_lol: . pilki gappaya :loveu: ,gryzaki roznej masci:loveu: :loveu: a najwieksza zabawka jest....rekaw z pozorantem:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AM Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ayshe napisał(a):mie mam zabawek.:evil_lol: . pilki gappaya :loveu: ,gryzaki roznej masci:loveu: :loveu: a najwieksza zabawka jest....rekaw z pozorantem:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jak wyżej :cool3: :lol: :evil_lol: Quote
mch Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 my mamy całe mnóstwo zabawek :evil_lol: : 4 pileczki gappaya , gruby sznur , i... jak sobie znajdą jakąś piłkę za boiskiem bo sie nie chciało komus szukac w krzakach to sobie biorą i przynosza do domu :evil_lol: Quote
Boidae Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Gdzie można nabyć te piłki gappaya? Pozdro:p Zauważyłem że w większości kobiety siedza na tym forum:eviltong:,a na największym terrarystycznym większośc to faceci:diabloti: Quote
Eddiii Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 smieszne jestescie - z tym pozorantem zwlaszcza :evil_lol: a my mamy, oprocz tego jw, roznej masci zabaweczki :lol: pluszaki - glownie wydmuszki, jakiegos takiego malego zwierzaczka piszczalke - ktory o dziwo juz zyje ze 2 miesiace, malego misiaczka - kadlubka, ale rece i nogi jego tez sa, tylko ze sa oddzielnymi zabaweczkami; kaczuszke - zwinieta z lazienki hotelu w niemczech; no i takie tam inne ... :diabloti: Quote
Eddiii Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Boidae']Gdzie można nabyć te piłki gappaya? www.gappay.pl Quote
14ruda Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Najlepsze zabawki to takie,które można żuć.Czyli kocyki,skarpetki,itd.Następnie gumka z moich dresów,którą se można strzelać i na nią polować.potem są różnego rodzaju kable.I podłoga.mam tera puzzle.fajna jest też poduszka z pierza. A z takich prawdziwych zabawek to najlepszy jest Wariat-pluszowy szop naszej drugiej suczy.Dzielnie Aicha go podkrada,ale zawsze dostaje po nosie od Pati.Piłki fajne piszczące-można żuć godzinami i doprowadzić pańcie do obłędu.No i najlepszy es węzełek.Właśnie kończy demolować drugi.Żuje go a potem jakoś rozwiązuje i wyciąga niteczkę po niteczce. Quote
ayshe Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Eddiii napisał(a):smieszne jestescie - z tym pozorantem zwlaszcza :evil_lol: a my mamy, oprocz tego jw, roznej masci zabaweczki :lol: pluszaki - glownie wydmuszki, jakiegos takiego malego zwierzaczka piszczalke - ktory o dziwo juz zyje ze 2 miesiace, malego misiaczka - kadlubka, ale rece i nogi jego tez sa, tylko ze sa oddzielnymi zabaweczkami; kaczuszke - zwinieta z lazienki hotelu w niemczech; no i takie tam inne ... :diabloti::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: tiaaaa w sumie czego ja sie moglam spodziewac po mamusi......kaczuszek:PROXY5: :cooldevi: :megagrin: :megagrin: :megagrin: . a timonek to co/pozorancika nie lubi z rekawem he?akurat:evilbat: Quote
ayshe Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 14ruda-nastepna:roflt: :roflt: :roflt: ...szop...:megagrin: :megagrin: :megagrin: . ty wez jej gryzak jakis....a nie szopa:evilbat: Quote
Eddiii Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ayshe napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: tiaaaa w sumie czego ja sie moglam spodziewac po mamusi......kaczuszek:PROXY5: :cooldevi: :megagrin: :megagrin: :megagrin: . a timonek to co/pozorancika nie lubi z rekawem he?akurat:evilbat: nie no pozorant jest super, ale jakos nie mam takiego w domu :evil_lol: a kaczuszka i kadlubek - sa najlepsi :p - przynosi mi je nieustajaco :lol: Quote
ayshe Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Eddiii napisał(a):nie no pozorant jest super, ale jakos nie mam takiego w domu :evil_lol: a kaczuszka i kadlubek - sa najlepsi :p - przynosi mi je nieustajaco :lol:kaczuszka i kadlubek-najlepszym psyjacielem syncia:laugh2_2: . a rekaw masz-TZ zalozy albo jakis jelen i timek bedzie zachwycony-pozorant to tylko takie cos co nosi rekaw i zwiewa albo trzeba go pilnowac bo jak sie ruszy to aaaam:mdrmed: Quote
Eddiii Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ayshe napisał(a):a rekaw masz-TZ zalozy albo jakis jelen i timek bedzie zachwycony-pozorant to tylko takie cos co nosi rekaw i zwiewa albo trzeba go pilnowac bo jak sie ruszy to aaaam:mdrmed: tia.. lepiej nie ... nie mam uwe :razz: juz wole sama zajmowac sie szkoleniem, choc doskonala nie jestem :diabloti: Quote
Eddiii Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 pozostaniemy wiec przy kadlubkach, wydmuszkach i kaczuszkach :loveu: Quote
ayshe Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Eddiii napisał(a):tia.. lepiej nie ... nie mam uwe :razz: juz wole sama zajmowac sie szkoleniem, choc doskonala nie jestem :diabloti:i ciesz sie...no ze nie masz uwe:cool1: .doskonaly to nikt nei jest.:roll: :evil_lol: Quote
ayshe Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Eddiii napisał(a):pozostaniemy wiec przy kadlubkach, wydmuszkach i kaczuszkach :loveu::lol: :lol: :lol: :lol: razem z timonem mnie rozbrajacie:lol: Quote
Boidae Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Fajne te piłki:lol: Musze zamówić ayshe masz własny rękaw?:diabloti: Quote
ayshe Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Boidae napisał(a):Fajne te piłki:lol: Musze zamówić ayshe masz własny rękaw?:diabloti:nooo.wkladki do niego w postaci pozorantow tez:evil_lol: Quote
Eddiii Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ayshe napisał(a):i ciesz sie...no ze nie masz uwe:cool1: .doskonaly to nikt nei jest.:roll: :evil_lol: :hmmmm: no czasami moze by sie przydal :evil_lol: doskonaly... ale zawsze mozna byc lepszym :stupid: ayshe napisał(a)::lol: :lol: :lol: :lol: razem z timonem mnie rozbrajacie:lol: :buzi: Quote
Eddiii Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ayshe napisał(a):nooo.wkladki do niego w postaci pozorantow tez:evil_lol: :evil_lol: :mad: Quote
Boidae Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Obie jestescie nie do zajechania:evil_lol: Gdzie i za ile kupiłaś rękaw? Quote
ayshe Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Eddiii napisał(a)::hmmmm: no czasami moze by sie przydal :evil_lol: jutro mam slady o 4.ja to nie wiem czy czasem by sie przydal bo to czasem u uwe oznacza posiadanie niewyczerpywalnych zrodel mocy:roll: .chcialaby CZASEM wyspac sie w weeken a nie zapierniczac po ciemku i blocie/sniegu 4 kilosy z jednym psem a potem 4 z drugim.:mad: .zwariowac mozna.:placz: Quote
ayshe Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Boidae napisał(a):Obie jestescie nie do zajechania:evil_lol: Gdzie i za ile kupiłaś rękaw?pracujemy na rekawach schweikerta.grupa onkowa pracuje na gappay'owskich.do kupienia...w gappay'u:p . Quote
Recommended Posts