Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Rozliczenie bazarków:

Mój płytowy euro2012 - 36 zł
Bazar od ewa gonzales - 80 zł

Razem:
116 zł

ja jakiś czas temu opiekunce Zefira przekazałam 120 zł na karmę i weterynarza :)

Kilka fotek Zefirka:

• 5 weeks later...
Posted (edited)

[FONT=trebuchet ms]Przekopiuje z fb, bo tam info na bieżąco, a tu cisza. [/FONT]
[FONT=trebuchet ms]Otóż sytuacja Zefira od kilku dni zmieniła się diametralnie.
Z powodów problemów natury ludzkiej, których nie jesteśmy wstanie przeskoczyć Zefir musiał zmienić dom tymczasowy. Dzięki temu poznaliśmy go lepiej i wiemy o nim ciut więcej.
Otóż, Zefir na ten czas potrzebuje domu bez innych psów, na koty nie jest sprawdzony.
[/FONT][FONT=trebuchet ms] Kocha, uwielbia wręcz ubóstwia ludzi, dlatego chce mieć ich tylko dla siebie.
Zachowanie Zefirka wzbudzało nasze wątpliwości, dlatego poprosiliśmy o pomoc specjalistę.
Jesteśmy już po konsultacji wiemy, że da się naprawić jego problemy z psami, że przed nami i potencjalnym nowym domem dużo pracy ale wiemy też, że Zefir jest tego wart!
Niestety nowy dom tymczasowy nie może za długo u siebie Zefirka gościć. Dlatego akcja szukanie Domu Stałego jest jeszcze pilniejsza!
W razie pytań proszę pytajcie, tyle się działo że mogłam o czymś zapomnieć.

P.S. Dodam jeszcze, że Zefir miał szanse na domowy tymczas no ale niestety, Johny psiak domownik i Zefirek nie przypadli sobie do gustu i musieliśmy uszanować ich decyzje.
Serdecznie dziękujemy Agacie Pawłowi i Johnowi za czas jaki nam poświęcili :)

Koszt wizyty behawiorysty wyniósł - 100 zł - z funduszu który mi został po Koko czyli 103,35
linka treningowa + obroża - 42 zł
[/FONT]
[FONT=trebuchet ms]kropelki Adavantix - 25 zł - na fundacje kastor
[/FONT]

Przeznaczę sobie post #35 na rozliczenie:

Wpływy:

103.35 zł po Koko
50 zł z II bazarku z biżuterią
11,50 zł z bazarku z książkami III Edycja
15,00 zł od Pani Barbary z fb
Razem:
+179.85

Wydatki:

100 zł - behawiorysta
42 zł - obroża + linka treningowa - zapłacone z pieniędzy z fb
25 zł - odpchlenie - ufundowana przez karolcia1509
135 zł - leczenie + badanie krwi

Razem:

- 235 zł

Mamy:
-55.15 zł

Edited by juli88
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Przekopiowuje z fb :)

"Witam!
Mam wiadomość najlepszą jaką mogę mieć! Otóż nasz kochany Zefirek (a teraz Lucky) ma dom!!!!!!!!!!!
Znalazł dom o którym myślałam, że to tylko marzenie!!! A jednak nie! Udało się! Ma swojego człowieka, który kocha go tak samo jak Zefirek (Lucky) kocha go!
Śpi i wyleguje się na pościeli, chodzi na spacerki, bawi się, zajada - to cały jego dzień! Nie jest na lince!!!!
Wszyscy jesteśmy bardzo szczęśliwi i dziękujemy za tak wspaniały, wymarzony domek dla Luckiego - Szczęściarza!
Chcemy Zefirkowi zrobić wyprawkę, w wysokości 15kg worka karmy :) Dlatego, gdyby ktoś chciał wesprzeć Zefirka to serdecznie zachęcamy! :)"

P.S. Natalia proszę zmień Tytuł na "Zefirek, (a teraz Lucky) ma dom!!!!"

Edited by juli88
  • 1 month later...