juli88 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Byliśmy u Zefirka, później wstawię zdjęcia i wielki czas rozliczyć bazarki ;) Quote
juli88 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Rozliczenie bazarków: Mój płytowy euro2012 - 36 zł Bazar od ewa gonzales - 80 zł Razem: 116 zł ja jakiś czas temu opiekunce Zefira przekazałam 120 zł na karmę i weterynarza :) Kilka fotek Zefirka: Quote
Nadziejka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 :loveu::loveu:o matenko jaki on slicznosci :iloveyou:sciskuniam kochani i pozdrawiam ogromnie , wstawiajcie zdjateczka , ile tylko mozecie Quote
natalia.aleksandrov Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Zefirek jest śliczny, ale nikt go nie chce... :( Quote
natalia.aleksandrov Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 może ktoś sie skusi na przyjaciela? :) Quote
Nadziejka Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 odwiedzam i poprosze o ogloszenia dla Zefirka , ja zrobic nie umiem Quote
juli88 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 (edited) [FONT=trebuchet ms]Przekopiuje z fb, bo tam info na bieżąco, a tu cisza. [/FONT] [FONT=trebuchet ms]Otóż sytuacja Zefira od kilku dni zmieniła się diametralnie. Z powodów problemów natury ludzkiej, których nie jesteśmy wstanie przeskoczyć Zefir musiał zmienić dom tymczasowy. Dzięki temu poznaliśmy go lepiej i wiemy o nim ciut więcej. Otóż, Zefir na ten czas potrzebuje domu bez innych psów, na koty nie jest sprawdzony. [/FONT][FONT=trebuchet ms] Kocha, uwielbia wręcz ubóstwia ludzi, dlatego chce mieć ich tylko dla siebie. Zachowanie Zefirka wzbudzało nasze wątpliwości, dlatego poprosiliśmy o pomoc specjalistę. Jesteśmy już po konsultacji wiemy, że da się naprawić jego problemy z psami, że przed nami i potencjalnym nowym domem dużo pracy ale wiemy też, że Zefir jest tego wart! Niestety nowy dom tymczasowy nie może za długo u siebie Zefirka gościć. Dlatego akcja szukanie Domu Stałego jest jeszcze pilniejsza! W razie pytań proszę pytajcie, tyle się działo że mogłam o czymś zapomnieć. P.S. Dodam jeszcze, że Zefir miał szanse na domowy tymczas no ale niestety, Johny psiak domownik i Zefirek nie przypadli sobie do gustu i musieliśmy uszanować ich decyzje. Serdecznie dziękujemy Agacie Pawłowi i Johnowi za czas jaki nam poświęcili :) Koszt wizyty behawiorysty wyniósł - 100 zł - z funduszu który mi został po Koko czyli 103,35 linka treningowa + obroża - 42 zł [/FONT] [FONT=trebuchet ms]kropelki Adavantix - 25 zł - na fundacje kastor [/FONT] Przeznaczę sobie post #35 na rozliczenie: Wpływy: 103.35 zł po Koko 50 zł z II bazarku z biżuterią 11,50 zł z bazarku z książkami III Edycja 15,00 zł od Pani Barbary z fb Razem: +179.85 Wydatki: 100 zł - behawiorysta 42 zł - obroża + linka treningowa - zapłacone z pieniędzy z fb 25 zł - odpchlenie - ufundowana przez karolcia1509 135 zł - leczenie + badanie krwi Razem: - 235 zł Mamy: -55.15 zł Edited November 3, 2012 by juli88 Quote
natalia.aleksandrov Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Co tam u Zefirka? Quote
natalia.aleksandrov Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Zefirku, pokazuj sie ludziom! :) Quote
juli88 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Zapraszam na Zefirkowy bazarek :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/233326-Antykwariat-III-edycja-dla-Zefira-do-17-10?p=19782959#post19782959 Quote
juli88 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 (edited) Przekopiowuje z fb :) "Witam! Mam wiadomość najlepszą jaką mogę mieć! Otóż nasz kochany Zefirek (a teraz Lucky) ma dom!!!!!!!!!!! Znalazł dom o którym myślałam, że to tylko marzenie!!! A jednak nie! Udało się! Ma swojego człowieka, który kocha go tak samo jak Zefirek (Lucky) kocha go! Śpi i wyleguje się na pościeli, chodzi na spacerki, bawi się, zajada - to cały jego dzień! Nie jest na lince!!!! Wszyscy jesteśmy bardzo szczęśliwi i dziękujemy za tak wspaniały, wymarzony domek dla Luckiego - Szczęściarza! Chcemy Zefirkowi zrobić wyprawkę, w wysokości 15kg worka karmy :) Dlatego, gdyby ktoś chciał wesprzeć Zefirka to serdecznie zachęcamy! :)" P.S. Natalia proszę zmień Tytuł na "Zefirek, (a teraz Lucky) ma dom!!!!" Edited November 21, 2012 by juli88 Quote
Nadziejka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 :modla::crazyeye:ojajjj ale cudne wiesci:iloveyou:sciskauniam mocno za wszystko , niechaj kochja i rozpieszczaja:multi:pozdrawiam kochani Quote
Nadziejka Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 :iloveyou:Zagladam do Zefirenka cudnego:bye::tree1: Quote
Recommended Posts