Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Zefirek to młody pies - ma około 3 lat. Jest niewielki, sięga mniej więcej do kolana. Został znaleziony przeze mnie, jak - wychudzony - błąkał się po osiedlu w Swarzędzu. Umieściłam go w domu tymczasowym, ale Zefirek bardzo chciałby mieć dom. Całe swoje dotychczasowe życie spędził na łańcuchu... Uwielbia się przytulać i być głaskanym. To wspaniały pies, łagodny i miły.
Podejrzewamy, ze zerwal sie z lancucha, poniewaz chciano mu obciac ogonek :(
Czy ktos moglby pomoc i wesprzec Zefirka karma lub weterynarzem? Trzeba go koniecznie zaszczepic! A moze ktos chcialby mu zrobc ogloszenia? Lub... wziac na DS?...

To ogloszenie Zefirka:
http://tablica.pl/oferta/zefirek-szuka-domu-IDQA79.html

A to jest Zefirek:

ROZLICZENIE:

na konto Zefirka wpłynęły 44zł z bazarku (link: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226716-Do-usunięcia!-zostały-53-notesy) i zostały przekazane jako zapłata u weterynarza za odpchlenie.
na konto Zefirka zostało przekaane 120 bezpośrednio do domy tymczasowego - na weta i karmę.

Edited by natalia.aleksandrov
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Zefirek ma kastrację w niedzielę, szczepienie potem. Udało mi się załatwić kastrację - im szybciej, tym lepiej. Mozesz go podrzucic na kastrację i odwiezc go - posiedzimy w trakcie zabiegu na kawce u nas w domu ;) jakbys chciala sie umowic jakos - zadzwon na 602557035 (moj drugi nr)

Posted

Zefirek po kastracji już jest. Niesamowicie żywotny pies - miał spać kilka godzin po zabiegu, a wybudził się już 5 minut po tym jak odjechaliśmy :)

Posted

jestem i ja u przystojniaka :)cichutko tu jakoś...
jak sie czuje bez jajek?
czego potrzeba temu miziakowi i gdzie mały się znajduje? chodzi tylko o karme?
moge mu podarowac kilka puszek i suchej tez troche odsypiemy :)
może warto wykupić pakiet ogłoszeniowy?

• 1 month later...
Posted

Oficjalnie Zefirek nie jest już pod opieką Straży - konto jest puste, nie ma co udawać, że cokolwiek od Straży wpłynęło na Zefira. Utrzymuję go ja i DT - bardzo niezadowolony z tego powodu (nie dziwię się!), a moje konto też już świeci pustkami. Potrzebujemy wsparcia... Konto podam na PW, przyda się każdy grosz...