jagpie Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Od jakiegoś czasu pałęta się po mojej ulicy bardzo łagodny piesek. Nie ma domu, nie wiadomo właściwie co się stało, czy został wyrzucony czy się zagubił. Jest bardzo łagodny, wygląda na młodego(dałabym mu max 2 lata) na początku bojaźliwy w stosunku do obcych, ale da się pogłaskać i nawet domaga się o pieszczoty. Lgnie do innych psów. Wygląda jak "wyrośnięty" kundelek, łapy i mordkę ma masywne, ale jest niski. Nie wiem jak się zachowuje w domu ani na smyczy. Podejrzewam, że trochę już prowadzi uliczny tryb życia, bo bardzo się boi przekroczyć próg mojej bramki a najpewniej się czuje w otwartych przestrzeniach. Dopiero moje psy skłoniły go do tego, aby się odważył i wszedł do ogródka. Był chętny do zabawy i całkowicie im uległy. Poniżej kilka fotek psiaka Będę bardzo wdzięczna za pomoc w rozsyłaniu wątku. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Martika&Aischa Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Jestem na zaproszenie .....ciocia dobrze by było naskrobać kilka słów o psiaku i wykupić ogłoszenia na bazarku.....Ogłaszać ...ogłaszać ...ogłaszać ...rozumiem że psiak w tej chwili przebywa u Ciebie ? :) Quote
jagpie Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Dziękuję że zajrzałaś :-) On przychodzi do mnie coś zjeść i chodzi swoimi drogami. Nie wiem co mogę więcej o nim napisać, bo sama wiem niewiele, na pewno mogę powtórzyć że jest bardzo łagodny i ma taką mądrość w oczach. Quote
Martika&Aischa Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 jagpie napisał(a):Dziękuję że zajrzałaś :-) On przychodzi do mnie coś zjeść i chodzi swoimi drogami. Nie wiem co mogę więcej o nim napisać, bo sama wiem niewiele, na pewno mogę powtórzyć że jest bardzo łagodny i ma taką mądrość w oczach. Kochana a dasz radę sklecić jakiś tekst do ogłoszeń ? Śliczny z niego psiak :) Quote
monika083 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 i ja jestem.Cioteczko a jakie to miasto? podaj moze tel. do ogloszen, to troche pooglaszam, myslisz , ze dalabys rade podejsc z nim do weta-zaszczepic? moze zrobimy zrzutke na szczepienie/odrobaczenie i cos przeciw kleszczom,bo zaczynaja atakowac. Quote
jagpie Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Dziękuję że przyszłyście :-) Miasto Jarosław (koło Przemyśla), pomyśle nad tekstem do ogłoszeń. Do weta to podejrzewam tylko samochodem, a może coś mi się uda wykombinować, zorientuje się co i jak Quote
Ewelinaaa Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Jestem na zaproszenie :) Trzeba koniecznie mu pomóc. Przydałby się właśnie jakiś fajny tekst do ogłoszeń ;) Może wtedy coś wyjdzie Quote
jagpie Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 A Rambuś właśnie przyszedł i właśnie gotuje mu się kolacja :-) Quote
jagpie Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Usiądę do ogłoszenia w tym tygodniu, najdalej w piątek, Rambuś najedzony(wsunął michę jedzenia aż miło). Będzie z nigo przyjaciel na całe życie, jest taki łagodniutki, pyszczek wystawia ciągle żeby go pogłaskać. Quote
Tofikowa Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 ja też pomogę w ogloszeniach, choc tyle mogę zrobić czekam na tekst do ogłoszeń;) woj. podkarpackie? Quote
Recommended Posts