karcia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Seaside napisał(a):W górę :( Karciu ona juz w boksie?? tak, jak zakladalam watek to juz byla ;( Quote
Roxana Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Wracamy ślicznoto na górę domciu szukać! Quote
Roxana Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Domciu szukamy na pierwszej stronie, więc szybko wracamy pokazać się w pierwszym gronie :multi: Quote
Seaside Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 wstawiłam ją na sznaucery :( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46766 Quote
Seaside Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Karciu nie wiesz jak sobie radzi dziewczynka?? :( Quote
Roxana Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ślicznoto kochana wracaj na I stronkę domeczku szukać :multi: Quote
karcia Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Seaside napisał(a):Karciu nie wiesz jak sobie radzi dziewczynka?? :( nie mam pojecia, w schronisku bede najwczesniej dopiero w srode. Niestety mam bardzo duzo roznych spraw na glowie i nie moge wybrac od dluzszego czasu Quote
Seaside Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Maszka już pewnie czasu nie ma :( A co z wolontariuszkami?? Są jakieś wieści?? I ci dwaj chłopcy z naszego ogólnego?? Wiesz kto to?? Odezwali się jeszcze?? Może by pomogli.... :( Quote
Roxana Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Sunieczko hopaj do góry kochanie :multi: Trzeba domeczku szukać! Quote
karcia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Seaside napisał(a):Maszka już pewnie czasu nie ma :( A co z wolontariuszkami?? Są jakieś wieści?? I ci dwaj chłopcy z naszego ogólnego?? Wiesz kto to?? Odezwali się jeszcze?? Może by pomogli.... :( no jakos sie chlopcy wiecej nie odezwali :/ moze jesczze dadza znac. maszka starsznie robota zawalona, ale caly czas trzyma reke na pulsie. ja tez ostatnio mam zamieszanie - sprobuje jutro sobie uporzadkowac wszystko Quote
Seaside Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Najwięcej czasu trzeba ogłoszeniom poświęcac :( - szkoda że tak mało rąk do pomocy jest :-( Quote
fizia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Wkleiłam Sunie na Przygarnę psa, bo tam poszukiwane są sznaucerki miniaturki. Quote
karcia Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 fizia napisał(a):Wkleiłam Sunie na Przygarnę psa, bo tam poszukiwane są sznaucerki miniaturki. dzieki ogromne!!!!! bylam dzis chwilke w schronisku, sunia zyje :) troszke moze schudla. bardzo garnie sie do czlowieka i nadal jest kochana, a mi nadal serce peka jak ja tylko zobacze Quote
Roxana Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Wracaj na I stronkę śliczności :loveu: Przecież musi się w koncu domeczek znaleźć dla Ciebie kochanie! Quote
Recommended Posts