Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich:)

Sunia ktora przedstawie, nie jest rasowym sznaucerkiem, ale ma wedlug mnie duzo ze sznaucerka. Taka sporo przerosnieta miniatura; albo maly sredniak. Ja mialam przerosnieta miniaturke i ta sunka mi ja przypomina ... te oczka ...
nie wiem czy ona naprawde taka slodka, czy moze dlatego tak mi w sercu utkwila bo podobna do mojej suni, ktorej juz ze mna nie ma.
w kazdym razie jesli ktos moze ja wziac do siebie na tymczas chocby. BLAGAM wezcie. Prosze popytajcie, pooglaszajcie.

sunia trafila do schroniska z dwoma szczeniaczkami, szczeniaczki poszly w swiat, a sunka z izolatki do boksu. Potrfaila sobie od srodka otworzyc drzwi od boksu i przylatywala cala szczesliwa witac sie z ludzmi. Jest przeurocza, taka wdzieczna i karna i kochana. Ona chce po prostu zeby ktos przy niej byl, bo sama sie boi.
Trafila do suczek ktore ostatnio zagryzly swoja kolezanke; dlatego bardzo sie o nia boje. patrzylam dzis jak sobie radzi z innymi psami, jest przerazona, jak tylko widzi czlowieka to od razu z nadzieja patrzy. Boje sie, ze jako taka slabiutka sunka, moze byc celem agresywniejszych suczek.

Bardzo bardzo bardzo Was prosze, znajdzie jej dom, to naprawde cudowny, sliczny, kochany i wierny piesek. Jest mlodziutka, ma z roczek, moze dwa

nr do mnie
604698148

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

Te smutne historie i widok tych krat działają pewnie na podświadomość...
Ja ostatnio miała taki sen, że dostałam 2 lata wyroku do odsiedzenia w klatce w schronisku...:)

Posted

dzis mi sie snilo, ze psy pouciekaly z klatek i trzeba bylo ja lapac - w rzeczywistosci juz mi sie to oczywiscie zdarzlo, tylko teraz byla inna klatka :)

kto ja wezmie??? BARDZO PROSZE !!