Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, od bardzo dawna śledze ten temat i mocno zaciskam kciuki :thumbs: Bardzo ucieszyłem się, że w końcu czarnulek się poddał.
Ciekawe w jakiej jest kondycji ...Może ma ktoś wieści co dzieje się z tym drugim rudym chowkiem. Będe wdzięczny za każdą wiadomość. Dziękuję

Posted

ja jestem domkiem-tymczasem.....Napewno dolożę wiele starań aby psiak doszedł do formy fizycznej i psychicznej.Bardzo prosze o pomoc w szukaniu odpowiedzialnych ludzi.Co z rudasem nie wiem i też się nim martwięMyslę ,że Moria powie nam więcej.

Posted

jeszcze czarny do mnie nie dojechal a juz jest wiadomośc o następnym nieszczęśniku!.W Pyrzycach pod szczecinem biega bezdomny chowek.Mnie krwawi serce.Trzeciego nie dam rady nawet na DT ze względu na Tż i...sąsiadów.Nie uwierzę ,że nie znajdzie sie nikt kto nie jest w stanie biedactwu pomóc.Chociaż na czas szukania domu.LUDZIE o PRAWYCH SERCACH POMOCY.Więcej na forum www.club-chow.pl.INF może udzielić Iwonka M. POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

jeszcze jeden problem ,wcześniej czy pózniej mogą go złapać hycle ,bo to pieniądz a nie cierpiące stworzenie,wtedy już raczej po nim w tej ogromnej fali bezdomności.

Posted

o cholera! To mnie ktos wystawił.....Nie wiem dlaczego?Zdjęc jeszcze nie ma ,bo pies nie przyjechał.Umowiona jestem na jutro,ale nie mam potwierdzenia.Jeżeli będzie u mnie to będą zdjęcia i relacje odnośnie psa

Posted

Słuchajcie..ale jaja:)
Złapane są oba:) U Państwa są oba chowki..i rudy i czarny. Rudy to dziadek...ale z tego co zrozumiałam czarny to suczka..hmmm...
Państwo są spoza Łodzi, coś mają w ten weekend , piatek odpada , ale maja dzwonić jutro wieczorem, i będę naciskać na sobotę.