Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny na razie bez zmian...czekam na telefon od Pana który ma "złapać" chłopaka na swojej działce, jak przyjdzie na jedzenie. Pan już raz miał go u siebie, ale żona nieumyślnie otworzyła drzwi. Niestey Pani od której wszystko się zaczęło nie ma ochoty już współpracować, ma masę swoich problemów:(

Posted

to bardzo niedobrze!Szanse złapania bardzo spadły.szkoda psów bo na takiej "wolnosci" nie mają szans na godny czy bezpieczny żywot.Wcześniej czy póżniej znajdzie się ktoś zły.komu będą przeszkadzać .....bo żyją.Bardzo mi przykro.CO ROBIć?????????????????

Posted

to one oba tak sie sprzysięgły przeciw pomocy?Czy faktycznie jest to niewykonalne?Jeżeli tak to chyba nie mam co się łudzić...Mam myśli mieszane

Posted

dla mnie nie są zapomniane ale cóż pisać jak u żródła sucho.....ńic nie wiem ,co Moriaa planuje ,czy nadal ma zamiar psy wyłapac .Ja nadal czekam ,ale i czekanie trwa do czasu.

Posted

Właśnie wróciłam z dalekiego transportu naszego psiaka.
Sprawa wygląda dość zabawnie powiem Wam dziewczyny...
Zadzwonił do mnie facet...psiak został złapany, ale ponieważ mnie nie było w Łodzi, poszedł na tymczas pod Łodzią do znajomych tego faceta.
Teraz mam tylko zadzwonić i oni podwiozą do mnie psiaka abym mogła dowieźć go na tymczas w Częstochowie.
Jeszcze do nich nie dzwoniłam, ale dzisiaj to zrobię.