Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to się zrobiła droga przez mękę!Osobiście bardzo się denerwuję,....i nic nie moge!Myślę ,że to złe DOBREGO początki i cała historia będzie miała szczęśliwy finał!!!!!!Czekam na Ciebie Psinko

Posted

Dziewczynki kochane naprawdę sie staramy, ale chłopaki uparcie nie pomagają nam.
Od trzech dni nie przychodzą o porach karmienia, jakoś w nocu muszą wracać, bo posłanie wymięte i żarełko zjedzone, ale nad ranem już ich nie ma.
Polujemy na nie od czwartku, nawet już załatwiłam miejsce gdzie ewentualnie gdyby się złapały , mogłyby poczekać na transport, ale one nie mają najmniejszej ochoty na współprace. Może wyczuły że cos się szykuje..nie wiem. Na razie łapanka wciąż trwa, zaraz tam jadę..zobaczymy.
Aha o 5 rano była tam ta babka, ale psiurka już nie było.

Posted

Kurcze myślałam że zalatwie domek dla pieska ale ta dziewczyna już wzieła sobie psiakaZ jedenj strony to dobrze z drugiej chciałam by wzieła sobie jakiegoś psiaka z dogo...One tak bardzo potrzebują czlowieka!!!!

Posted

to są psy dorosłe ,ale po przejściach!Nie polecałabym psa z ulicy do dziecka.Nikt go nie rozszyfruje w tydzień lub nawet trzy.Ale cieszę sie ,że doszła osoba ,ktorej los tych psow nie jest obojętny.Może wspólnymi siłami jakoś skutecznie im pomożemy.Warszawa to duże miasto.....i ktoś może zechce pomóc??Do dzieła Romenko.....