Kasia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Saruś piękny avatarek :loveu: Pozdrawiamy słonecznie!!!! I weekendowo! Quote
Pegaza Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Cze Sara przed obiadowo (ziemniaki się gotują jeszcze) fotki Ariska takim ciepłym słoneczkiem nasycone:loveu: Quote
anmi0 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 jakbym Piksi widziała:loveu: nie mów, bo Twoje fotki przy moich to cudeńka:cool3: tyle, że ja nie mam ani miejsca do robienie, ani warunków, ani aparatu jakiegoś normalnego tylko dziada jakiegoś hehe Quote
madziasto4 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Cze Sarka! Lubię takie fotki, kiedy do mieszkania zagląda takie ciepłe światełko promieni słonecznych :loveu: Quote
Kasia_zg Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Cześć Saro :) Cudne te Twoje fotki a sam model uroczy:loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 http://1.2.3.10/bmi/i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_1661.jpg blysk w oczku:) pozdrawiamy:p Quote
Sara_i_Aris Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Jestem :cool1: Zabieram się za wstawianie zdjęć, bo trochę ich napstrykałam :eviltong: przez te 3 tygodnie :oops: Kwiatki :razz: Quote
Martunia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Witaj Saruś. :multi: Wreszcie się pojawiłaś! Zdjęcia kwiatków bardzo ładne. :) Czekamy też na fotki Arisiątka! Quote
Sara_i_Aris Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Oczywiście, Ariska nie mogło zabraknąć :multi: Zaraz dorzucę kolejne fotki :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Już po zakończeniu roku szkolnego... 3 lata, a tak szybko minęły :-( W sumie klasa chyba nie za bardzo będzie za mną rozpaczała, bo ja to jestem taka trochę konfliktowa i wybuchowa :oops: Mam tylko nadzieję, że z dzisiejszym dniem kontakt nie urwie nam się całkowicie. Wstawiam jeszcze trochę Ariska i lecę z nim na spacerek ;) Na pewno zajrzę jutro :cool3: Quote
Martunia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Arisek jaki zadowolony. :cool3: A mnie to pożegnanie będzie czekało za rok. :roll: Quote
madziasto4 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Sara_Aris napisał(a):W sumie klasa chyba nie za bardzo będzie za mną rozpaczała, bo ja to jestem taka trochę konfliktowa i wybuchowa :oops: Oj Sarka, Sarka hihi :evil_lol: Łihihi ale palemkę ma :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Arisek jest zadowolony, że robię mu zdjęcia :lol: Kilka dni temu poszłam z nim na działkę bez aparatu, to po 5 minutach chciał już wracać do domu, albo żebym z nim poszła na spacer. Jesli widzi, że trzymam aparat, to na spędziłby tam cały dzień. Chyba spodobała mu się moja (nasza) lustrzaneczka :cool3: Co Madzia się chichrasz :x Fajny mam charRrakterek, prawda? :diabloti: Zwłaszcza jak coś idzie nie po mojej myśli :evil_lol: Palemka w końcu przypomina palemkę, a nie tak jak kiedyś - pędzelek :razz: Quote
Pegaza Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 CZe Sara:p yy nie wierze żebys była taka konfliktowa...:eviltong: bo Aris wie ze dobrze wychodzi na tych foteczkach:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Witam wakacyjnie :p [quote name='PositiveThought']minęły w tempie zabójczo szybkim... ja to łapie "ostatnie chwile", cały tydzień imprezy, a dziś byliśmy ekipą nad morzem. kontakt się nie urwie, bo raz, że z większością się przyjaźnię, dwa, 90% do tego samego LO idzie. do liceum już ten ten? z wyników zadowolona? zdjęcia cudne, co tu dużo mówić... Z mojej klasy do tego samego LO idą tylko 3 osoby, w tym ja. Niektórzy zaznaczyli je jako pierwszy wybór, ale nie przekroczyli progu punktowego. W sumie było 5 osób, ale 2 zmieniły podanie. Nie jestem zadowolona. W sumie wszystkie progi punktowe przekroczyłam, ale czy mnie przyjmą? [quote name='Pegaza']CZe Sara. yy nie wierze żebys była taka konfliktowa... bo Aris wie ze dobrze wychodzi na tych foteczkach Bo aż taka konfliktowa nie jestem, tylko ciupinkę :eviltong: On jest bardzo fotogeniczny, czasami tylko wychodzi... dziwnie :lol: Wstawiam Ariska i... uciekam :razz: Mój aniołek :loveu: Quote
Recommended Posts