Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jakbym Piksi widziała:loveu:
nie mów, bo Twoje fotki przy moich to cudeńka:cool3:
tyle, że ja nie mam ani miejsca do robienie, ani warunków, ani aparatu jakiegoś normalnego tylko dziada jakiegoś hehe

Posted

Już po zakończeniu roku szkolnego... 3 lata, a tak szybko minęły :-( W sumie klasa chyba nie za bardzo będzie za mną rozpaczała, bo ja to jestem taka trochę konfliktowa i wybuchowa :oops: Mam tylko nadzieję, że z dzisiejszym dniem kontakt nie urwie nam się całkowicie.

Wstawiam jeszcze trochę Ariska i lecę z nim na spacerek ;) Na pewno zajrzę jutro :cool3:

Posted

Sara_Aris napisał(a):
W sumie klasa chyba nie za bardzo będzie za mną rozpaczała, bo ja to jestem taka trochę konfliktowa i wybuchowa :oops:

Oj Sarka, Sarka hihi :evil_lol:

Łihihi ale palemkę ma :evil_lol:

Posted

Arisek jest zadowolony, że robię mu zdjęcia :lol: Kilka dni temu poszłam z nim na działkę bez aparatu, to po 5 minutach chciał już wracać do domu, albo żebym z nim poszła na spacer. Jesli widzi, że trzymam aparat, to na spędziłby tam cały dzień. Chyba spodobała mu się moja (nasza) lustrzaneczka :cool3:

Co Madzia się chichrasz :x Fajny mam charRrakterek, prawda? :diabloti: Zwłaszcza jak coś idzie nie po mojej myśli :evil_lol:

Palemka w końcu przypomina palemkę, a nie tak jak kiedyś - pędzelek :razz:

Posted

Witam wakacyjnie :p

[quote name='PositiveThought']minęły w tempie zabójczo szybkim...

ja to łapie "ostatnie chwile", cały tydzień imprezy, a dziś byliśmy ekipą nad morzem. kontakt się nie urwie, bo raz, że z większością się przyjaźnię, dwa, 90% do tego samego LO idzie.

do liceum już ten ten? z wyników zadowolona?

zdjęcia cudne, co tu dużo mówić...
Z mojej klasy do tego samego LO idą tylko 3 osoby, w tym ja. Niektórzy zaznaczyli je jako pierwszy wybór, ale nie przekroczyli progu punktowego. W sumie było 5 osób, ale 2 zmieniły podanie.

Nie jestem zadowolona. W sumie wszystkie progi punktowe przekroczyłam, ale czy mnie przyjmą?

[quote name='Pegaza']CZe Sara. yy nie wierze żebys była taka konfliktowa...

bo Aris wie ze dobrze wychodzi na tych foteczkach
Bo aż taka konfliktowa nie jestem, tylko ciupinkę :eviltong:

On jest bardzo fotogeniczny, czasami tylko wychodzi... dziwnie :lol:

Wstawiam Ariska i... uciekam :razz:

Mój aniołek :loveu: