Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Arisek się zmęczył :megagrin: widocznie dobrze się bawił :thumbs:
Dobrze, że teraz więcej zdjęć wrzucasz, dla mnie mogą być i wspomnieniowe, byle było co oglądać :loveu: A bannerek jest wiosenny, mi się podoba.

Posted

[quote name='Yorkie']
Niezłe porównanie: jasny Miki i ciemny Aris :loveu: Słodko by razem wyglądali :loveu:

I nie mialybysmy problemu z ich odroznieniem:evil_lol:

[quote name='Yorkie']

Cudo!:loveu: Nie moge sie napatrzec:loveu::loveu:

Posted

Aguś,
oj tak, bawił się aż za dobrze :megagrin:

AlKil,
witamy w Ariskowej galerii :calus:

Madziu,
co do tego nie ma wątpliwości :lol:

Patikujek,
toć to aniołek z różkami :diabloti:

Posted

Tak ja:D
Musisz wejść na pierwsza stronę i i przy pierwszym poście nacisnąć "edit" a następnie kliknąć w opcje zaawansowane i pokaże ci się twój post i nad nim tytuł i własnie ten tytuł musisz zmienić:)

Posted

[quote name='Yorkie']

Cześć Saro,
fajnie, że teraz jest więcej zdjęć w galerii Ariska. Z niego naprawdę jest uroczy przystojniak, tak słodko wygląda w czerwonych szelkach. I to spojrzenie, za każdym razem miękną mi kolana, on jest po prostu booski.

Posted

[quote name='Yorkie']Dzień dobry Aga :multi:
Zdjęć będziecie mieli pod dostatkiem, przecież nie mogę tak zaniedbać galerii ;) No i Was roczarować :eviltong:
Szelki ma jeszcze niebieskie, ale nie zakładam mu, bo przyzwyczaiłam się do rozciąganej smyczy, a ona pasuje do tych czerwonych :loveu:
Przyznam rację, oczki ma ładniutkie, ale tylko wtedy, gdy nie robi wytrzeszcza :lol:

Moja niuńka też ma szelki, jedne są odblaskowe zimowe, a drugie niebieskie z naszywkami we wzorek psich łapek. Smycz flexi mini jest czarna (3m).