Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Ake nie ze sluzbowego wysylasz smsy, jak ten Pan za 70tysiakow? :evil_lol: Nie mam służbowej komórki :cool1: Ino stacjonarny...z niego też korzystam ino że w inszy sposób :p Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Kasia napisał(a):Nie mam służbowej komórki :cool1: Ino stacjonarny...z niego też korzystam ino że w inszy sposób :p To jak siscy panstwowcy chiba :evil_lol::evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Cześć :calus: Dawno nic nie pisałam, ale cieszę się, że nie daliście odejść nam w zapomnienie. Zdjęcia już mam, ale najpierw pokażę kwiatuszki. Quote
tigrunia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Nio kwiatki pikne :loveu: Ale co dalej ?? :roll: Miał być Arisek !! Quote
Kasia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Sara jak Aga, taktykę swoją ma :cool1: Cze Saruś :lol: Jak testy poszły? Quote
Sara_i_Aris Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Cześć :calus: [quote name='Anusia & Alutka']Ładne kfiatki... hihi :loveu: Dziękuję :loveu: [quote name='tigrunia']Nio kwiatki pikne :loveu: Ale co dalej ?? :roll: Miał być Arisek !! Beatko, a kwiatków już nie chcesz? [quote name='Kasia']Sara jak Aga, taktykę swoją ma :cool1: Cze Saruś :lol: Jak testy poszły? Testy poszły chyba dobrze, liczę na min. 80 punktów :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Miałam opory, bo już strasznie zarósł i nie za ciekawie to wygląda. Jeszcze trochę kwiatków :grins: Quote
Kasia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Co Ty opowiadasz, Arisek zawsze slicznie wygląda!!! A z długimi włoskami tym bardziej :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Z długimi ładniej? To po 7 maja z powrotem zapuszczamy :diabloti: Quote
Martunia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Piękna przyroda. :) O jeszcze piękniejszy Arisek. :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ładnemu we wszystkim ładnie :loveu: Sara a jak tam z tymi testami humanistycznymi? Coś tam słyszałam, że nie te lektury co trzeba dali, coś o unieważnieniu testów, cooooś tam :hmmmm: Quote
Sara_i_Aris Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Martunia']Piękna przyroda. :) O jeszcze piękniejszy Arisek. :loveu: Dziękuję. [quote name='madziasto4']Ładnemu we wszystkim ładnie :loveu: Sara a jak tam z tymi testami humanistycznymi? Coś tam słyszałam, że nie te lektury co trzeba dali, coś o unieważnieniu testów, cooooś tam :hmmmm: Też tak słyszałam. Trzeba było napisać charakterystykę jednego bohatera z "Syzyfowych prac" lub "Kamieni na szaniec", a niektóre szkoły podobno tego nie omawiały. Nie wiem dlaczego, przecież to były obowiązkowe lektury w II klasie :-o Moja babcia słyszała w radiu, że podobno ci uczniowie, którzy tego nie napisali, będą mieli o 16 pkt mniej. O unieważnieniu testów nic nie wiem. Quote
Martunia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Też słyszałam właśnie o tym, że uczniowie nie mieli jak pisać tą charakterystykę, bo tych lektur nie omawiali i teraz będą mieli głupio. :shake: Jak ślicznie wyszedł Arisek w zieleni. :loveu: Quote
Sweet Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 no ale te lektury w spisie omawianych sa wiec to juz wina ich nauczyciela że im tego nie kazał przeczytac... ale podobno pierwszy raz narzucono kogo opisac trzeba... ślicznie wyszedł arisek Quote
Sara_i_Aris Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Martunia']Też słyszałam właśnie o tym, że uczniowie nie mieli jak pisać tą charakterystykę, bo tych lektur nie omawiali i teraz będą mieli głupio. :shake: Jak ślicznie wyszedł Arisek w zieleni. :loveu: Będą mieli problemy z dostaniem się do lepszego LO. [quote name='xxSweetGirl93xx']no ale te lektury w spisie omawianych sa wiec to juz wina ich nauczyciela że im tego nie kazał przeczytac... ale podobno pierwszy raz narzucono kogo opisac trzeba... ślicznie wyszedł arisek Prawie wszyscy nastawili się na rozprawkę, a tu suprise, bo charakterystyka :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Arisek cudo :loveu: Super ma palemke. A co do testow to rodzice krzycza najbardziej... Quote
Sweet Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Będą mieli problemy z dostaniem się do lepszego LO. Prawie wszyscy nastawili się na rozprawkę, a tu suprise, bo charakterystyka :grins: No niestety.. Wszyscy byli wręcz pewni że bedzie rozprawka..:evil_lol: a tu wyskoczyli z charakterystyką... ciekawe co za rok wymyslą.... Quote
Sara_i_Aris Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Cześć :calus: Niedługo wyjeżdżam, więc zdjęcia muszą wam starczyć do niedzieli. Quote
Martunia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Jakiż ten Arisek cudowny! :loveu: :loveu: :loveu: A gdzie wyjeżdżasz? :cool3: Tak w ogóle życzę miłego wyjazdu. :multi: Quote
Sweet Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 super foty:) gdzie jedziesz??:D:D miłego weekendu majowego;) Quote
Anusia & Alutka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć :calus: Niedługo wyjeżdżam, więc zdjęcia muszą wam starczyć do niedzieli. Cze Sarus :loveu: spoko damy se rade, czasem dluzej fotow nie bylo hihi. Arisek pysio slodki :loveu: Quote
Recommended Posts