Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bry wieczór :calus:

Nowych zdjęć na razie nie ma, nawet się na nie zanosi :lol: Jest u nas remont, potrwa jeszcze 2 tygodnie. Jak się jeszcze bardziej ociepli, to będą zdjęcia tylko i wyłącznie w plenerze :loveu:

[quote name='Aga76']:roflt: hihihi

Cześć Saruś.
Cześć Agusiu.

[quote name='tigrunia']:evil_lol: I co ? Skapneło sie dziecko, ze to nie dziewczynka?? :evil_lol:

Jessi ma 20 cm :loveu:
Raczej nie :lol: Nawet jak bym powiedziała, że to piesek, to dla niektórych ludzi i tak to będzie suczka.

Mniejsza jest... aż o 1 cm :lol: (no patrzcie, a kiedyś mi wychodziło, że ma 23 cm).

[quote name='Kasia']Rób mu supełki zamiast kokardek to moze wtedy ludziska zajarzą :p

Dobry wieczór :loveu:
Dla nich każdy york jest suczką, niezależnie czy ma kokardkę, czy nie. To tak jak z bokserem, każdy jest psem, a suczek nie ma :lol:

[quote name='madziasto4']Cześć Sara, pozdrowienia dla suni :evil_lol:
[quote name='Anusia & Alutka']Oj łihihihihi :roflt:

Czesc Sarus :loveu:
[quote name='Pegaza']Wpadłam niedzielnie powiedziec dzien dobry:p
Cześć Madziu, Anusiu, Dario.

[quote name='Kasia_zg']

Cześć Saro :)

Prześliczne foteczki Ariska:loveu:
Jak dobrze że w pore zauważyliście jastrzebia naprawde trzeba uważać. U mojego TZ pare lat wcześniej jastrzab porwał szczeniaka biegajacego po podwórku nie było już ratunku....
Hihi historia z sunią jest nam dobrze znana Matrixa też mylą tym bardziej gdy mu sie założy czerwoną kokardke :)

Pozdrawiamy ciepło:loveu:

Okropne są te ptaszyska :shake:

U nas nawet bez kokardki to suczka.

[quote name='Kasia']Cześć Saro. :loveu:
Co u Was?
Mam dylemat i nie mogę w nocy spać :evil_lol:

[quote name='madziasto4']Kasia mi odkopuje galeryjki:loveu::evil_lol:

Cze Sarka :grins:
Ale masz fajnie, nie musisz sama tego robić :lol:

Posted

No to ja wpadam z wieczorka się przywitać:)
u
Ciebie to tu zawsze pełno ludu się kręci a ile paplaniny trzeba zawsze przeczytać żeby zaległości nadrobić olaboga:shake:
Pozdrowionka i czochranko dla Ariska

Posted

Bry wieczór :calus:

Patikujek napisał(a):
No to ja wpadam z wieczorka się przywitać:)
u
Ciebie to tu zawsze pełno ludu się kręci a ile paplaniny trzeba zawsze przeczytać żeby zaległości nadrobić olaboga:shake:
Pozdrowionka i czochranko dla Ariska

U mnie? :hmmmm:

Anusia & Alutka napisał(a):
Nie wierze!
Sara nie dala nowych fotkow?? :crazyeye:

Bry wieczor :loveu:

Uczę się od najlepszych :evil_lol:

Kasia napisał(a):
Cóż co to za dylemat, że sen z powiek Ci spędza? :cool1:

Już nieaktualne, przeczesałam wszystkie fora i sama doszłam do rozwiązania :grins:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Nie, nie z Ariskiem. A czemu on ci przyszedł do glowy? Gdyby coś z nim było, to pierwsze byście o tym wiedziały.

A bo piszesz, że przejrzałaś wszytskie fora, a dla mnie wszystkie fora= wszystkie psie fora :evil_lol:
Dlatego pomyślałam o jakimś problemie z piesem:eviltong:

Posted

[quote name='Kasia']Ponoć jeszcze mają przyjść chłodne dni...dopiero tak od połowy marca ma być już na stałe ciepło.

A ta wogóle to dobry S&A :lol:
Wiemy o tym i dlatego korzystamy ze słonka ile się da.

[quote name='Kasia_zg']

Oby to słoneczko zawitało do Nas już na stałe wszyscy jesteśmy spragnieni tych ciepłych promyczków

Cześć Saro:lol:

Oj, i to jak. Aris na pewno będzie ucieszony, bo on w ciepłe dni potrafiłby spędzić cały dzień na dworzu, a gdyby tez miał możliwość, to i noc :cool3:

[quote name='Martunia']Aha, rozumiem doskonale. Trzeba się nacieszyć tym słoneczkiem. :loveu: Tylko czekać, aż będzie ciepło cały czas. :roll:
Jeszcze tylko parę tygodni. Najbardziej lubię wiosnę, wszysto się budzi do życia, nie jest ani zimno, ani gorąco. W sam raz :loveu:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Jeszcze tylko parę tygodni. Najbardziej lubię wiosnę, wszysto się budzi do życia, nie jest ani zimno, ani gorąco. W sam raz :loveu:

O tak, ja też uwielbiam wiosnę. :loveu: Tak pięknie jest wszędzie, słonko w sam raz przygrzewa ... :roll: Lepsze jest samopoczucie. I tylko wychodzić na dwór całymi dniami i podziwiać piękne drzewa, kwiaty,... :loveu:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):

Uczę się od najlepszych :evil_lol:

Och dziekuje :loveu:

Sara_i_Aris napisał(a):
Nie, nie z Ariskiem. A czemu on ci przyszedł do glowy? Gdyby coś z nim było, to pierwsze byście o tym wiedziały.

Sara sie zakochala :loveu:
Albo bydzie zwierzaka nowego miec :loveu:

Posted

nie no, ja tu przychodzę , po nie wiem ilu, a tu fotek nie ma :mad: i jeszcze przez dwa tygodnie nie będzie :mad: no dobra jakoś wytrzymam może :evil_lol:
ale spiesz się :lol::loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):
Halo Halo.. jest tu kto??Sprzątaczki dzie sie podziały ?? Znów kurzem zachodzi :evil_lol:

Cicho Ty!
Znowu Fidlasta zakurzy cale fotoblogi.
Dobrze jest jak jest, se Sara wezmie pronto duster i posprzata ladnie jak przyjdzie odpowiedni czas. :evil_lol:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Cicho Ty!
Znowu Fidlasta zakurzy cale fotoblogi.
Dobrze jest jak jest, se Sara wezmie pronto duster i posprzata ladnie jak przyjdzie odpowiedni czas. :evil_lol:

:loveu::loveu::loveu: