Kasia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 madziasto4 napisał(a): Kasia mi odkopuje galeryjki:loveu::evil_lol: Ominęłas jedną :mad: :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Bry wieczór :calus: Nowych zdjęć na razie nie ma, nawet się na nie zanosi :lol: Jest u nas remont, potrwa jeszcze 2 tygodnie. Jak się jeszcze bardziej ociepli, to będą zdjęcia tylko i wyłącznie w plenerze :loveu: [quote name='Aga76']:roflt: hihihi Cześć Saruś. Cześć Agusiu. [quote name='tigrunia']:evil_lol: I co ? Skapneło sie dziecko, ze to nie dziewczynka?? :evil_lol: Jessi ma 20 cm :loveu: Raczej nie :lol: Nawet jak bym powiedziała, że to piesek, to dla niektórych ludzi i tak to będzie suczka. Mniejsza jest... aż o 1 cm :lol: (no patrzcie, a kiedyś mi wychodziło, że ma 23 cm). [quote name='Kasia']Rób mu supełki zamiast kokardek to moze wtedy ludziska zajarzą :p Dobry wieczór :loveu: Dla nich każdy york jest suczką, niezależnie czy ma kokardkę, czy nie. To tak jak z bokserem, każdy jest psem, a suczek nie ma :lol: [quote name='madziasto4']Cześć Sara, pozdrowienia dla suni :evil_lol: [quote name='Anusia & Alutka']Oj łihihihihi :roflt: Czesc Sarus :loveu: [quote name='Pegaza']Wpadłam niedzielnie powiedziec dzien dobry:p Cześć Madziu, Anusiu, Dario. [quote name='Kasia_zg']Cześć Saro :) Prześliczne foteczki Ariska:loveu: Jak dobrze że w pore zauważyliście jastrzebia naprawde trzeba uważać. U mojego TZ pare lat wcześniej jastrzab porwał szczeniaka biegajacego po podwórku nie było już ratunku.... Hihi historia z sunią jest nam dobrze znana Matrixa też mylą tym bardziej gdy mu sie założy czerwoną kokardke :) Pozdrawiamy ciepło:loveu: Okropne są te ptaszyska :shake: U nas nawet bez kokardki to suczka. [quote name='Kasia']Cześć Saro. :loveu: Co u Was? Mam dylemat i nie mogę w nocy spać :evil_lol: [quote name='madziasto4']Kasia mi odkopuje galeryjki:loveu::evil_lol: Cze Sarka :grins: Ale masz fajnie, nie musisz sama tego robić :lol: Quote
Patikujek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No to ja wpadam z wieczorka się przywitać:) u Ciebie to tu zawsze pełno ludu się kręci a ile paplaniny trzeba zawsze przeczytać żeby zaległości nadrobić olaboga:shake: Pozdrowionka i czochranko dla Ariska Quote
Anusia & Alutka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Nie wierze! Sara nie dala nowych fotkow?? :crazyeye: Bry wieczor :loveu: Quote
Kasia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Sara_i_Aris napisał(a): Mam dylemat i nie mogę w nocy spać :evil_lol: Cóż co to za dylemat, że sen z powiek Ci spędza? :cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Bry wieczór :calus: Patikujek napisał(a):No to ja wpadam z wieczorka się przywitać:) u Ciebie to tu zawsze pełno ludu się kręci a ile paplaniny trzeba zawsze przeczytać żeby zaległości nadrobić olaboga:shake: Pozdrowionka i czochranko dla Ariska U mnie? :hmmmm: Anusia & Alutka napisał(a):Nie wierze! Sara nie dala nowych fotkow?? :crazyeye: Bry wieczor :loveu: Uczę się od najlepszych :evil_lol: Kasia napisał(a):Cóż co to za dylemat, że sen z powiek Ci spędza? :cool1: Już nieaktualne, przeczesałam wszystkie fora i sama doszłam do rozwiązania :grins: Quote
madziasto4 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Sara_i_Aris napisał(a): Już nieaktualne, przeczesałam wszystkie fora i sama doszłam do rozwiązania :grins: Coś z Ariskiem? Quote
Sara_i_Aris Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Nie, nie z Ariskiem. A czemu on ci przyszedł do glowy? Gdyby coś z nim było, to pierwsze byście o tym wiedziały. Quote
madziasto4 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Nie, nie z Ariskiem. A czemu on ci przyszedł do glowy? Gdyby coś z nim było, to pierwsze byście o tym wiedziały. A bo piszesz, że przejrzałaś wszytskie fora, a dla mnie wszystkie fora= wszystkie psie fora :evil_lol: Dlatego pomyślałam o jakimś problemie z piesem:eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Faktycznie to tak zabrzmiało :lol: Chodziło mi o zupełnie inne fora niż dogomania (nie związane z psami). Quote
Martunia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 A kiedy pojawią sie nowe zdjęcia? :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Mniej więcej za 2 tygodnie. Na razie nie mamy chęci, Aris jest tak spragniony słoneczka, że nie chce mi na dworzu pozować. Quote
Kasia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ponoć jeszcze mają przyjść chłodne dni...dopiero tak od połowy marca ma być już na stałe ciepło. A ta wogóle to dobry S&A :lol: Quote
Kasia_zg Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Oby to słoneczko zawitało do Nas już na stałe wszyscy jesteśmy spragnieni tych ciepłych promyczków Cześć Saro:lol: Quote
Martunia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Aha, rozumiem doskonale. Trzeba się nacieszyć tym słoneczkiem. :loveu: Tylko czekać, aż będzie ciepło cały czas. :roll: Quote
Sara_i_Aris Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Kasia']Ponoć jeszcze mają przyjść chłodne dni...dopiero tak od połowy marca ma być już na stałe ciepło. A ta wogóle to dobry S&A :lol: Wiemy o tym i dlatego korzystamy ze słonka ile się da. [quote name='Kasia_zg']Oby to słoneczko zawitało do Nas już na stałe wszyscy jesteśmy spragnieni tych ciepłych promyczków Cześć Saro:lol: Oj, i to jak. Aris na pewno będzie ucieszony, bo on w ciepłe dni potrafiłby spędzić cały dzień na dworzu, a gdyby tez miał możliwość, to i noc :cool3: [quote name='Martunia']Aha, rozumiem doskonale. Trzeba się nacieszyć tym słoneczkiem. :loveu: Tylko czekać, aż będzie ciepło cały czas. :roll: Jeszcze tylko parę tygodni. Najbardziej lubię wiosnę, wszysto się budzi do życia, nie jest ani zimno, ani gorąco. W sam raz :loveu: Quote
Martunia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Jeszcze tylko parę tygodni. Najbardziej lubię wiosnę, wszysto się budzi do życia, nie jest ani zimno, ani gorąco. W sam raz :loveu: O tak, ja też uwielbiam wiosnę. :loveu: Tak pięknie jest wszędzie, słonko w sam raz przygrzewa ... :roll: Lepsze jest samopoczucie. I tylko wychodzić na dwór całymi dniami i podziwiać piękne drzewa, kwiaty,... :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Sara_i_Aris napisał(a): Uczę się od najlepszych :evil_lol: Och dziekuje :loveu: Sara_i_Aris napisał(a):Nie, nie z Ariskiem. A czemu on ci przyszedł do glowy? Gdyby coś z nim było, to pierwsze byście o tym wiedziały. Sara sie zakochala :loveu: Albo bydzie zwierzaka nowego miec :loveu: Quote
Avaloth Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 nie no, ja tu przychodzę , po nie wiem ilu, a tu fotek nie ma :mad: i jeszcze przez dwa tygodnie nie będzie :mad: no dobra jakoś wytrzymam może :evil_lol: ale spiesz się :lol::loveu: Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Odwiedzam po wiekach świetlnych nieobecności :D Pamiętacie mnie jeszcze? :D A gdzie fotki Ariska? :( Quote
tigrunia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Halo Halo.. jest tu kto??Sprzątaczki dzie sie podziały ?? Znów kurzem zachodzi :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 tigrunia napisał(a):Halo Halo.. jest tu kto??Sprzątaczki dzie sie podziały ?? Znów kurzem zachodzi :evil_lol: Cicho Ty! Znowu Fidlasta zakurzy cale fotoblogi. Dobrze jest jak jest, se Sara wezmie pronto duster i posprzata ladnie jak przyjdzie odpowiedni czas. :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Cicho Ty! Znowu Fidlasta zakurzy cale fotoblogi. Dobrze jest jak jest, se Sara wezmie pronto duster i posprzata ladnie jak przyjdzie odpowiedni czas. :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Cicho Ty! Znowu Fidlasta zakurzy cale fotoblogi. Co za czysto to niezdrowo Quote
Recommended Posts