Pegaza Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Hej Saro :p taa teraz ma fajny kucor i wogle:loveu: a ja nigdy nie poprawiam jestem zawsze zadowolona:loveu: Quote
Kasia_zg Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Jenyyy jakie zmiany Arisek wygląda teraz uroczo super mu w tej fryzurce...rewelacja:loveu: Z tego wrażenia sie nie przywitałam Cześć Saro :lol:Pozdrawiamy Was ciepło:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Cześć :calus: Nie mogę się nacieszyć nową fryzurką Ariska, ciągle bym go tylko głaskała i przytulała, jest taki słodki :loveu: [quote name='madziasto4']Cudownie teraz wygląda!! :loveu: Cześć Madziu. Dziękuję. [quote name='koregra']Ale przystojniak :loveu: Rewelacja :cool3: Cześć Kamilko. Dziękuję. [quote name='Kasia']My też z fotką Mikusia ostatnie dwa razy byliśmy :p Saruś, Arisek wyglada cudownie w nowej fryzurce :loveu: Tak sie obawiałaś a jak widać nie było takiej potrzeby :lol: Cześć Kasiu. Oj tak, strasznie to wszystko przeżywałam, ale teraz już zakochałam się w nowym Arisku :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']No i teraz elegancko :loveu::loveu::loveu: Hi hi, poprawiac po fryzjerze :evil_lol: ale to chyba normalka, tyz poprawialam :eviltong: Cześć Anusia. E tam, taka mała poprawka :lol: I tak nie zmienia to faktu, że z fryzurki jestem baaardzo zadowolona! [quote name='Pegaza']Hej Saro :p taa teraz ma fajny kucor i wogle:loveu: a ja nigdy nie poprawiam jestem zawsze zadowolona:loveu: Cześć Dario. Ja też jestem zadowolona. [quote name='Kasia_zg']Jenyyy jakie zmiany Arisek wygląda teraz uroczo super mu w tej fryzurce...rewelacja:loveu: Z tego wrażenia sie nie przywitałam Cześć Saro :lol:Pozdrawiamy Was ciepło:loveu: Cześc Kasiu. Zmiany wielkie, pół psa mi ubyło :lol: Quote
Kasia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Witaj Saruś :loveu: i pół Ariska tyż :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Cześć Agusiu, Kasiu i reszta :calus: Oczy mnie bolą, bo od 15:00 do 19:00 siedziałam na komputerze i robiłam na jutro gazetkę. Ogólnie to czasu dużo nie mam, bo muszę się uczyć, ale możecie liczyć, że wpadnę i wstawię zdjęcia Ariska. Mimo iż Aris miał własną butelkę z wodą, to i tak lepsze było to, co kocie :lol: Quote
koregra Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 No Arisek wygląda rewelacyjnie, nie mogę oderwać od fotek. Wiewiórka kochana:loveu: Quote
Aga76 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Aaaa, cóż za facet :mdleje: kolana miękną... Quote
Martunia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Witaj Saro. :) Ślicznie wygląda Arisek na wszystkich zdjęciach. :loveu: Naprawdę, do twarzy mu w tej fryzurce. :cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Siuper Arisek :loveu: Do idealnej fryzurki brakuje mi tylko palemki na glowce. Nie kcecie ciachnac kitki o jakies 3cm? Pozdrawiamy :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Cześć :calus: [quote name='koregra']No Arisek wygląda rewelacyjnie, nie mogę oderwać od fotek. Wiewiórka kochana:loveu: Cześć Kamilko. [quote name='Aga76']Aaaa, cóż za facet :mdleje: kolana miękną... Cześć Agusiu. [quote name='flowerteen']Witaj Saro. :) Ślicznie wygląda Arisek na wszystkich zdjęciach. :loveu: Naprawdę, do twarzy mu w tej fryzurce. :cool3: Cześć Marta. Chyba rzczej do pysia :lol: [quote name='Anusia & Alutka']Siuper Arisek :loveu: Do idealnej fryzurki brakuje mi tylko palemki na glowce. Nie kcecie ciachnac kitki o jakies 3cm? Pozdrawiamy :loveu: Cześć Anusia. Na razie nie :shake: Palemkę ma, ale dłuższą. Dopóki nie wpada mu ona do oczu, to zostanie. Gospodyni domu - Alka: Quote
tigrunia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 O matko . ale ta gosposia ma przerazający wzrok! :crazyeye: Quote
Sara_i_Aris Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='McDzik']Cudo ;) Wyczochraj Arisa ;* Arisek już wyczochrany :loveu: [quote name='Aga76']Gosposia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gosposia to raczej nie. Ala jest strasznie rozpieszczona, robi co jej się podoba, gdyby miała więcej sił (bo już jest staruszką, ma 16 lat) to na pewno pokazałaby Arisowi, gdzie raki zimują :diabloti: [quote name='tigrunia']O matko . ale ta gosposia ma przerazający wzrok! :crazyeye: Przerażający? Jest słodziutka, persy (i tureckie vany) to moja ulubiona rasa kota :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 To jest dopiero przerażające :-o Quote
Aga76 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Moja zgrabna pupa :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: śliczny komentarz Quote
Sara_i_Aris Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Aga76']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: śliczny komentarz A co, nie moja? I nie zgrabna? :lol: W rzeczywistości Ala jest większa od Arisa, zdjęcia tego nie oddają: Quote
Sara_i_Aris Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 A takie fajne ubranko mu fundnęliśmy :loveu: Quote
Aga76 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Zgrabna pupcia :loveu: I świetne fotki :thumbs: Quote
tigrunia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ale ma fajowy sweterek :loveu: I z kaptulkiem :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Moja zgrabna pupa :grins: Łiiiiii myslalam ze osobista Twoja pupa :evil_lol: Quote
Recommended Posts