Martunia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witaj Saruś :multi: Śliczniuchne nowe fotki :loveu: Arisek cudnie wygląda na każdym :cool3: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 ARysio kierowca!:cool3: :loveu: Kierownik.... Quote
Magda Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Yorkie napisał(a): Cześć Madziu! Budowa nowego domu. Wow! To kiedy przeprowadzka?:grins: Pzdr! Quote
Sara_i_Aris Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Witajcie Kochani! Przepraszam, że nie dawałam znaku życia. Musiałam trochę odpocząć od forum. A tak poza tym, miałam pojechać w sobotę na wystawę do Białegostoku... plany się popsuły przez pewną osobę. No nic, jest jeszcze wystawa w Warszawie, 8.09, i mam nadzieję, że uda mi się tam być. Od wczoraj Aris jest nie do wytrzymania. W pobliżu musi być jakaś suczka z cieczką, bo znowu zaczęło się szczekanie, żeby z nim wyjść, a jak już jesteśmy na zewnątrz, nie chce wracać do domu. Jedzenie też już się nie liczy :roll: [quote name='koregra']Oj Arisek jaki brykający:loveu: Prawdziwy terier. [quote name='flowerteen']Witaj Saruś :multi: Śliczniuchne nowe fotki :loveu: Arisek cudnie wygląda na każdym :cool3: Cześć Marta! [quote name='MAREA SHAPIRO']ARysio kierowca!:cool3: :loveu: Kierownik.... Hihi :lol: [quote name='fidelek2']Cześć porannie i środowo :grins: Cześć Kasiu! [quote name='Magda_Miki']Wow! To kiedy przeprowadzka?:grins: Pzdr! Za jakieś 2 lata :razz: [quote name='fidelek2']Hej Saro :multi: Co prabiacie? Cześć Kasiu! Aris śpi, a ja... siedzę na DGM :grins: [quote name='Dagusia1992']śliczne fotoski xD Dziękuję. [quote name='MAREA SHAPIRO']witamy niedzielasnie! Cześć Marea! [quote name='fidelek2']a my poniedziałkowo :grins: A ja wtorkowo :grins: [quote name='koregra']Witam :loveu: Cześć Kamiko! [quote name='PositiveThought']się cześć Saruś, wróciliśmy z naszych wojaży ^^ świetne fotki, ta mi się podoba :bigok: Arisek świetnie wygląda gdy biegnie :razz: Cześć Atka! Nareszcie :multi: Tylko trudno zrobić mu wtedy zdjęcie :roll: Quote
madziasto4 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Oj znam to, znaaam:shake: Przygotuj się, że Aris straci na wadze:diabloti: Quote
Pegaza Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Hej Saro:p widze że z Arisa to prawdziwy facet:eviltong: miłego popołudnia:p Quote
Sara_i_Aris Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 madziasto4 napisał(a):Oj znam to, znaaam:shake: Przygotuj się, że Aris straci na wadze:diabloti: Buu, i znowu będzie taki szkielet :-( Pegaza napisał(a):Hej Saro:p widze że z Arisa to prawdziwy facet:eviltong: miłego popołudnia:p Cześć Dario! Brak mu tego i owego, ale nie można zaprzeczyć :diabloti: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 ojej...na prawde mu tego i owego brak?:cool3: biedny siusiak! :loveu: Quote
Martunia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Hej Saro :eviltong: Łojej, jak cudnie śpi :loveu: Wymiziaj go ode mnie :cool3: Quote
Kasia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Śpiąca kochana kupa włochalów :loveu: :loveu: Cześć i czołem!! Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 PositiveThought napisał(a):Aris to nie siusiak :p zawsze ich mylą :hmmmm: nie nie pomylilam Arysia z Dusiakiem...tyle tylko ze Aris...to chlopczyk ...nie? to i siusiak hihi:lol: :eviltong: Quote
Kasia_zg Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Witaj Saro :) Ależ słodko sobie spiusia...taki aniołeczek...:iloveyou: Pozdrawiamy i całuski przesyłamy:loveu: Quote
Aga76 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Co tam u zakochanego Ariska słychać? Saruś, pozdrawiam cieplutko Quote
Magda Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 madziasto4 napisał(a):Oj znam to, znaaam:shake: Przygotuj się, że Aris straci na wadze:diabloti: A ja nie znam, bo Miki nie ma fiku - miku trele morele na suczki z cieczką:megagrin: Czy to jest nienormalne?:stupid: Może powinnam iść z nim do weta? Albo lepiej do psycholożki? Yorkie napisał(a): Za jakieś 2 lata :razz: Wow! To odległe czasy:cool1: Śliczny śpiochający Arisek:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='MAREA SHAPIRO']ojej...na prawde mu tego i owego brak?:cool3: biedny siusiak! :loveu: No niestety brak... [quote name='PositiveThought']Aris to nie siusiak :p zawsze ich mylą :hmmmm: Jeszcze gdyby byli uderzająco podobni :roll: Może to po imieniu, bo obydwu zazynają się na A i są 4-literowe. [quote name='flowerteen']Hej Saro :eviltong: Łojej, jak cudnie śpi :loveu: Wymiziaj go ode mnie :cool3: Cześć Marta! Arisej został już wymiziany. [quote name='fidelek2']Śpiąca kochana kupa włochalów :loveu: :loveu: Cześć i czołem!! Cześć Kasiu! [quote name='PositiveThought']życzymy miłego dnia włochatemu Ariskowi i jego pańci :loveu: Dziękujęmy :calus: [quote name='MAREA SHAPIRO']nie nie pomylilam Arysia z Dusiakiem...tyle tylko ze Aris...to chlopczyk ...nie? to i siusiak hihi:lol: :eviltong: Faktycznie :lol: [quote name='Kasia_zg']Witaj Saro :) Ależ słodko sobie spiusia...taki aniołeczek...:iloveyou: Pozdrawiamy i całuski przesyłamy:loveu: Cześć Kasiu! [quote name='Aga76']Co tam u zakochanego Ariska słychać? Saruś, pozdrawiam cieplutko Jak na razie nadal dzień w dzień szczeka, w nocy nie daje spać, z samego rana budzi :mdleje: Ostatnie dni wakacji, a ja wyspać się nie mogę! [quote name='Magda_Miki']A ja nie znam, bo Miki nie ma fiku - miku trele morele na suczki z cieczką:megagrin: Czy to jest nienormalne?:stupid: Może powinnam iść z nim do weta? Albo lepiej do psycholożki? Wow! To odległe czasy:cool1: Śliczny śpiochający Arisek:loveu: Może Miki ma inną orientację? :grins: Quote
Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Cześć Saruś :loveu: No cóż... miłość nie wybiera :evil_lol: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 zakochany Ryszard!:lol: :lol: :lol: (aRysio) Quote
Magda Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Hej! Nie no jak tak sprawdzałam jest 100% mężczyzną i lubi dziewcynki, ale jakoś nie interesują go końskie zaloty i dieta:roll: Quote
Sara_i_Aris Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Aga76 napisał(a):Cześć Saruś :loveu: No cóż... miłość nie wybiera :evil_lol: Cześć Agusiu! Za każdym razem miłość do innej :roll: MAREA SHAPIRO napisał(a):zakochany Ryszard!:lol: :lol: :lol: (aRysio) Rysiek :lol: Magda_Miki napisał(a):Hej! Nie no jak tak sprawdzałam jest 100% mężczyzną i lubi dziewcynki, ale jakoś nie interesują go końskie zaloty i dieta:roll: Cześć Madziu! No i dobrze, mądry jest. Co się będzie głodził i siedział tęsknie pod drzwiami :roll: PositiveThought napisał(a):hej Saruś! miłość zdecydowanie jest trudna :cool1: Cześć Atka! Oj, i to jak... Quote
Recommended Posts