Sara_i_Aris Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Madziu, byłam już u Was, szelki widziałam, trochę takie skomplikowane :hmmmm: W sobotę wybieram się do CH, więc może znajdę coś tego typu. Martusiu, cieszę się, że w końcu wróciłaś :multi: Ja miałam wyjechać i też bym dzisiaj wracała, ale pogoda wszystko zepsuła :angryy: Dario, mijają bardzo deszczowo. Już dzisiaj padało, teraz, jak na razie, jest sucho, ale i tak z Ariskiem nie ma co wychodzic na dlużej. Wczoraj zaledwie otworzyłam drzwi i nagle lunęło, więc pędem do domu. Też mam takie emotikonki, a co :eviltong: Kasiu, zaległości dużych na pewno nie było, bo tak często nie piszę na dgm. Myślałam, że jak będą wakacje, to się zmieni, ale nie jestem stworzona do tego, aby siedzieć non stop przed komputerem. Szybko się nudzę, a że teraz taka pogoda, to w domu ciąglę marudzę i tylko ziewam. Quote
Kincia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Witam u nas tez caly czas pada:angryy::angryy: A podobno jest lato :mad: sliczne fotki :) Zapraszamy do nas :P Quote
Pegaza Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 No tak pogoda nie sprzyja za bardzo:roll: narazie póki nie jade to mi to nie przeszkadza ale w sierpniu zamawiam upały:lol: chyba przefarbuje Pipi na takie kolory:loveu: albo uda się kupić nowy ogonek w takich kolorach:loveu: tylko jak na takiego trafić? podpowiedz dobra wrózko:lol: http://images26.fotosik.pl/16/5852c5853fa57e9d.jpg Quote
maartucha Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [CENTER]Dzien Dobry :* Miłego Dnia Saruś:) :* :loveu: Miziannkooo dla Arissa :loveu: [/CENTER] Quote
Kasia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Dzień dobry zimno mokro i pochmurnie... Pogoda do bani Quote
maartucha Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='fidelek2']Dzień dobry zimno mokro i pochmurnie... Pogoda do bani i z domku sie nie chce wychodzic :( Ehhh :( Quote
maartucha Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Aga76']Cze a kuku hihihi chciałoby sie tego słoneczka :roll: Quote
Sara_i_Aris Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Kinguś, Martuś, dziękuję za miłe słowa :loveu: Dzisiaj już będzie ostatnia porcja fotek z wyjazdu. Agato, Aris ostatnio ważył 2,4 kg, teraz nie jestem pewna, ale coś koło tego. Dario, a ja przefarbuję Ariska na takie kolory, co ma Pipi :evil_lol: Hmm... jak trafić? Wybierz 3-miesięcznego yorka, który jeszcze nie zaczął się wybarwiać. Ariska bracia w tym wieku już mieli siwe główki :loveu: Kasiu, u mnie rano dzisiaj padało, musiałam Ariskowi założyć polarek i trzymać nad nim parasol, bo nie chciał wyjść za potrzebą :roll: Brakuje mi już słoneczka, czuję się jakby już była jesień, jeszcze czekam na ubranko przeciwdeszczowe. To nie tak miało być :shake: Aguś, witaj :loveu: Wirtualne słoneczko poprawiło mi humor, szkoda, że nie ma go w rzeczywistości :-( Quote
Aga76 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Krówki robią muuu i dają mleczko np. na placki hihihi Quote
Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Cze Saruś:p właśnie odnośnie ciemnych yorków to też mi mowili żeby główka nie była wybarwiona zobaczymy czas pokaże:p ale mućka pozuje:lol: chyba wie że będzie w necie:eviltong: http://images27.fotosik.pl/18/12442ae2299ff11c.jpg Quote
Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Aga76']Krówki robią muuu i dają mleczko np. na placki hihihi i dają placki ciemne na trawce:evil_lol: Quote
Martunia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 No tak, w Polsce jest strasznie zimno... W Turcji to tam jest gorąco xD Ooj... jakie śliczne fotki ;* Ostatnia porcja? Szkoda, że nie ma więcej :eviltong: Ucałuj Ariska :loveu::loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Pegaza napisał(a):i dają placki ciemne na trawce:evil_lol: krowie placki :roflt: buhahaha Quote
Sara_i_Aris Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Aguś, podobnie skojrzyłam jak Daria :evil_lol: Na wsi to jest dużo placków, do których przyczyniły się krówki, niekoniecznie z mleczka :lol: Dario, mućka patrzyła się na mnie jak na kosmitę, aż mi się w pewnym momncie głupio zrobiło :oops: A wszystko przez pewne zdarzenie, w którym głowną rolę grał Aris :roll: Ręce mnie świerzbiły, żeby krówkę uwiecznić na zdjęciu i zachować na pamiątkę tego pamiętnego dnia :lol: Martuś, też bym znowu chciała pojechać do ciepłych krajów, ale jak na razie się na to nie zanosi :-( Ale będą zdjęcia ze spotkania 3 yorasków :eviltong: Później je wstawię, tylko pozmniejszam. Quote
Kincia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Yorkie napisał(a): Ale będą zdjęcia ze spotkania 3 yorasków :eviltong: Później je wstawię, tylko pozmniejszam. :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To czekamy :D:D Quote
Guest Agata_B Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Yorkie'] Agato, Aris ostatnio ważył 2,4 kg, teraz nie jestem pewna, ale coś koło tego. A wygląda na mniejszego :wink: Quote
Sara_i_Aris Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Kinguś, to jeszcze trochę poczekacie. Agato, bo ma 21,5 cm wyskości w kłębie (wcześniej źle go mierzyłam :splat: ). Przez zimę trochę przytył, już nie wymiotuje, nawet sierść wygląda lepiej. A trzeba pamiętać, że ma problemy z żołądkiem (psy się naprawdę upodobniają do właścicieli). Quote
Kasia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 2,4 kg - z Ariska malutki yorkuś jest :loveu: :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Kasiu, to prawda, nie należy do wielkich piesków, ale do maleńkich też nie. Można powiedzieć, że jest dolną granicą wg wzorca :lol: Obiecane fotki ze spotkania 3 yorasków. Tosia to mała chudzinka z siwą głowką, Misia to czarny grubasek z kitką, Aris... to chyba już każdy wie :loveu: Obie panny mają 4 miesiące i widać świetne porównanie, jak Aris z nimi kontrastuje. Quote
Kincia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Jakie słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu: Więcej fotek :) Quote
Kasia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Yorkie'] Kasiu, to prawda, nie należy do wielkich piesków, ale do maleńkich też nie. Można powiedzieć, że jest dolną granicą wg wzorca :lol: Jak dla mnie jest malusieńki :loveu: i śliczniusi :loveu: W porównaniu z Fidlakiem to nawet takie 4-kilówki są malutkie ;) Quote
Recommended Posts