Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madziu,
byłam już u Was, szelki widziałam, trochę takie skomplikowane :hmmmm: W sobotę wybieram się do CH, więc może znajdę coś tego typu.

Martusiu,
cieszę się, że w końcu wróciłaś :multi: Ja miałam wyjechać i też bym dzisiaj wracała, ale pogoda wszystko zepsuła :angryy:

Dario,
mijają bardzo deszczowo. Już dzisiaj padało, teraz, jak na razie, jest sucho, ale i tak z Ariskiem nie ma co wychodzic na dlużej. Wczoraj zaledwie otworzyłam drzwi i nagle lunęło, więc pędem do domu.

Też mam takie emotikonki, a co :eviltong:

Kasiu,
zaległości dużych na pewno nie było, bo tak często nie piszę na dgm. Myślałam, że jak będą wakacje, to się zmieni, ale nie jestem stworzona do tego, aby siedzieć non stop przed komputerem. Szybko się nudzę, a że teraz taka pogoda, to w domu ciąglę marudzę i tylko ziewam.

Posted

Kinguś, Martuś,
dziękuję za miłe słowa :loveu: Dzisiaj już będzie ostatnia porcja fotek z wyjazdu.

Agato,
Aris ostatnio ważył 2,4 kg, teraz nie jestem pewna, ale coś koło tego.

Dario,
a ja przefarbuję Ariska na takie kolory, co ma Pipi :evil_lol:
Hmm... jak trafić? Wybierz 3-miesięcznego yorka, który jeszcze nie zaczął się wybarwiać. Ariska bracia w tym wieku już mieli siwe główki :loveu:

Kasiu,
u mnie rano dzisiaj padało, musiałam Ariskowi założyć polarek i trzymać nad nim parasol, bo nie chciał wyjść za potrzebą :roll: Brakuje mi już słoneczka, czuję się jakby już była jesień, jeszcze czekam na ubranko przeciwdeszczowe. To nie tak miało być :shake:

Aguś,
witaj :loveu: Wirtualne słoneczko poprawiło mi humor, szkoda, że nie ma go w rzeczywistości :-(

Posted

No tak, w Polsce jest strasznie zimno... W Turcji to tam jest gorąco xD
Ooj... jakie śliczne fotki ;* Ostatnia porcja? Szkoda, że nie ma więcej :eviltong:
Ucałuj Ariska :loveu::loveu::loveu:

Posted

Aguś,
podobnie skojrzyłam jak Daria :evil_lol:
Na wsi to jest dużo placków, do których przyczyniły się krówki, niekoniecznie z mleczka :lol:

Dario,
mućka patrzyła się na mnie jak na kosmitę, aż mi się w pewnym momncie głupio zrobiło :oops: A wszystko przez pewne zdarzenie, w którym głowną rolę grał Aris :roll: Ręce mnie świerzbiły, żeby krówkę uwiecznić na zdjęciu i zachować na pamiątkę tego pamiętnego dnia :lol:

Martuś,
też bym znowu chciała pojechać do ciepłych krajów, ale jak na razie się na to nie zanosi :-(
Ale będą zdjęcia ze spotkania 3 yorasków :eviltong: Później je wstawię, tylko pozmniejszam.

Posted

Yorkie napisał(a):

Ale będą zdjęcia ze spotkania 3 yorasków :eviltong: Później je wstawię, tylko pozmniejszam.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
To czekamy :D:D

Guest Agata_B
Posted

[quote name='Yorkie']

Agato,
Aris ostatnio ważył 2,4 kg, teraz nie jestem pewna, ale coś koło tego.
A wygląda na mniejszego :wink:

Posted

Kinguś,
to jeszcze trochę poczekacie.

Agato,
bo ma 21,5 cm wyskości w kłębie (wcześniej źle go mierzyłam :splat: ). Przez zimę trochę przytył, już nie wymiotuje, nawet sierść wygląda lepiej. A trzeba pamiętać, że ma problemy z żołądkiem (psy się naprawdę upodobniają do właścicieli).

Posted

Kasiu,
to prawda, nie należy do wielkich piesków, ale do maleńkich też nie. Można powiedzieć, że jest dolną granicą wg wzorca :lol:

Obiecane fotki ze spotkania 3 yorasków. Tosia to mała chudzinka z siwą głowką, Misia to czarny grubasek z kitką, Aris... to chyba już każdy wie :loveu: Obie panny mają 4 miesiące i widać świetne porównanie, jak Aris z nimi kontrastuje.

Posted

[quote name='Yorkie']
Kasiu,

to prawda, nie należy do wielkich piesków, ale do maleńkich też nie. Można powiedzieć, że jest dolną granicą wg wzorca :lol:

Jak dla mnie jest malusieńki :loveu: i śliczniusi :loveu:

W porównaniu z Fidlakiem to nawet takie 4-kilówki są malutkie ;)