Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yorkie']

Ojej :oops: Zawstydziłam się :oops:
Może jestem za bardzo przewrażliwiona na jego punkcie. Chciałabym, żeby był większy, troszkę grubszy, a nie takie chuchro... Chociaż aż taki maleńki nie jest, bo Masterek Madzi jest mniejszy (chyba).
Na amerykańskim forum o yorkach są super yorki :loveu: Ważą ok. 10 lbs, Aris tylko 5 :oops: Aż wstyd mi było na nim pisać jego wagę... bo tam szczenięta tyle ważą.

Saruś jak dla mnie Arisek jest śliczny :loveu:
Ale widomo, każdy ma swoje gusta - jedni lubią wieksze yoraski inni mniejsze...Ja z racji tego, że mam zkundlowanego yorka Fidla to bardzo, ale to bardzo uwielbiam te mniejsze :loveu:
Ale Fidlastego też kocham!!!! :loveu:

Posted

[quote name='Yorkie']

Ja uważam inaczej... ale jestem realistką. Nie wierzę, że marzenia się spełniają. Marzę o paru rzeczach, więc dążę do tego, aby się zrealizowały. Ale marzenia typu: marzę o hodowli yorków, o własnej wyspie itp. są bez sensu. Czasami mam takie myśli, że chciałabym mieć wielką posiadłość w USA, ale jak sobie o wszystkim pomyślę realnie, to cały natłok myśli zaczynających się na 'ale' jest nie do zliczenia :huh:
Ale nikogo nie potępiam, więc nie odbierzcie tego źle. Po prostu mam inny pogląd na życie ;)
Ale wierzę, Martusiu, że yoreczka będziesz miała. Jak nie teraz, to w przyszłości, jescze długie lata życia przed Tobą.

Hmm... ja też tak bardzo nie wierzę, że marzenia się spełniają, jak np. o własnej wyspie czy jakoś. Ale oby moje marzenie się spełniło... ^_^ I tak moje wszystkie marzenia się nie spełniły, ale może kiedyś... Albo w ogóle xD Ja tam nie wiem. Też tak bardzo nie wierzę, że marzenia się spełniają ;P

Posted

Yorkie napisał(a):

Fidelek jest fajny, taki misio :loveu: Więcej do przytulania :loveu:

A kto by nie kochał swojego psa?

Dziękuję :loveu:

Wejdź na PWP to zobaczysz ile jest niekochanych, porzuconych i maltretowanych przez WŁAŚCICIELI psów...:-(

Posted

Hej Sara!
Zobaczyłam tytuł galerii i myślałam, że masz drugiego yoreczka:lol: Nabrałaś mnie.

Nie martw się dużo osób zagląda. Teraz taki czas, że nie chce się siedzieć na necie tylko na dworze itd.

Pozdrawiamy!

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześć Saruś :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Wiesz co Ci powiem? Im częściej oglądam zdjęcia Ariska tym bardziej przypomina mi on mojego Oskarka, włoski na pysiu są niemalże identycznego koloru i ta struktura ze zdjęć wydaje się bardzo podobna. Taka kopia w miniaturowym wydaniu :loveu: :loveu: Cudo :loveu: :loveu:[/FONT]

Posted

Witajcie!
Przed chwilką co wróciłam ze spaceru z Ariskiem. Do dzisiaj chodziłam w bluzce z krótkim rękawem i całe ręce mam opalone, oprócz ramion.
W szkole wszystkie oceny już wystawione, tak jak już pisałam, mam średnią 4,7 i brakuje mi jednej 5 do paska. Od poniedziałku można sobie wagarować i nic mi nie zrobią, ha! A 100% frekwencji i tak bym nie miała...
Wczoraj naszła mnie ochota na sprzątnięcie pokoju. Teraz jest czyściutko, rzeczy niepotrzebne wyrzucone, porządek na półkach, aż milej się zrobiło. A jak mam bałagan (wystarczą porozrzucane zabawki Arisa), to nie mogę spać.

[quote name='flowerteen']Hmm... ja też tak bardzo nie wierzę, że marzenia się spełniają, jak np. o własnej wyspie czy jakoś. Ale oby moje marzenie się spełniło... ^_^ I tak moje wszystkie marzenia się nie spełniły, ale może kiedyś... Albo w ogóle xD Ja tam nie wiem. Też tak bardzo nie wierzę, że marzenia się spełniają ;P
Pogmatwane to wszystko.

[quote name='flowerteen']A tak pomijając ten temat to...
nie widzę fotek! :( Coś z moim komputerem jest chyba nie tak ;P
Pozdr. dla AriSka i naturalnie dla Ciebie ;] :*
Nie, z Twoim komputerem wszystko porządku, przez przypadek usunęłam zdjęcia i automatycznie się już nie pokazywały. Już wszystko naprawione.

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Halo Saro[/FONT]

[FONT=Georgia]nie wiem gdzie, co i u kogo nawaliło, ale ja też fotek nie widzę[/FONT] :shake:
Witaj Agusiu!

To ja nawaliłam, teraz powinno być wszystko w porządku.

[quote name='Pegaza']Witaj Saro:p
piekną ma Arisek koleżanke:loveu:
pozdrowienia słoneczne:p
Witaj Dario!
Dziękuję.

[quote name='madziasto4']Przed chwilą go zmierzyłam i stanęło na tym, że ma 21-22 w kłębie, także rzeczywiście odrobinę niższy ;)
No właśnie. Jednak Aris nie jest taki malutki, chociaż optycznie się tak wydaje. Albo ja źle go mierzę... i jest mniejszy...

[quote name='fidelek2']Dziękuję :loveu:

Wejdź na PWP to zobaczysz ile jest niekochanych, porzuconych i maltretowanych przez WŁAŚCICIELI psów...:-(
No tak, ale... nie o to dokładnie mi chodziło, bo dla takich ludzi to szkoda słów. Kupują psy, nie zadowalają ich i nie mają sumienia ich porzucić. Nie wiedzą, że to żywe stworzenie. Psy nie patrzą na to, jak wygląda właściciel, może być szkaradny, mieć garba i zniekształcony nos, a pies i tak będzie go kochał z całego serca. I to jestr właśnie w nich najpiękniejsze. Mają to, czego ludziom brak. Potrafią prawdziwie kochać.

[quote name='Pinczerek-Jacky']Sliczna ma Aris kolezankę :cool3:
Dziękuję :loveu:

[quote name='Dagusia1992']no ładna Ariska kolezanka jest;] ale Arisek ładniejszy xD
Mi się obydwoje podobają, nie mogę powiedzieć, że Aris jest ładniejszy, a Bree brzydka.

[quote name='flowerteen']Oojej! Jakie śliczne zdjątka :) Oo Bree ;] Nowa koleżanka? xD
Śliczne fotunie :) :* Pozdr. dla Was! :D
Nie taka nowa, znają się od szczeniaczka, kiedy to Bree zamieszkała u mojej koleżanki.
Dzięki.

[quote name='Magda_Miki']Hej Sara!
Zobaczyłam tytuł galerii i myślałam, że masz drugiego yoreczka:lol: Nabrałaś mnie.

Nie martw się dużo osób zagląda. Teraz taki czas, że nie chce się siedzieć na necie tylko na dworze itd.

Pozdrawiamy!
Witaj Madziu!
Nie, no coś Ty. Ja i drugi york? Musiałabym się wtedy pozbyć mamy, a to niemożliwe. Ale to prawda... nazwa galerii myląca.

No racja. Na dworzu słoneczko świeci, więc trzeba korzystać z ładnej pogody, niż siedzieć z oczami wlepionymi w monitor.

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Cześć Saruś :multi: [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Wiesz co Ci powiem? Im częściej oglądam zdjęcia Ariska tym bardziej przypomina mi on mojego Oskarka, włoski na pysiu są niemalże identycznego koloru i ta struktura ze zdjęć wydaje się bardzo podobna. Taka kopia w miniaturowym wydaniu :loveu: :loveu: Cudo :loveu: :loveu:[/FONT]
Witaj Daguś!
Może są jakąś bardz bardzo daleką rodzinką, kto wie... może po tym samym ojcu, bo pisałaś, że Oskarek miał rodowodego tatusia (albo coś mi się pomyliło :hmmmm:).

Posted

[quote name='Yorkie']Witaj Agusiu!

I kopiemy dołek... pułapkę dla Breenki :diabloti: Niech wpadnie w sidła miłości :evil_lol:

[FONT=Georgia]Uuuu, romantycznie się robi [/FONT]:oops: [FONT=Georgia]Wcale się nie dziwię w końcu Arisek to prawdziwy amant.[/FONT]

Posted

[quote name='Yorkie']Przyciąga do siebie płeć przeciwną, jak i tą samą co on :evil_lol: Czyżby był ... ? :-o

[FONT=Georgia]Trzeba być tolerancyjnym[/FONT] :cool1:[FONT=Georgia] I tak będziemy lubić Arisa.[/FONT]

Posted

[quote name='Yorkie']Co racja, to racja ;) To, że ma inną orientację seksualną, nie znaczy, że jest gorszy. A słyszałam w galerii Aidusia, że on też ten tego z psami swojej płci :evil_lol:

[FONT=Georgia]To nic nie znaczy, może tylko fajne foty zapowiada[/FONT] :roll: