Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie!
Przed chwilą wrócił mój brat z Arisem i mówi, że z się z nim coś dzieje. Aris wszedł między jakieś kwiaty, a jak wyszedł, zaczęła mu piana lecieć z pyska i potrząsał główką :-( Nie wiem co mu się stało... mi się zdaje, że po prostu parę płatków wleciało mu do pyszczka, a przecież psy nie umieją wypluć... Biedaczek :-(

Jutro na dogo mnie nie będzie (być może), bo o 16:00 mam wyznanie wiary... Jeszcze tylko pozaliczać wszystkie nowenny, spotkania i bierzmowanie :multi: Zrobię sobie roczną przerwę od Kościoła :diabloti:

Pinczerek-Jacky napisał(a):
No tak hehe :D:D
Moze i ty dasz jakies foteczki z wieku szczeniecgo:loveu: :loveu:

Dobry pomysł ;) Popatrzycie sobie jaki był malutki i jak się zmienił ;) Ty to masz głowę, Kinga :multi:
Asia&Misia napisał(a):
właśnie!! :helo:
A Arisek koffany jak zwykle :loveu: :loveu:

Dziękuję :loveu:

Pegaza napisał(a):
Witaj Saruś:p
pięknie wyczesany, nowa kokardka cóż więcej rzec...przystojniak:loveu:

Witaj Dario!
Kokardka wcale nie taka nowa :oops:

Magda_Miki napisał(a):
Ach te soczyste kolory:loveu: Cud-miód

Anusia & Alutka napisał(a):
Dzien dobry :loveu:
Alez piekna palme ma kawaler :razz:
Panna Alicja przesyla wieeelkie cmoki :loveu:

Witaj Anusiu!
Własnoręcznie robiona :evil_lol:
Uch, Ariska już nie widać spośród tych cmoków :grins: I on również przesyła wielkie cmoki :buzi:

Dagusia1992 napisał(a):
Dzień Dobry;] co tam słychac u pięknego kawalera?

Tak jak już napisałam...

Trochę Ariska w wieku 3 miesięcy:

Posted

[quote name='Yorkie']Witajcie!
Przed chwilą wrócił mój brat z Arisem i mówi, że z się z nim coś dzieje. Aris wszedł między jakieś kwiaty, a jak wyszedł, zaczęła mu piana lecieć z pyska i potrząsał główką :-( Nie wiem co mu się stało... mi się zdaje, że po prostu parę płatków wleciało mu do pyszczka, a przecież psy nie umieją wypluć... Biedaczek :-(

Jutro na dogo mnie nie będzie (być może), bo o 16:00 mam wyznanie wiary... Jeszcze tylko pozaliczać wszystkie nowenny, spotkania i bierzmowanie :multi: Zrobię sobie roczną przerwę od Kościoła :diabloti:

Dobry pomysł ;) Popatrzycie sobie jaki był malutki i jak się zmienił ;) Ty to masz głowę, Kinga :multi:

O jej biedny Arisek :(:(
Dzieki :loveu: :loveu:

Trochę Ariska w wieku 3 miesięcy:

Ale sobie lezy :loveu: :loveu: :loveu:

Iiiiii:loveu: :loveu: :loveu:

Aaaaa dusza go :loveu: :evil_lol: :evil_lol:

Jęzorek :loveu: :loveu: :loveu:
A gdzie cenzura :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Czy to czerwona kokardka czy niebieska - i w jednej i w drugiej mu do pyszczka :loveu::loveu:

Witaj Saro!!!
Trzymam kciuki za Ariska aby to nic nie było...;)

Posted

[FONT=Georgia]Halo Saro [/FONT]

[FONT=Georgia]Mam nadzieję, że Arisek jest zdrowy i było to jedynie chwilowe "kwiatowe niedomaganie".[/FONT]

[FONT=Georgia]Ale ciało [/FONT]

Posted

Witajcie!
Myślałam, że już dzisiaj tu nie zajrzę, ale jednak kończyłam wcześniej lekcje, więc trochę czasu mam :multi:
Ale jutro pewnie będę wieczorem, bo idę z koleżanką, Arisem i jej yorkiem, Bree na spacer. Zdjęcia na pewno porobię!

Pinczerek-Jacky napisał(a):

O jej biedny Arisek :(
Dzieki :loveu:

Ale sobie lezy :loveu:

Iiiiii:loveu:

Aaaaa dusza go :loveu: :evil_lol:

Jęzorek :loveu:
A gdzie cenzura :evil_lol:

Dzisiaj już z nim dobrze, na szczęście :multi:

Cenzura? :hmmmm: Wywiało ją... :evil_lol:

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Boziu jaka słodycz:loveu:
Jakby mi taki w łapy wpadł to był go wycałowała na śmierć chyba:loveu:

Magda_Miki napisał(a):
Z pyszczka to Arisek prawie się nie zmienił:loveu: Dalej ma takie śliczne oczęta

Tylko kolorki się zmieniły i długość włosków :loveu:

fidelek2 napisał(a):
Czy to czerwona kokardka czy niebieska - i w jednej i w drugiej mu do pyszczka :loveu::loveu:

Witaj Saro!!!
Trzymam kciuki za Ariska aby to nic nie było...;)

Witaj Kasiu!
Aris już na szczęście ma się dobrze :multi:

Aga76 napisał(a):
[FONT=Georgia]Halo Saro [/FONT]

[FONT=Georgia]Mam nadzieję, że Arisek jest zdrowy i było to jedynie chwilowe "kwiatowe niedomaganie".[/FONT]

[FONT=Georgia]Ale ciało [/FONT]

Witaj Ago!

Tak, już ma się dobrze ;) Taki mały york, to dziwne, żeby mu jakieś kwiatki nie wpadły do pyszczka :lol:

:evil_lol:

Posted

Dzisiaj już z nim dobrze, na szczęście :multi:

Cenzura? :hmmmm: Wywiało ją... :evil_lol:

Hihi :D:D:evil_lol:

Jaki slodziak :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Wiajcie!
Jestem strasznie wściekła :angryy: Ola, z którą miałam iść na spacer, nie przyszła do szkoły, nic mnie nie poinformowała, i przez resztę dnia będę się nudziła :angryy: Nie chcę siedzieć na dogo, bo nie mam humoru... zdjęć też nie dam, bo nie mam do niczego cierpliwości, a ładowanie zdjęć wprawia mnie w jeszcze większą irytację... Pochodzę po niektórych galeriach, 'yorki' wolę unikać, bo bym dostała jeszcze bana :evil_lol: Może jak się trochę mi polepszy humor to wejdę i coś napiszę...

[quote name='Pinczerek-Jacky']Hihi :D:evil_lol:

Jaki slodziak :loveu:

[quote name='Dagusia1992']śliczne focie xD sweet :D

[quote name='PositiveThought']cześć Saruś :cool3:

już myślałam, że Aris to jakiś wściekły piech... :evil_lol:

ale mały słodziuś :loveu:
pysio :loveu:

powiem Ci, że Twój brat też się prawie nie zmienił :lol:
Witaj Beatko!

Ja też tak myślałam :evil_lol: Sugerowałam, że ma wściekliznę, bo za niedługo zbliża się termin kolejnych szczepień...

To prawda :lol: Jaki był taki jest...

[quote name='maartucha']Ajjjjj wchodze tu po nieobecnosci a tu co?:D Aaaaaaaaa slicznoscccccccccc :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Duże miałaś zaległości? :evil_lol: Na pewno nie... rzadko bywam na dogo :evil_lol:

[quote name='Pinczerek-Jacky']Czekamy na fotki Ariska i tego drugiego yoraska bree czy jakos zapomnialam :oops: :oops: :)
[quote name='Dagusia1992']A no właśnie czekamy xD
Z fotek nici :angryy: Resztę zostawiam bez komentarza [...]

Posted

Yorkie napisał(a):
Wiajcie!
Jestem strasznie wściekła :angryy: Ola, z którą miałam iść na spacer, nie przyszła do szkoły, nic mnie nie poinformowała, i przez resztę dnia będę się nudziła :angryy: Nie chcę siedzieć na dogo, bo nie mam humoru... zdjęć też nie dam, bo nie mam do niczego cierpliwości, a ładowanie zdjęć wprawia mnie w jeszcze większą irytację... Pochodzę po niektórych galeriach, 'yorki' wolę unikać, bo bym dostała jeszcze bana :evil_lol: Może jak się trochę mi polepszy humor to wejdę i coś napiszę...

Nie tylko u ciebie tak jest :angryy: , u mnie żadna najlepsza koleżanka nie chce się przejść na spacer :mad: :angryy: .

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']Hej :)
Łooo szkoda :(:(:(
Witaj Kinguś!
Już ciutkę humorek mi się poprawił, ale to jeszcze nie to... Dam zdjęcia, bo nie chcę żebyście się smucili ;)

[quote name='*Iza*']Nie tylko u ciebie tak jest :angryy: , u mnie żadna najlepsza koleżanka nie chce się przejść na spacer :mad: :angryy: .
U mnie nie to, że nie chcą, tylko że odwołałam inne plany, związane z moją najlepszą przyjaciółką dla planów z koleżanką, bo pomyślałam, że ciągle tylko ja mam jakąś rozrywkę, a nadarzyła się okazja, żeby Aris pobawił się z innym yorkiem... I właśnie to mnie najbardziej rozłościło :angryy:

Posted

[quote name='Yorkie']Witaj Kinguś!
Już ciutkę humorek mi się poprawił, ale to jeszcze nie to... Dam zdjęcia, bo nie chcę żebyście się smucili ;)

U mnie nie to, że nie chcą, tylko że odwołałam inne plany, związane z moją najlepszą przyjaciółką dla planów z koleżanką, bo pomyślałam, że ciągle tylko ja mam jakąś rozrywkę, a nadarzyła się okazja, żeby Aris pobawił się z innym yorkiem... I właśnie to mnie najbardziej rozłościło :angryy:

No i oto mi chodzilo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
A ze spacerku to anpewno jeszcze zobaczymy :):)

Posted

Zapomniałam wczoraj napisać :oops:
Byłam wczoraj z Arisem u veta, bo Aris dość często potrząsał główką i drapał się za uszkami. Znowu ma zapalenie uszek... już raz miał, a vet powiedział, że jest to nawracające :roll: Teraz muszę tylko wpuszczać mu kropelki, a za 5 dni znowu wizyta. Ile ja się z tym psem nachodzę :modla:

[quote name='Pinczerek-Jacky']No i oto mi chodzilo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
A ze spacerku to anpewno jeszcze zobaczymy :):)
Jak spacerek się odbędzie...

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]A gdzie się schował mój poranny post? Chyba znów dogo go zeżarło[/FONT] :motz:
Ojć, czyżby dogo znów zaczęło szwankować?

Posted

[quote name='Yorkie']Zapomniałam wczoraj napisać :oops:
Byłam wczoraj z Arisem u veta, bo Aris dość często potrząsał główką i drapał się za uszkami. Znowu ma zapalenie uszek... już raz miał, a vet powiedział, że jest to nawracające :roll: Teraz muszę tylko wpuszczać mu kropelki, a za 5 dni znowu wizyta. Ile ja się z tym psem nachodzę :modla:

Ojć, czyżby dogo znów zaczęło szwankować?

[FONT=Georgia]Biedny Arisek - dobrze, że zareagowałaś i poszłaś do veta[/FONT] :loveu:

[FONT=Georgia]Dogo be :mad: zjada znów moje pościki cudne[/FONT] :roll:

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Biedny Arisek - dobrze, że zareagowałaś i poszłaś do veta[/FONT] :loveu:

[FONT=Georgia]Dogo be :mad: zjada znów moje pościki cudne[/FONT] :roll:
Tak naprawdę to moja mama powiedziała, że może ma coś z uszkami, ale zbliżał się już termin odkleszczania itp., więc nic nie stało na przeszkodzie, aby się zapytać :multi:

Mam nadzieję, że moje posty zostawi w spokoju :modla: