Pegaza Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Witaj Saruś:p pięknie wyczesany, nowa kokardka cóż więcej rzec...przystojniak:loveu: Quote
Magda Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Pegaza napisał(a): Ach te soczyste kolory:loveu: Cud-miód Quote
Anusia & Alutka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Dzien dobry :loveu: Alez piekna palme ma kawaler :razz: Panna Alicja przesyla wieeelkie cmoki :loveu: Quote
Dagusia1992 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Dzień Dobry;] co tam słychac u pięknego kawalera? Quote
Sara_i_Aris Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Witajcie! Przed chwilą wrócił mój brat z Arisem i mówi, że z się z nim coś dzieje. Aris wszedł między jakieś kwiaty, a jak wyszedł, zaczęła mu piana lecieć z pyska i potrząsał główką :-( Nie wiem co mu się stało... mi się zdaje, że po prostu parę płatków wleciało mu do pyszczka, a przecież psy nie umieją wypluć... Biedaczek :-( Jutro na dogo mnie nie będzie (być może), bo o 16:00 mam wyznanie wiary... Jeszcze tylko pozaliczać wszystkie nowenny, spotkania i bierzmowanie :multi: Zrobię sobie roczną przerwę od Kościoła :diabloti: Pinczerek-Jacky napisał(a):No tak hehe :D:D Moze i ty dasz jakies foteczki z wieku szczeniecgo:loveu: :loveu: Dobry pomysł ;) Popatrzycie sobie jaki był malutki i jak się zmienił ;) Ty to masz głowę, Kinga :multi: Asia&Misia napisał(a):właśnie!! :helo: A Arisek koffany jak zwykle :loveu: :loveu: Dziękuję :loveu: Pegaza napisał(a):Witaj Saruś:p pięknie wyczesany, nowa kokardka cóż więcej rzec...przystojniak:loveu: Witaj Dario! Kokardka wcale nie taka nowa :oops: Magda_Miki napisał(a):Ach te soczyste kolory:loveu: Cud-miód Dziękuję :loveu: Anusia & Alutka napisał(a):Dzien dobry :loveu: Alez piekna palme ma kawaler :razz: Panna Alicja przesyla wieeelkie cmoki :loveu: Witaj Anusiu! Własnoręcznie robiona :evil_lol: Uch, Ariska już nie widać spośród tych cmoków :grins: I on również przesyła wielkie cmoki :buzi: Dagusia1992 napisał(a):Dzień Dobry;] co tam słychac u pięknego kawalera? Tak jak już napisałam... Trochę Ariska w wieku 3 miesięcy: Quote
Kincia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='Yorkie']Witajcie! Przed chwilą wrócił mój brat z Arisem i mówi, że z się z nim coś dzieje. Aris wszedł między jakieś kwiaty, a jak wyszedł, zaczęła mu piana lecieć z pyska i potrząsał główką :-( Nie wiem co mu się stało... mi się zdaje, że po prostu parę płatków wleciało mu do pyszczka, a przecież psy nie umieją wypluć... Biedaczek :-( Jutro na dogo mnie nie będzie (być może), bo o 16:00 mam wyznanie wiary... Jeszcze tylko pozaliczać wszystkie nowenny, spotkania i bierzmowanie :multi: Zrobię sobie roczną przerwę od Kościoła :diabloti: Dobry pomysł ;) Popatrzycie sobie jaki był malutki i jak się zmienił ;) Ty to masz głowę, Kinga :multi: Dziękuję :loveu: O jej biedny Arisek :(:( Dzieki :loveu: :loveu: Trochę Ariska w wieku 3 miesięcy: Ale sobie lezy :loveu: :loveu: :loveu: Iiiiii:loveu: :loveu: :loveu: Aaaaa dusza go :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Jęzorek :loveu: :loveu: :loveu: A gdzie cenzura :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patikujek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Boziu jaka słodycz:loveu: Jakby mi taki w łapy wpadł to był go wycałowała na śmierć chyba:loveu: Quote
Magda Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Z pyszczka to Arisek prawie się nie zmienił:loveu: Dalej ma takie śliczne oczęta Quote
Kasia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Czy to czerwona kokardka czy niebieska - i w jednej i w drugiej mu do pyszczka :loveu::loveu: Witaj Saro!!! Trzymam kciuki za Ariska aby to nic nie było...;) Quote
Aga76 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Georgia]Halo Saro [/FONT] [FONT=Georgia]Mam nadzieję, że Arisek jest zdrowy i było to jedynie chwilowe "kwiatowe niedomaganie".[/FONT] [FONT=Georgia]Ale ciało [/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Witajcie! Myślałam, że już dzisiaj tu nie zajrzę, ale jednak kończyłam wcześniej lekcje, więc trochę czasu mam :multi: Ale jutro pewnie będę wieczorem, bo idę z koleżanką, Arisem i jej yorkiem, Bree na spacer. Zdjęcia na pewno porobię! Pinczerek-Jacky napisał(a): O jej biedny Arisek :( Dzieki :loveu: Ale sobie lezy :loveu: Iiiiii:loveu: Aaaaa dusza go :loveu: :evil_lol: Jęzorek :loveu: A gdzie cenzura :evil_lol: Dzisiaj już z nim dobrze, na szczęście :multi: Cenzura? :hmmmm: Wywiało ją... :evil_lol: Patikujek_Zabrze napisał(a):Boziu jaka słodycz:loveu: Jakby mi taki w łapy wpadł to był go wycałowała na śmierć chyba:loveu: Dziękuję :loveu: Magda_Miki napisał(a):Z pyszczka to Arisek prawie się nie zmienił:loveu: Dalej ma takie śliczne oczęta Tylko kolorki się zmieniły i długość włosków :loveu: fidelek2 napisał(a):Czy to czerwona kokardka czy niebieska - i w jednej i w drugiej mu do pyszczka :loveu::loveu: Witaj Saro!!! Trzymam kciuki za Ariska aby to nic nie było...;) Witaj Kasiu! Dziękuję :loveu: Aris już na szczęście ma się dobrze :multi: Aga76 napisał(a):[FONT=Georgia]Halo Saro [/FONT] [FONT=Georgia]Mam nadzieję, że Arisek jest zdrowy i było to jedynie chwilowe "kwiatowe niedomaganie".[/FONT] [FONT=Georgia]Ale ciało [/FONT] Witaj Ago! Tak, już ma się dobrze ;) Taki mały york, to dziwne, żeby mu jakieś kwiatki nie wpadły do pyszczka :lol: :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Dzisiaj już z nim dobrze, na szczęście :multi: Cenzura? :hmmmm: Wywiało ją... :evil_lol: Hihi :D:D:evil_lol: Jaki slodziak :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maartucha Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ajjjjj wchodze tu po nieobecnosci a tu co?:D Aaaaaaaaa slicznoscccccccccc :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Czekamy na fotki Ariska i tego drugiego yoraska bree czy jakos zapomnialam :oops: :oops: :) Quote
Dagusia1992 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Czekamy na fotki Ariska i tego drugiego yoraska bree czy jakos zapomnialam :oops: :oops: :) A no właśnie czekamy xD Quote
Sara_i_Aris Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Wiajcie! Jestem strasznie wściekła :angryy: Ola, z którą miałam iść na spacer, nie przyszła do szkoły, nic mnie nie poinformowała, i przez resztę dnia będę się nudziła :angryy: Nie chcę siedzieć na dogo, bo nie mam humoru... zdjęć też nie dam, bo nie mam do niczego cierpliwości, a ładowanie zdjęć wprawia mnie w jeszcze większą irytację... Pochodzę po niektórych galeriach, 'yorki' wolę unikać, bo bym dostała jeszcze bana :evil_lol: Może jak się trochę mi polepszy humor to wejdę i coś napiszę... [quote name='Pinczerek-Jacky']Hihi :D:evil_lol: Jaki slodziak :loveu: Dziękuję :loveu: [quote name='Dagusia1992']śliczne focie xD sweet :D Dziękuję :loveu: [quote name='PositiveThought']cześć Saruś :cool3: już myślałam, że Aris to jakiś wściekły piech... :evil_lol: ale mały słodziuś :loveu: pysio :loveu: powiem Ci, że Twój brat też się prawie nie zmienił :lol: Witaj Beatko! Ja też tak myślałam :evil_lol: Sugerowałam, że ma wściekliznę, bo za niedługo zbliża się termin kolejnych szczepień... Dziękuję :loveu: To prawda :lol: Jaki był taki jest... [quote name='maartucha']Ajjjjj wchodze tu po nieobecnosci a tu co?:D Aaaaaaaaa slicznoscccccccccc :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Duże miałaś zaległości? :evil_lol: Na pewno nie... rzadko bywam na dogo :evil_lol: Dziękuję :loveu: [quote name='Pinczerek-Jacky']Czekamy na fotki Ariska i tego drugiego yoraska bree czy jakos zapomnialam :oops: :oops: :) [quote name='Dagusia1992']A no właśnie czekamy xD Z fotek nici :angryy: Resztę zostawiam bez komentarza [...] Quote
*Iza* Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Yorkie napisał(a):Wiajcie! Jestem strasznie wściekła :angryy: Ola, z którą miałam iść na spacer, nie przyszła do szkoły, nic mnie nie poinformowała, i przez resztę dnia będę się nudziła :angryy: Nie chcę siedzieć na dogo, bo nie mam humoru... zdjęć też nie dam, bo nie mam do niczego cierpliwości, a ładowanie zdjęć wprawia mnie w jeszcze większą irytację... Pochodzę po niektórych galeriach, 'yorki' wolę unikać, bo bym dostała jeszcze bana :evil_lol: Może jak się trochę mi polepszy humor to wejdę i coś napiszę... Nie tylko u ciebie tak jest :angryy: , u mnie żadna najlepsza koleżanka nie chce się przejść na spacer :mad: :angryy: . Quote
Sara_i_Aris Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Hej :) Łooo szkoda :(:(:( Witaj Kinguś! Już ciutkę humorek mi się poprawił, ale to jeszcze nie to... Dam zdjęcia, bo nie chcę żebyście się smucili ;) [quote name='*Iza*']Nie tylko u ciebie tak jest :angryy: , u mnie żadna najlepsza koleżanka nie chce się przejść na spacer :mad: :angryy: . U mnie nie to, że nie chcą, tylko że odwołałam inne plany, związane z moją najlepszą przyjaciółką dla planów z koleżanką, bo pomyślałam, że ciągle tylko ja mam jakąś rozrywkę, a nadarzyła się okazja, żeby Aris pobawił się z innym yorkiem... I właśnie to mnie najbardziej rozłościło :angryy: Quote
Kincia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Yorkie']Witaj Kinguś! Już ciutkę humorek mi się poprawił, ale to jeszcze nie to... Dam zdjęcia, bo nie chcę żebyście się smucili ;) U mnie nie to, że nie chcą, tylko że odwołałam inne plany, związane z moją najlepszą przyjaciółką dla planów z koleżanką, bo pomyślałam, że ciągle tylko ja mam jakąś rozrywkę, a nadarzyła się okazja, żeby Aris pobawił się z innym yorkiem... I właśnie to mnie najbardziej rozłościło :angryy: No i oto mi chodzilo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A ze spacerku to anpewno jeszcze zobaczymy :):) Quote
Aga76 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [FONT=Georgia]A gdzie się schował mój poranny post? Chyba znów dogo go zeżarło[/FONT] :motz: Quote
Sara_i_Aris Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Zapomniałam wczoraj napisać :oops: Byłam wczoraj z Arisem u veta, bo Aris dość często potrząsał główką i drapał się za uszkami. Znowu ma zapalenie uszek... już raz miał, a vet powiedział, że jest to nawracające :roll: Teraz muszę tylko wpuszczać mu kropelki, a za 5 dni znowu wizyta. Ile ja się z tym psem nachodzę :modla: [quote name='Pinczerek-Jacky']No i oto mi chodzilo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A ze spacerku to anpewno jeszcze zobaczymy :):) Jak spacerek się odbędzie... [quote name='Aga76'][FONT=Georgia]A gdzie się schował mój poranny post? Chyba znów dogo go zeżarło[/FONT] :motz: Ojć, czyżby dogo znów zaczęło szwankować? Quote
Aga76 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Yorkie']Zapomniałam wczoraj napisać :oops: Byłam wczoraj z Arisem u veta, bo Aris dość często potrząsał główką i drapał się za uszkami. Znowu ma zapalenie uszek... już raz miał, a vet powiedział, że jest to nawracające :roll: Teraz muszę tylko wpuszczać mu kropelki, a za 5 dni znowu wizyta. Ile ja się z tym psem nachodzę :modla: Ojć, czyżby dogo znów zaczęło szwankować? [FONT=Georgia]Biedny Arisek - dobrze, że zareagowałaś i poszłaś do veta[/FONT] :loveu: [FONT=Georgia]Dogo be :mad: zjada znów moje pościki cudne[/FONT] :roll: Quote
Sara_i_Aris Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Biedny Arisek - dobrze, że zareagowałaś i poszłaś do veta[/FONT] :loveu: [FONT=Georgia]Dogo be :mad: zjada znów moje pościki cudne[/FONT] :roll: Tak naprawdę to moja mama powiedziała, że może ma coś z uszkami, ale zbliżał się już termin odkleszczania itp., więc nic nie stało na przeszkodzie, aby się zapytać :multi: Mam nadzieję, że moje posty zostawi w spokoju :modla: Quote
Recommended Posts