Kincia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Niewiem ktore wybrac wszystkie sliczne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Niewiem ktore wybrac wszystkie sliczne :loveu: :loveu: :loveu: *Iza* napisał(a):Śliczne zdjęcia :) Achy i ochy :multi: Cieszę się, że się Wam podobają :loveu: Quote
Aga76 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Witaj Saro :loveu: Pozdrawiam Już prawie meta... jeśli chodzi o szkołę? Ostatnia prosta :wink: Aris na tle kwiatków - jak zawsze elegancki i uśmiechnięty Quote
Kasia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Witaj Saro w cieplutki i słoneczny poranek :lol: Arisek drepcze do Kasi Fidelkowej :loveu: :loveu: Quote
Patikujek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 http://img513.imageshack.us/img513/1962/img1284fc3.jpg Taką mordulkę to tylko całować:loveu: Wymiziaj kudłatka:loveu: Quote
Dagusia1992 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 śliczne focie:D cieplutko to na swieżym powietrzu:D Quote
Sara_i_Aris Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Witajcie! Dopiero teraz mam troszkę czasu aby wejść na dogo... Ciągle jakieś sprawdziany, kartkówki. Co z tego, że zaraz weekend, skoro muszę się uczyć na kolejne dni? Do tego już niedługo bierzmowanie, w Kościele pewno będą jakieś próby, nie tylko w niedzielę, ale i w tygodniu. Spotkania z animatorką się skończyły, kupiłyśmy jej z dziewczynami prezent, mam nadzieję, że się spodobał :loveu: Aris jak to Aris, nic nowego się u niego nie dzieje. Wiernie mi towarzyszy podczas nauki, zwykle śpiąc na łóżku. Lgnie do mnie jak mucha na lep :evil_lol: Moje Mapeciątko kochane :loveu: [quote name='Aga76']Witaj Saro :loveu: Pozdrawiam Już prawie meta... jeśli chodzi o szkołę? Ostatnia prosta :wink: Aris na tle kwiatków - jak zawsze elegancki i uśmiechnięty Witaj Aguś! Ja również pozdrawiam Ciebie i pannę Kaprysię :calus: No niezupełnie... nie lubię, kiedy zbliża się koniec roku, bo najwięcej wtedy nauki. Chyba nigdy nie miał smutnej minki :evil_lol: [quote name='fidelek2']Witaj Saro w cieplutki i słoneczny poranek :lol: Arisek drepcze do Kasi Fidelkowej :loveu: :loveu: Witaj Kasiu w ciepły wieczór! Zgadłaś :multi: [quote name='Patikujek_Zabrze']http://img513.imageshack.us/img513/1962/img1284fc3.jpg Taką mordulkę to tylko całować:loveu: Wymiziaj kudłatka:loveu: Arisek wymiziany :loveu: [quote name='Dagusia1992']śliczne focie:D cieplutko to na swieżym powietrzu:D Dokładnie :loveu: Ale jak dla mnie to za gorąco :oops: Wolę taką pogodę ok. 25-30 stop., a nie ponad 30 :mdleje: Quote
Pegaza Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Cze Saruś:lol: ale sie zamyślił Arisek:lol: rozmarzył Quote
Sara_i_Aris Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Saruś:lol: ale sie zamyślił Arisek:lol: rozmarzył Witaj Dario! Ciekawe o czym/kim? Quote
Pegaza Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Cze:lol: a jaką piękną ma bandanke w kolorze czerwonym:loveu: jaki elegancik:eviltong: Quote
Kasia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Super tu wyszedł!!! Bardzo mi się podoba :loveu: :loveu: Ucałuj go w ten mokry czarny nochalek :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Pegaza napisał(a):Cze:lol: a jaką piękną ma bandanke w kolorze czerwonym:loveu: jaki elegancik:eviltong: Musi robić dobre wrażenie, kto wie, które suczki ze swoimi Pańciami siedzą przed monitorem :evil_lol: fidelek2 napisał(a):Super tu wyszedł!!! Bardzo mi się podoba :loveu: :loveu: Ucałuj go w ten mokry czarny nochalek :loveu: Arisek już wycałowany :loveu: Quote
Dagusia1992 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 śliiczne focie:D Ariskowi ładnie w czerwonym xD Quote
Patikujek Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Piekny chłopak w pięknych kwiatach:loveu: Pozdrowienia dla kokardkomaniaków:) Quote
Anusia & Alutka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Yorkie napisał(a):Witaj Dario! Ciekawe o czym/kim? Ja wiem, ja wiem :grins: O Pannie Alicji z pewnością :razz: Quote
Sara_i_Aris Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='Dagusia1992']śliiczne focie:D Ariskowi ładnie w czerwonym xD Dziękujemy za komplementy :buzi: Ale raczej każdemy yorkowi jest ładnie w czerwonym, bo ładnie ten kolor kontrastuje z umaszczeniem. Na wystawach często są yorki w czerwonych ringówkach :loveu: [quote name='Patikujek_Zabrze']Piekny chłopak w pięknych kwiatach:loveu: Pozdrowienia dla kokardkomaniaków:) :loveu: Pozdrowienia ślemy dalej :lol: [quote name='Anusia & Alutka']Ja wiem, ja wiem :grins: O Pannie Alicji z pewnością :razz: O, witaj Anusiu! A Borys nie bedzie zazdrosny, skoto Aris marzy o Alutce? Ale cicho szaa... może się nie dowie :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Phiii Borys :roll: Daj spokój, przecież on nawet nie ma jaj :evil_lol: A taki Arisek... :razz: Quote
Sara_i_Aris Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Phiii Borys :roll: Daj spokój, przecież on nawet nie ma jaj :evil_lol: A taki Arisek... :razz: Ale przecież... Aris też nie ma jaj :oops: Czy to czasem nie jest dysryminacja? Ale skoro panna Alicja gustuje w takich mężczynach... :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Powaznie Arisek nie ma jaj?? A taki piekny kawaler... :-( No nic to, milosc zostanie, ze sie tak wyraze, nieskonsumowana... Quote
Sara_i_Aris Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Powaznie Arisek nie ma jaj?? A taki piekny kawaler... :-( No nic to, milosc zostanie, ze sie tak wyraze, nieskonsumowana... No tak jakby... Jedno mu nie zeszło, ma je w kanale pachwinowym, a że jest tam inna temperatura, nie wytwarza plemników. Drugie zeszło, ale jest maleńkie, i też nie wytwarza plemników. Prawdopodobnie tamte w pachwinie też jest malutkie. No ale cóż... Jak się patrzy mu pod... ee... spodenki? (:lol: ), to nic tam nie ma, zupełnie jak szczeniak :shake: Ale nie dyskryminujmy Arisa i Borysa tylko dlatego, że są mniej męscy niż inni ;) Miłość skonsumowana może być, tylko że bez żadnych wpadek... Która suńka chce spróbować? :evil_lol: Quote
Patikujek Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Mojemu Baksymilianowi też brakuje pewnych części ciała:evil_lol: I na pewno nie przyjdzie mi kiedyś wniosek o płacenie alimentów:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Yorkie']No tak jakby... Jedno mu nie zeszło, ma je w kanale pachwinowym, a że jest tam inna temperatura, nie wytwarza plemników. Drugie zeszło, ale jest maleńkie, i też nie wytwarza plemników. Prawdopodobnie tamte w pachwinie też jest malutkie. No ale cóż... Jak się patrzy mu pod... ee... spodenki? (:lol: ), to nic tam nie ma, zupełnie jak szczeniak :shake: Ale nie dyskryminujmy Arisa i Borysa tylko dlatego, że są mniej męscy niż inni ;) Miłość skonsumowana może być, tylko że bez żadnych wpadek... Która suńka chce spróbować? :evil_lol: Czyli są ale jakoby ich nie było ;) A już myślałam, że amputowałaś Ariskowi... Widać Ala ma jakieś ciągoty do takich... niekompletnych facetów. Kurka, ma moja dama, mimo wszystko, dobry gust :razz: bo Arisek piękny kawaler. I te oczy... [SIZE="1"]Saro, co ja bym dała za takie bezstresowe zycie.... Quote
Kincia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ach to spojrzenie i jeszcze z jezyczkiem :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kasia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Dzień dobry Saro :lol: Jak się miewacie z Ariskiem? Quote
Recommended Posts