madziasto4 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Szkoda, że nie będzie Was na Trójmiejskich wystawach... Quote
karkakarka Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 A w bodajże w październiku będzie wystawa w zabrzu, czy tam się wybieracie?? bo my jako widzowie tam będziemy :cool3: Quote
tigrunia Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Śliczne zdjęcia jak zawsze :loveu: Hollinka przepiękna :loveu: A w Poznaniu może będziecie ? :cool3: Quote
Pegaza Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Cze Sara za to dzis dziala bez zarzutu:cool1: sliczne kwiatuszki no i psy:loveu: Quote
Aga76 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_8821.jpg :loveu: Cześć Saruś Quote
Katie Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Sara, obrabiasz fotki w jakims progamie, czy to takie nauralne sa? Quote
Magda Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Nie zmykaj maleńka, yorkomaniacy Was potrzebują :loveu: Chcesz nam odebrać przyjemność oglądania Holly i Ariska? Sama słodycz na tych zdjęciach :loveu: Fajna stronka. Jaki chcecie przydomek? Quote
Sara_i_Aris Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Dzień dobry :multi: Przyszłam odkurzyć naszą galerię, ale widzę, że nie pozwoliłyście odejść jej w zapomnienie, za co bardzo Wam dziękuję :loveu: Przed nami jeszcze 3 wystawy - Białystok, Warszawa, NDM (beze mnie) i koniec, więc na żadnych innych mnie nie będzie. Szkoda, ale Holly to nie ostatni pies, z którym jeżdżę :p Fotek w zasadzie nie obrabiam, robię to, co wszyscy, czyli trochę kontrastu, czasami rozjaśniam i wyostrzam, a niektóre zostają, jakie są, bo mi się nie chce :eviltong: Madziu, przydomek to na razie tajemnica, jak już zatwierdzą, to się pochwalę :eviltong: Nad stronką się trochę namęczyłam, ostatnio w HTMLu (XHTML to dla mnie czarna magia) bawiłam się 4 lata temu :-o Ale chciałam sobie przypomnieć, żeby stronę hodowli zrobić własnoręcznie. Zdjęcia będą z minionych miesięcy, a to dlatego, że nasza działka wypoczynkowa zamieniła się w bagno. Wszystko zgniło, psy topią się w błocie i pełno jest paskudnych, czarnych robali, fuj! Quote
Aurunia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 W tym roku 3 wystaw;) w przyszłym na pewno też będzie można was zobaczyć na wystawach. :cool3: Zdjęcia super :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Aurunia napisał(a):W tym roku 3 wystaw;) w przyszłym na pewno też będzie można was zobaczyć na wystawach. :cool3: Zdjęcia super :loveu: Jak przekonasz moją mamę :cool3: Ja bym bardzo chciała jeździć dalej, ale to tylko ja... nikt inny wystaw nie polubił :-( Quote
Aurunia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Jak przekonasz moją mamę :cool3: Ja bym bardzo chciała jeździć dalej, ale to tylko ja... nikt inny wystaw nie polubił :-( No to szkoda. Bo powili się rozkręcaliście a i widać było że Holly zaczęło podobać się kroczenie po ringu. Quote
Katie Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Sara, ty, Atka i Madzia, jestescie moimi guru fotogaficznymi na yorasach :diabloti: sliczne zdjecia robicie :loveu: ** co do wystaw to faktycznie szkoda, ze nikt nie polubil oprocz ciebie...... ale moze namowisz mame na łódź w przyszlym roku :loveu: przeciez niedaleko od lodzi odbieraliscie Hollinke z hodowli :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Aurunia napisał(a):No to szkoda. Bo powili się rozkręcaliście a i widać było że Holly zaczęło podobać się kroczenie po ringu. Holly już trochę się oswoiła, ale ona jest taka nieprzewidywalna, że ja nadal nie wiem, co lubi, a co nie :hmmmm: Najgorsze, że na dworzu ładnie stoi i chodzi, a na wystawie jej odbija :mdleje: Quote
Sara_i_Aris Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Katie napisał(a):Sara, ty, Atka i Madzia, jestescie moimi guru fotogaficznymi na yorasach :diabloti: sliczne zdjecia robicie :loveu: ** co do wystaw to faktycznie szkoda, ze nikt nie polubil oprocz ciebie...... ale moze namowisz mame na łódź w przyszlym roku :loveu: przeciez niedaleko od lodzi odbieraliscie Hollinke z hodowli :loveu: Atka i Madzia tak, ale ja? Mi jeszcze dużo do nich brakuje. Wyjechaliśmy wtedy o 9:00 i zajechaliśmy w godzinach popołudniowych. Na wystawę musielibyśmy wyjechać o 3:00, a jeszcze psa wykąpać, wysuszyć :diabloti: Quote
Katie Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Wyjechaliśmy wtedy o 9:00 i zajechaliśmy w godzinach popołudniowych. Na wystawę musielibyśmy wyjechać o 3:00, a jeszcze psa wykąpać, wysuszyć :diabloti: ojj tam, drobne szczegóły :diabloti: Quote
Sara_i_Aris Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Nie drobne, tylko ważne :lol: Hela, która miała być shih tzu :cool1: Aris uwielbiał ją gwałcić (to jest jeszcze psie dziecko! i zdjęć nie będzie :lol:) Quote
Katie Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 no pewnie, ze wazne, to taki zarcik byl malutki :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Wiem, że żarcik, nie chciałam zabrzmieć poważnie :lol: Miętusek - cudowne psie dziecko :loveu: Aris na smyczy, bo rwał się do krów i psich dzieci wszelakiej płci :cool: Wstyd mi przynosi! :roflt: No nic, na mnie już pora :roll: Trzeba dom ogarnąć i psy wybiegać. Quote
Zuza i Noddy Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Bardzo fajnie oglądać takie śliczne słoneczne fotki ;) Quote
tigrunia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 A gdzie tą wspaniałą stronę można podziwiać? :loveu: Ajj jakie piękne, kolorowe fotki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts