Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie zmykaj maleńka, yorkomaniacy Was potrzebują :loveu: Chcesz nam odebrać przyjemność oglądania Holly i Ariska?

Sama słodycz na tych zdjęciach :loveu:

Fajna stronka. Jaki chcecie przydomek?

Posted

Dzień dobry :multi:

Przyszłam odkurzyć naszą galerię, ale widzę, że nie pozwoliłyście odejść jej w zapomnienie, za co bardzo Wam dziękuję :loveu:

Przed nami jeszcze 3 wystawy - Białystok, Warszawa, NDM (beze mnie) i koniec, więc na żadnych innych mnie nie będzie. Szkoda, ale Holly to nie ostatni pies, z którym jeżdżę :p

Fotek w zasadzie nie obrabiam, robię to, co wszyscy, czyli trochę kontrastu, czasami rozjaśniam i wyostrzam, a niektóre zostają, jakie są, bo mi się nie chce :eviltong:

Madziu, przydomek to na razie tajemnica, jak już zatwierdzą, to się pochwalę :eviltong:
Nad stronką się trochę namęczyłam, ostatnio w HTMLu (XHTML to dla mnie czarna magia) bawiłam się 4 lata temu :-o Ale chciałam sobie przypomnieć, żeby stronę hodowli zrobić własnoręcznie.

Zdjęcia będą z minionych miesięcy, a to dlatego, że nasza działka wypoczynkowa zamieniła się w bagno. Wszystko zgniło, psy topią się w błocie i pełno jest paskudnych, czarnych robali, fuj!

Posted

Aurunia napisał(a):
W tym roku 3 wystaw;) w przyszłym na pewno też będzie można was zobaczyć na wystawach. :cool3:

Zdjęcia super :loveu:

Jak przekonasz moją mamę :cool3: Ja bym bardzo chciała jeździć dalej, ale to tylko ja... nikt inny wystaw nie polubił :-(

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Jak przekonasz moją mamę :cool3: Ja bym bardzo chciała jeździć dalej, ale to tylko ja... nikt inny wystaw nie polubił :-(

No to szkoda. Bo powili się rozkręcaliście a i widać było że Holly zaczęło podobać się kroczenie po ringu.

Posted

Sara, ty, Atka i Madzia, jestescie moimi guru fotogaficznymi na yorasach :diabloti:
sliczne zdjecia robicie :loveu:

**
co do wystaw to faktycznie szkoda, ze nikt nie polubil oprocz ciebie......
ale moze namowisz mame na łódź w przyszlym roku :loveu: przeciez niedaleko od lodzi odbieraliscie Hollinke z hodowli :loveu:

Posted

Aurunia napisał(a):
No to szkoda. Bo powili się rozkręcaliście a i widać było że Holly zaczęło podobać się kroczenie po ringu.

Holly już trochę się oswoiła, ale ona jest taka nieprzewidywalna, że ja nadal nie wiem, co lubi, a co nie :hmmmm: Najgorsze, że na dworzu ładnie stoi i chodzi, a na wystawie jej odbija :mdleje:

Posted

Katie napisał(a):
Sara, ty, Atka i Madzia, jestescie moimi guru fotogaficznymi na yorasach :diabloti:
sliczne zdjecia robicie :loveu:

**
co do wystaw to faktycznie szkoda, ze nikt nie polubil oprocz ciebie......
ale moze namowisz mame na łódź w przyszlym roku :loveu: przeciez niedaleko od lodzi odbieraliscie Hollinke z hodowli :loveu:

Atka i Madzia tak, ale ja? Mi jeszcze dużo do nich brakuje.

Wyjechaliśmy wtedy o 9:00 i zajechaliśmy w godzinach popołudniowych. Na wystawę musielibyśmy wyjechać o 3:00, a jeszcze psa wykąpać, wysuszyć :diabloti:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Wyjechaliśmy wtedy o 9:00 i zajechaliśmy w godzinach popołudniowych. Na wystawę musielibyśmy wyjechać o 3:00, a jeszcze psa wykąpać, wysuszyć :diabloti:

ojj tam, drobne szczegóły :diabloti:

Posted

Wiem, że żarcik, nie chciałam zabrzmieć poważnie :lol:

Miętusek - cudowne psie dziecko :loveu:

Aris na smyczy, bo rwał się do krów i psich dzieci wszelakiej płci :cool: Wstyd mi przynosi! :roflt:

No nic, na mnie już pora :roll: Trzeba dom ogarnąć i psy wybiegać.