Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasia']no, aż się gęba ucieszyła jak wstałam i zobaczyłam, że od samego rana słonko za oknem :multi:
Trzeba korzystać z takiej pogody :loveu:

Cd. fot. Teraz to mam nadzieję, że na brak zdjęć narzekać nie będziecie :eviltong:

Moje pysiaczki kochane :loveu:

Skończyły mi się zdjęcia... ale mam jeszcze trochę zimowych, wstawić?

Posted

Milena, dziękuję :loveu:

Be, zaraz zmniejszę, obrobię i wstawię :p

Zuza, dziękuję :loveu: Szaleją, bo kochają wolność :loveu: Ja nie wiem jak inni mogą trzymać yorki w domu, moje by z chęcią zamieszkały na dworze.

Martunia, nie mam już wiosennych :shake: Idę dzisiaj na działkę, więc jakieś porobię, ale pewnie wstawię je dopiero jutro.

Posted

madziasto4 napisał(a):
No właśnie kiedyś wstawiałam linka do aukcji z tą maszynką, ale teraz jej nie mogę znaleźć nigdzie w necie. Ja ją kupiłam w markecie- w Plusie- tak przy okazji innych zakupów.

Może ja też powinnam się przejśc do Plusa :hmmmm:

Zaraz wstawię pierwsze foteczki z działki, jeszcze tylko troszeczkę musicie poczekać :lol:

Posted

Witam :loveu:

Pogoda znowu nas rozpieszcza, mamy kolejny cudnie słoneczny dzień :loveu: Trzeba się nią nacieszyć, bo w sobotę ma być chłodniej. Dzisiaj wybieram się w końcu do szkoły, więc rzadziej będę zaglądała na dogo, ale za to wstawię teraz, jeszcze przed szkołą, kilka foteczek roślinek, które wczoraj obfotografowałam :loveu:

Posted

Cześć...

Wczoraj nie pisałam, bo kompletnie nie miałam do tego głowy. Teraz też wpadłam na chwilkę, wstawić tylko zdjęcia Ariska, który wczoraj skończył 4 latka :loveu:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,
Moje Słoneczko :loveu:
:BIG: