Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']
Holly byłoby ładnie w każdej fryzurce :loveu:

Zgadzam się

Goopi, głuchy babol...

Arisku, bądź dzielny :calus: włoski do dzieła!

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):

Nie, Kasiu, Arisowi nie jest we wszystkim ładnie i dlatego zawsze wymagam obcięcia takiego, o jakim mówię. Wiem, co mi się podoba :diabloti: i dlatego chcę sama go strzyc, przynajmniej będę wiedziała, co zostawić, a czego się pozbyć.
Holly byłoby ładnie w każdej fryzurce :loveu:

jak dla mnie Arisek jest jednym z tych yorków na blogach, który mi się podoba bardzo wiec i tak podtrzymuje moje zdanie ;) :loveu:

Posted

Cześć Saro :)
Ariskowi napewno ładiutko w nowej fryzurce...bo ładnemu we wszystkim ładnie :) A włoski odrosną szybciorem. Matiego też wczoraj zaniosłam do sasiadki bo zostałam "zmuszona natychmiast żeby go obciac a sama sie bałam" a na ostatnią chwile przed świtami to nie miałam gdzie go zawieść...ma zupełnie inną fryzurke niż te co miał do tej pory wyglada komicznie ale nie jest źle za miesiąc i tak bede musiała go ciąć;)

Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego dyngusa i wspaniałych gości. Niech to będzie czas uroczy, zycze miłej Wielkanocy!!

Posted

Dzień dobry :multi:

Witam w piękny, słoneczny poranek :loveu: Pogodę mamy wreszcie cudowną, teraz tylko czekać, aż będzie takie słonko świeciło jak tydzień temu :loveu:
Postanowiłam, że zajrzę dzisiaj na dgm, żeby chociaż trochę nadrobić zaległości.

Posted

Dzięki - Atka, Daria :loveu: Bardzo drogie są te maszynki... :shake: ale przynajmniej zwróci się to, jeśli przestaniemy chodzić do fryzjera, bo i tak u nas dużo brała, a tylko raz mi się podobało jej strzyżenie :razz:

No nic, ja teraz lecę do Waszych galeryjek :cool3:

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Ale macie fajnie i fotki śliczne :loveu:
A u nas na razie szaro-buro :shake:
Zdjęcia są wcześniejsze, ale dzisiaj u nas jest taka sama pogoda jak na zdjęciach, może tylko jest trochę chłodniej :lol:

Posted

na tym ostatnim zdjęciu Holly ma fajny ogonek :evil_lol: :loveu:

co do cen strzyżenia to za ostatnie obcięcie Fidlastego (bez kąpieli i czesania bo to sama zrobiłam) zapłaciłam 85 zeta - zagięło mnie troszkę tym bardziej, że na samo lato i tak będę musiała jeszcze raz go ściąć bo zarośnie na maksa...

Posted

[quote name='Kasia']na tym ostatnim zdjęciu Holly ma fajny ogonek :evil_lol: :loveu:

co do cen strzyżenia to za ostatnie obcięcie Fidlastego (bez kąpieli i czesania bo to sama zrobiłam) zapłaciłam 85 zeta - zagięło mnie troszkę tym bardziej, że na samo lato i tak będę musiała jeszcze raz go ściąć bo zarośnie na maksa...
Jak pędzelek :lol:

Dużo :-o Ja z kąpielą i obcinaniem pazurków 75 zł. I tak co 4-5 miesięcy.

Cd. fot

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):

Dużo :-o Ja z kąpielą i obcinaniem pazurków 75 zł. I tak co 4-5 miesięcy.

dużo dużo...myślałam, że dlatego że większy jest ale nie, mały czy duży - tyle samo :roll:

Arisek i jego jęzorek :loveu:
a Holly ma fajne kubraki :loveu:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):

Ale zadowolona jesteś? Gorzej gdy buli się dużo, ale efekt nie jest taki sam. W YC płaciłam 120 zł, a i tak w domu musiałam brodę, kitkę i ogon przyciąć.

zadowolona jestem bardzo :loveu:
obecna fryzjerka Fidlaka to jest ta, której szukaliśmy - jeszcze nigdy nie zrobiła tak abyśmy nie byli zadowoleni :lol:
a wcześniej u innych bywało różnie...

Posted

Kasia napisał(a):
dużo dużo...myślałam, że dlatego że większy jest ale nie, mały czy duży - tyle samo :roll:

Arisek i jego jęzorek :loveu:
a Holly ma fajne kubraki :loveu:

Ale zadowolona jesteś? Gorzej gdy buli się dużo, ale efekt nie jest taki sam. W YC płaciłam 120 zł, a i tak w domu musiałam brodę, kitkę i ogon przyciąć.

Posted

tigrunia napisał(a):
Sara gadaj gdzieś kupiła to prześliczne czarne ubranko :loveu:

Aż musiałam się cofnąć, bo nie skojarzyłam, o jakie ubranko ci chodzi :lol: Obydwa są z YC, panterkę mają wszyscy, ale czarne jest ładniejsze :loveu:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Aż musiałam się cofnąć, bo nie skojarzyłam, o jakie ubranko ci chodzi :lol: Obydwa są z YC, panterkę mają wszyscy, ale czarne jest ładniejsze :loveu:

Zabójcze jest !! Zaraz napiszę maila, żeby mi przysłali wzory bo na stronie tylko panterka wciąż :mad:

Posted

Czołem! :p

Lepiej kupić maszynkę, degażówki i jazda samemu strzyc, ja za dwa psy płaciłabym około 100zł co około 4 miesiące. To znaczy kiedyś tyle bym płaciła, być może teraz jeszcze więcej.

Ja mam jakąś tam SHG dla psów, niemiecką, około stówy chyba płaciłam.

Posted

Cześć :multi:

Mamy kolejny cudowny, słoneczny dzień, aż chce się żyć :loveu: Dzisiaj wybieramy się na działeczkę i oczywiście zrobię zdjęcia.

[quote name='mTa']jestem pod wrażeniem nie tylko prześlicznych dwóch perełek;) ale i fotografa;) zdjęcia są cudne *serduszka*:D
Dziękuję :loveu:

[quote name='madziasto4']Czołem! :p

Lepiej kupić maszynkę, degażówki i jazda samemu strzyc, ja za dwa psy płaciłabym około 100zł co około 4 miesiące. To znaczy kiedyś tyle bym płaciła, być może teraz jeszcze więcej.

Ja mam jakąś tam SHG dla psów, niemiecką, około stówy chyba płaciłam.
Cześć Madzia :multi:

Dzięki :loveu: A gdzie ją kupowałaś, bo na Allegro nie mogę znaleźć?