Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny,

przepraszam, że nie zaglądam do Wszystkich galerii, ale mam nadzieję, że to się zmieni i będę wchodzić częściej na DGM.

Może w kwietniu zagoszczę na dłużej, ale nie obiecuję :shake: Przynajmniej się postaram :p

Posted

Rewelacyjne fotki :multi: I powiem ci, ze nawet ich rozpoznaje- Arisek ma bardziej rudą głowke, a Holly ma przesianą takimi stalowymi odcieniami, Arisek ma bardziej ryjkowaty pyszczek, a Holly juz tak nie :lol:

Posted

Cześć :multi:

Witam wtorkowo :multi: Pogoda za oknem już od kilku dni wiosenna, zimowe kurtki schowane wgłąb szafy, psie sweterki również.

No i mam jeszcze zdjęcia

Muszę przynajmniej część galeryjek odwiedzić dzisiaj, bo jak tego nie zrobię, to się nie wygramolę nigdy z tych zaległości, a trzeba korzystać, póki mam czas :evil_lol:

Posted

Sara dzis wczesna hehe

cze:p

no co Ty u mnie kurtki dalej wisza jedynie buty zamienilam na adidasy od wczoraj..a psy dalej poubierane..

a co to za kwiatostan?:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']Sara dzis wczesna hehe

cze:p

no co Ty u mnie kurtki dalej wisza jedynie buty zamienilam na adidasy od wczoraj..a psy dalej poubierane..

a co to za kwiatostan?:roll:
Tak wyszło :p

U nas od kilku dni temperatura ok. 15*C, a w niedzielę w samej bluzie można było chodzić :-o

To jest gałązka drzewa iglastego, ale nie mam pojęcia jakiego :lol: Mam jeszcze jedno zdjęcie:

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Dokładnie, zwłaszcza, ze nie przepadam za zimą:shake:
Ja też :shake: Ale...

mam zimowe zaległe foty i muszę je wstawić, bo inaczej pustki u nas będą :diabloti:

Posted

Witamy weekendowo :multi:

No i znowu mnie nie było, ale czasu mam za mało, doba trwa zdecydowanie za krótko :eviltong:

Przez cały tydzień było cudownie, słonko świeciło, przyjemnie się wychodziło na dwór. Zdjęć wiosennych trochę mam, więc już nie będziecie musiały oglądać śniegu w kwietniu :lol:

Jutro jedziemy do Nowego Dworu Mazowieckiego :multi: a tam na pewno zrobię kilka zdjęć.