Kasia_zg Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Fajowo wyglądają w tych ubrankach:loveu: a Arisek to taka maskoteczka słodka:loveu: Pozdrawiamy cieplusieńko:lol: Quote
Sara_i_Aris Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Witam :cool3: 2Be - dużo :-o Mi wyszło 16, ale też pewnie lista będzie skrócona, bo wszędzie daleko :roll: Zuza, Martunia, Kasia - dziękuję :calus: Pozdrawiam wszystkich :cool3: Quote
tigrunia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Witam :cool3: 2Be - dużo :-o Mi wyszło 16, ale też pewnie lista będzie skrócona, bo wszędzie daleko :roll: No kurcze dużo ... chciałabym ale skąd kasa na te wystawy ? :placz: Łuki jak zobaczył wczoraj moją listę to stwierdził, że upadłam na głowe :cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Witam z rana :cool3: To ja już z góry życzę wszystkim miłego dnia, bo nie wiem, czy dam radę jeszcze dzisiaj do Was zajrzeć. Pozdrawiam wszystkich ;) Quote
mTa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Sara_i_Aris ale słodziutkiiiii tylko wytulić i wycałować:) ma boską minkę:D Quote
Kasia_zg Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Cóż za śliczna mineczka Ariska :loveu: Cześć Saro :lol: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 :loveu: Super fotki spacerowe, noo bombowe !!! Świąteczna słodka Holly :loveu: Świąteczne francuskie wydanie Ariska zniewalające :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Witam prawie weekendowo :multi: Dzisiaj wcześniej wróciłam ze szkoły to mam chwilę, żeby do Was zajrzeć. mTa, Zuza, Kasiu, Aguś - cieszę się, że psiaki się Wam podobają :cool3: Zaraz postaram się wrzucić więcej zdjęć :razz: Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Hejka:bye: Masz może jakieś fotki Holly w pozycji wystawowej??? Gdzie jedziecie na pierwszą wystawę w 2009r.??? Quote
Sara_i_Aris Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Hejka:bye: Masz może jakieś fotki Holly w pozycji wystawowej??? Gdzie jedziecie na pierwszą wystawę w 2009r.??? Nie, fotek w pozycji wystawowej nie mam :shake: Walentynkowa w Bydgoszczy - 15.02 :p Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Nie, fotek w pozycji wystawowej nie mam :shake: Walentynkowa w Bydgoszczy - 15.02 :p Szkoda... W klasie szczeniąt czy już w młodzieży??? Quote
Sara_i_Aris Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Szkoda... W klasie szczeniąt czy już w młodzieży??? 13.02 kończy 9 miesięcy, czyli już młodzież :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_6516.jpg Ale szaleją:lol: Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):13.02 kończy 9 miesięcy, czyli już młodzież :loveu: Już 9???:crazyeye: A no tak bo moja niedługo 8 będzie miała...:) Quote
Sara_i_Aris Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Zuza - bo oni kochają śnieg, wolność, wygłupy :loveu: Zapominają wtedy, że się nie lubią :roflt: Paulina - Holly za parę dni 8 będzie miała :loveu: Ale ten czas leci, ja chcę znowu taką małą kluskę :placz: Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Sara_i_Aris napisał(a): Paulina - Holly za parę dni 8 będzie miała :loveu: Ale ten czas leci, ja chcę znowu taką małą kluskę :placz: Ja też bym chciała... Ale w sumie to co chwilę zmieniam zdanie... Raz mówię że chce a za kilka godzin po co mi drugi york, poza tym może nie zaakceptuje się z Kati... Sama nie wiem czego chce... A ty to trzeciego byś już miała... A planujesz szczeniaczki po Holly??? To byś sobie mogła jednego zostawić... Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_6516.jpg :evil_lol::evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ojj no to ja już życzę Holly wszystkiego najlepszego :loveu: bo 13 mnie nie będzie :roll: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):Ojj no to ja już życzę Holly wszystkiego najlepszego :loveu: bo 13 mnie nie będzie :roll: Be, nie chwal się :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a):Be, nie chwal się :evil_lol: Ja się tylko tłumaczę :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):Ja się tylko tłumaczę :evil_lol: tak tak... :no-no-no: Tylko foty ładne przywieź. Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a):tak tak... :no-no-no: Tylko foty ładne przywieź. Siem postaram .. jeszcze nawet nie wiem co wychodzi z tego aparatu :roll: Mama sie zamknęła w pokoju z gościem i nie chce im przeszkadzać :diabloti: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):Siem postaram .. jeszcze nawet nie wiem co wychodzi z tego aparatu :roll: Mama sie zamknęła w pokoju z gościem i nie chce im przeszkadzać :diabloti: Ale możesz mieć silną potrzebę poprawienia firanki albo możesz pokoje pomylić :evil_lol: Quote
Recommended Posts