Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Madziu :multi:

Aris garnął się do pluszowego yorka, a Kornelię unika, za bardzo mu się ona narzuca, a on nie przepada za małymi dziećmi i nadmiernymi pieszczotami (sam pokazuje, kiedy chce być głaskany, inaczej ucieka).

A z czego masz sprawdzian? :razz:

Posted

Corrida....Zawsze byłam mistrzynią ortografii w podstawówce :grins: Nieskromnie dodam, że zostało mi to do dziś :cool3: Jak pisaliśmy dyktanda to zawsze dostawałam najwięcej pieczątek (wtedy mieliśmy pieczątki zamiast ocen) :loveu:

Posted

:eviltong: piękny jęzorek

:cool1: troszkę słoneczka

:painting: sam cię zaprowadzi

:razz: obowiązkowy sik męski

:crazyeye: jaka śliczna niespodzianka

:bigok: co za facet

Świetne foty :klacz::klacz::klacz:

Posted

Aris złapał kleszcza!

Widocznie w drodze na łąkę musiał mu się wbić, a wszyscy zapomnieli go odkleszczyć na początku miesiąca. Zauważyłam go ja, biorąc Arisa na ręce. Dotknęłam jego łapkę i czuję w pachwinie guzek. Na początku pomyślałam, że to strup, później zobaczyłam łapki i... puściłam Arisa. Boję, brzydzę się i nienawidzę pajęczaków od dzieciństwa, ale to inna bajka, może kiedyś opowiem. Mama wzięła Arisa, ja patrzę, a tu kleszcz! Tata próbował go wyciągnąć, ale on zaczął się wbijać w skórę. Zaraz pobiegliśmy z nim do veta, wyciągnął paskudztwo, popryskał, odradził chodzenia na trawę, jedynie beton, a jak już to na trawę tylko siusiu.

Posted

[quote name='Yorkie']Bo była śliczna :loveu: Tylko jak dla Arisa za duża :oops: Biedaczek nie sięgał jej nawet do kolan :oops:

Życie potrafi być okrutne ;)

Posted

Kleszcza wypatrzyłam i się wystraszyłam! Panicznie boję się owadów. Teraz mi się wydaje, że gdzieś i ja mam kleszcza i wszystko mnie swędzi. Arisa boje się dotknąć, a on położył się u mnie na łóżku :placz: Chyba dzisiaj nie pójdę spać :placz: