Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Saro :loveu:

Arisek na wszystkich fotach wygląda jak aniołek, słodki, grzeczny i przepiękny, fajny z niego chłopak :bigok:

Przyjacielski :glaszcze:

Alpinista :shiny:

Bajeczny domek :smilecol:

Dobrze mieć przyjaciół :buzi:

Halo, cześć Saro :bigcool:

Arisek :happy1:

Posted

[quote name='Yorkie']
Cześć Magda :multi:
Sprawdzian z chemii poszedł nawet dobrze, 2 zadania strzelałam. Ale było łatwo, bo tylko wybrać: a, b, c lub d.
Z fizyki robiłam zadania z dwoma koleżankami, jedna co ze mną siedziała - pomagałam jej, ona mi też w jednym zadaniu, ale wyciągnęłam do niej pomocną dłoń :lol: Druga siedziała przesadzona przy biurku nauczycielki (ja na pierwszej ławce), była w tej samej grupie co ja i razem rozwiązywałyśmy zadania :lol:
Dziękuję za trzymanie kciuków, mam nadzieję, że dostanę 5 z chemii i chociażby 4 z fizyki :modla:

Na pewno beda same 5:p

Jejciu on jest taki sliczny z pysia:loveu::loveu: CUDO!!

[quote name='madziasto4']

A po piąte ja też noszę okulary, ale ostatnio zastanawiam się nad soczewkami...:hmmmm:

Ja tez nosze okularki, ale tylko do TV i do tablicy w szkole (jestem krotkowidzem). Pomalutku nie dostrzegam znajomych na ulicy, wiec tez sie zastanawiam nad soczewkami. Kolega z klasy ma i bardzo chwali.

Posted

Madziu,
Ja też jestem krótkowidzem i noszę cały czas :roll: Zastanawiam się nad soczewkami, ale czy coś z tego wyjdzie? Na pewno jeśli skończę 21 lat, to mam już obiecane od rodziców, że zapłacą za skorygowanie wady ;)

Posted

[quote name='Yorkie']Za 4 miejsce nic nie było, niestety, tylko za 1, 2 i 3 :-(

Chociaż nagroda pocieszenia :Rose:
A poza tym, jak mija Tobie pierwszy dzień wiosny?