Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No Sara już myślałam, że się nie pochwalisz, ja już wczoraj na yorklandzie wytropiłam, że Wam tak dobrze poszło:multi: :loveu: Serdecznie gratulujemy i pozdrawiamy razem z Gracją :p

• 2 weeks later...
Posted

iberia napisał(a):
Sary nie ma no to napisze HOLLY zaprezentowala sie przecudnie i w silnej stawce 14 suczek zajela 2 lokate :) szkoda ze nie bedzie juz wystwiana :(

Takiego psa to szkoda z wystaw zdejmowac..niejeden zazdrosci:cool1: ale Was wybor oczywiscie:p

• 2 weeks later...
Posted

Trochę po fakcie, ale się pochwalę naszym sukcesem :loveu:

Nowy Dwór Maz.

[FONT=Comic Sans MS]lokata II/12
i srebrny medal
:sweetCyb:
[FONT=Verdana][SIZE=2]
[/FONT][/FONT]
Takim miłym akcentem Holly zakończyła swoją wystawową karierę, a że sukcesy cieszą i motywują, niedługo dołączy do nas kolejne maleństwo, tym razem "wybitnie wystawowe" :B-fly:

A ja niedawno wróciłam z październikowych wakacji, podczas których zwiedziłam Amsterdam (Holandia), Brukselę (Belgia) oraz Paryż i Disneyland (Francja) :loveu:

Posted

Cześć Sara:multi:
Szkoda, że Holly nie będzie już wystawiana:-(
No ale wasza decyzja, uszanujemy to;)
Gratulacje 2 lokaty:loveu:
No i fajnie, że nowy piesek u was zawita:multi:
Już wiecie coś więcej, z jakiej hodowli itd. ? :razz:

Posted

Przepiękne zdjęcia z Paryża :loveu: Uwielbiam takie oglądać!!!

Gratulacje dla Holly :multi:

Sara mam nadzieję że przestawisz nam swoją/swojego nowego podopiecznego!!! Będę czekać z niecierpliwością!!! Pozdrawiam!

Posted

Hej :)
Co tak rzadko się pojawiasz???
A o osiągnęciach Holly już tu na forum słyszeliśmy :loveu:
Gratki dla małej ślicznoty :multi:

I napisz coś o nowym szczeniaku... jakiej ma być płci, z jakiej hodowli itp.

Ps: A Holly nie była szczeniakiem wybitnie wystawowym?

Posted

Spokojnie, niedługo to znaczy za minimum pół roku ;)
Kilka hodowli mam już upatrzonych, ale najpierw musi dojść do takiego krycia, w którym i ojciec, i matka mi się podobają. Może też wyjść tak, że zostawimy sobie szczenię po Holly - wszystko zależy od tego, czy w ogóle będziemy chcieli ją rozmnażać.

Karka, Holly była od początku psem wystawowym i od małego do tego uczona. Trochę się rozpuściło psa z charRrakterkiem i wyszło, jak wyszło.

Posted

Ja myślę Sara, że powinnaś jeszcze rodziców namówić, żeby przemyśleli sprawę ze strzyżeniem Holly. Ona za pół roku - rok wymiatała by na ringu na moje :roll: Ma piękny włos więc dalej papilotować, hodować i w przyszłym sezonie będzie jak ta lala :loveu: